Steenpuisten

Dit onderwerp bevat 3 reacties, heeft 3 stemmen, en is het laatst gewijzigd door  Anoniem 4 jaren, 10 maanden geleden.

4 berichten aan het bekijken - 1 tot 4 (van in totaal 4)
 • Auteur
  Berichten
 • #2833

  Anoniem

  Onder allebei mijn oksels ontwikkelt zich sinds een week een (steen)puist. Het is al behoorlijk pijnlijk. Heeft dit ook met ontgifting te maken en heeft iemand tips over hoe ik er vanaf kom?

  #70233

  Tanja
  Bijdrager

  Ja hoor, lekker ontgiften. Vroeger had iedereen steenpuisten en was dit de meest voorkomende reden om de dokter op te zoeken. Er is zelfs een soort wijs praatje dat zegt een steenpuist is een ziekte uitgespaard. Niet uitdrukken, warme (ui)kompressen, warme honingpleister en brandnetelthee om het bloed te reinigen. Als hij openbarst schoonmaken en eventueel afdekken.

  #70234

  Webmaster
  Bijdrager

  Ik had vroeger ook regelmatig steenpuisten en mijn moeder gaf mij de aloude wijsheid door om dan karnemelk te drinken. De steenpuist verdween inderdaad door de karnemelk als sneeuw voor de zon!

  Mike

  #70235

  Anoniem

  Bedankt voor jullie tips, vind het zelf wel grappig dat ik er onder allebei mijn oksels eentje heb. Zo blijf ik in balans 🙂

  Ik had zelf als oorzaak bedacht dat ik nu al een paar maanden geen deo meer gebruik maar een eigengemaakt prutje van kokosolie en dat nu de rotzooi van de het oude deodorantgebruik er uit gegooid wordt.

4 berichten aan het bekijken - 1 tot 4 (van in totaal 4)

Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.