Soms vraag ik me af ……….

Forum Forums Wereldpolitiek & nieuwsachtergronden Soms vraag ik me af ……….

Dit onderwerp bevat 22 reacties, heeft 8 stemmen, en is het laatst gewijzigd door  Webmaster 4 jaren, 4 maanden geleden.

15 berichten aan het bekijken - 1 tot 15 (van in totaal 23)
 • Auteur
  Berichten
 • #4571

  mijnlijf
  Bijdrager

  We zijn zo bezig met gezonde voeding ,maar we vergeten even op welke frequentie we leven .

  Zonder de juiste frequentie blijven we ouwehoeren met onze gezondheid .

  En dan bedoel ik natuurlijk de invloed van HAARP .

  #92055

  mijnlijf
  Bijdrager
  #92056

  Anoniem

  Volgens mij is Haarp een reactie van een overmoedig systeem op een veranderend magnetisch veld.

  Vogels die uit de lucht vallen en walvissen die uit koers raken, dat heeft alles te maken met het magnetisch veld. En die is echt aan het veranderen en dat is voor de mens op zich niet negatief.

  Het enige wat een controlesysteem dan kan doen is doen alsof zij daarachter zitten, maar dat is misleiding.

  Ik denk nog steeds dat de aarde sinds enige tijd allerlei natuurlijke veranderingen ondergaat. Een eye-opener voor mij was de discussie rond Fukushima. Maart 2011 had een heel bijzondere maanstand, de maan stond uitzonderlijk dichtbij de aarde.

  De andere kant was: er was inderdaad Haarp-activiteit gesignaleerd in die buurt op die dag, maar de Haarp-gegevens waren gewoon openbaar. Dan denk ik: Fuskushima was een natuurlijk fenomeen , hoort bij deze bijzondere tijd, maar via geraffineerde misleiding probeert men ons te doen geloven dat het controlesysteem machtiger is dan het in werkelijkheid is.

  #92058

  Verhelderend gezegd thijs, niets is wat het lijkt.

  #92059

  mijnlijf
  Bijdrager

  Je zegt : Volgens mij . Maar is dit ook zo ?

  Waarom is de muziek aangepast naar 440 Hertz ipv de mooie natuurlijke 432 ?

  #92060

  Ik heb op mijn elektronische piano weleens de 440Hz op 432Hz gezet, maar dat klonk echt vals. Ik doe vast iets fout. Is er een manier om 440Hz-mp3’tjes te laten afspelen op 432Hz?

  #92061

  Anoniem

  We kunnen doen wat we willen, of kapot maken wat we willen, uiteindelijk moeten we uitkomen bij het besef dat we weer een moeten zijn met het Al, en alleen van daar uit moeten we leven en scheppen.

  De hoogste trilling is bij het Al. De liefde waaruit volgt de wijsheid.

  Wat jezelf in je binnenste doet en denkt en wilt en ervaart is jouw gebied, daar is je vrijheid, daar is de deur waar je aan moet kloppen en er zal open gedaan worden, als je echt wilt en wenst.

  Het kan een lange of korte leerschool zijn, maar uit eindelijk wordt men door schade en schande wijs. Dan heeft men duisternis en licht ervaren, en weet men waar de klepel hangt. Wat zonder zo’n weg niet in het besef zou zijn gekomen, zo sta je gegrond in je ervaringen.

  Wat buiten onze invloed is als we nog niet een zijn met het Al, zijn de wetten van het Al op materieel en geestelijk gebied, wie zaait zal oogsten. De Aarde is geen dode materie, maar levende materie, ze zal terug haar harmonie zoeken, en dat betekent onverwachte en onvoorstelbare dingen voor ons.

  En om groot te zijn en worden moet je eerst klein zijn en ervaren.

  En rotte appels zullen er ook zijn, wordt geen meeloper maar zoek het in jezelf, red jezelf en er zullen er volgen. Jou trilling kan dan een gebied veranderen, zo moeten mensen geholpen worden, en niet zoals nu al die hulp organisaties doen.

