pro black

Dit onderwerp bevat 20 reacties, heeft 5 stemmen, en is het laatst gewijzigd door  fatsnotbad 2 jaren, 5 maanden geleden.

15 berichten aan het bekijken - 1 tot 15 (van in totaal 21)
 • Auteur
  Berichten
 • #157923

  eli
  Bijdrager

  Ik wilde deze vraag eigenlijk bij de relatie tussen mensen en varkens plaatsen, maar volgens mij is dit topic weggehaald (ik ben ongeveer twee jaar niet ingelogd geweest).

  Sinds een tijdje ben ik terug uit Amerika. Het topic de relatie tussen mensen en varkens vond ik erg interessant en ik heb in Amerika gezien dat met name donkere mensen (zwarten) (lang niet alle) zich bewust zijn van hetgeen daar werd vermeld mbt de origine van de mens en het gebrek aan melanine bij blanken. Natuurlijk helpt het racisme en de slavernij ook niet mee, maar er is ook wel drgelijk discriminatie vanuit zwart naar blank (logisch?). Wat ik mij eigenlijk afvraag:
  Hoe om te gaan met meningen/ opvattingen als: houd de melanine hoog door binnen het eigen ras te creeeren en blanken zijn inferieur.

  Ik hoop dat ook fatsnotbad (mike) hier op kan reageren.

  #157927

  fatsnotbad
  Sleutelbeheerder

  Ik wil hier best op ingaan, maar ik heb nu onvoldoende tijd. Morgen misschien.

  Mike

  #157935

  eli
  Bijdrager

  Bedankt Mike!

  #157936

  -B.arr
  Bijdrager

  Ook in NL is discriminatie vanuit zwart naar blank.
  Als al dat gezeur nou gewoon eens ophoudt dan komen we nog misschien eens ergens. Tot die tijd blijft er (te)veel ellende in de wereld bestaan.

  #157942

  fatsnotbad
  Sleutelbeheerder

  Discrimineren betekent: onderscheid maken. Blanken zijn aantoonbaar fysiek zwakker, maar hebben ook aantoonbaar een hoger IQ. De energie gaat bij ons naar het brein en niet naar het lichaam. Dit maakt overigens niet-blanken niet meteen ‘dom’, want IQ is een uitvinding van de nazi’s en meet uitsluitend rationele intelligentie i.p.v. creatieve, sociale of emotionele intelligentie. Maar er zijn wel degelijk verschilen en het is zinloos om dat te ontkennen.

  Mike

  #157944

  fatsnotbad
  Sleutelbeheerder

  Recentelijk nog plaatste Marijan onderstaand filmpje, waaruit blijkt dat er wel degelijk grote verschillen bestaan tussen rassen:

  Mike

  #157958

  -B.arr
  Bijdrager

  Er zijn verschillende gronden waarop men onderscheid maakt en helaas bindt men er ook consequenties aan vast in gedrag, handelen, etc.

  Als we nou eens niet in hokjes denken (zwart