  #92062

  Anoniem

  De overgang van 432Hz naar 440Hz komt van dat controlesysteem. Daar twijfel ik niet over, het wil ons afleiden van de meer organische ervaring die we hier kunnen hebben. Met voeding speelt precies hetzelfde, ons afleiden van gezondheid.

  De werkwijze is steeds hetzelfde: nooit komt men met iets nieuws, het is altijd maar afleiding, misleiding en imitatie.

  De mens is van nature creatief, het systeem probeert dat te gebruiken ; kunstmatig creeren wat mensen gewoon van nature hebben.

  Ze hebben hun langste tijd gehad. De aarde is een organisme, in contact met de zon; die verandert, en wij veranderen.

  #92063

  Webmaster
  Bijdrager

  thijs,

  HAARP is tot meer in staat dan jij denkt. Er is wel degelijk iets heel vreemds aan de hand met Fukishima. Een categorie-9 aardbeving moet normaal veel meer verwoesting teweegbrengen en allesbehalve selectief richting 6 kerncentrales. Dat er die dag een ‘supermoon’ was, was alleen maar handig want daarmee hebben ze de kracht van hun systeem gekoppeld aan de natuurlijke kracht van de maan, die toen extra groot was.

  Judy Wood toont ook feilloos aan dat bij 9/11 een tot nog toe onbekende techniek is gebruikt, die nog het meest overeenkomt met microgolftechniek (Tesla-techniek). Tevens toont zij aan dat er die dag gebruik is gemaakt van een tornado die op de kust van Manhattan afraasde en die nauwelijks in de media werd vermeld. Vreemd toch, zouden de kustbewoners van Manhattan niet tijdig geevacueerd moeten zijn? De tornado stopte abrupt enkele kilometers voor de kust en nadat 9/11 plaatsvond draaide deze van de kust weg, terug de zee op. Tijdens tornado’s vinden er sowieso vreemde natuurkrachten plaats, zoals anti-zwaartekracht en materialen die met elkaar moleculair fuseren, zoals bijv. hout en staal.

  Mike

  #92064

  Anoniem

  Die orkaan bij 9/11 is inderdaad het missende element, ik heb Judy Wood hoog zitten. Maar bij Fukushima gebeurde veel meer – de aarde kreeg een flinke tik : de rotatiesnelheid van de aarde veranderde, en de positie van de aardas. Dit was ook zo bij Boxing Day 2004 – en bij een 8.8 beving in Chili 2010.

  Ik geloof niet dat een systeem – dat leeft op misleiding en imitatie – zoiets voor elkaar kan krijgen. Wellicht dat men het in het geval van Japan exact wist te voorspellen, en vervolgens te sturen?

  #92065

  Webmaster
  Bijdrager

  De aardbevingen in Indonesie, Haiti en Fukushima zijn allemaal een handje geholpen, zo niet volledig kunstmatig in werking gezet. De orkaan Katrina in 2005 en naar alle waarschijnlijkheid de superorkaan die door Oklahoma heen raasde ook. Tesla wist natuurprincipes te doorgronden en men beschik nu over deze kennis, die vervolgens wordt gemilitariseerd en als wapen wordt ingezet. 9/11 was hier een voorbeeld van, dat in ieder geval grondig en wetenschappelijk is onderzocht door Judy Wood.

  Mike

  #92066

  autumn
  Bijdrager

  Ik denk ook dat grof natuurgeweld georkestreerd wordt, evenals zonnestormen. Sinds ik er een interessant boek over heb gelezen verdenk ik buitenaardse rassen…

  #92067

  Anoniem

  ja en die buitenaardse rassen hebben een homo agenda en gebruiken kinderbloed om zich te voeden met energie 😆

  #92068

  Nou Debsy, je grapt erover, maar het zou best eens kunnen dat wij steil achterover slaan van verbazing als we de waarheid zouden weten. Voor mij ligt alles open, hoe bizar het ook klinkt. Niets is wat het lijkt.

  #92069

  Anoniem

  ik zag in een film over chemtrails dat het ook klimaatveranderingen teweeg kon brengen , en hongersnood en orkanen de geoengenering. vroeg me af of daar die orkanen in Amerika door ontstaan?

15 berichten aan het bekijken - 1 tot 15 (van in totaal 23)

Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.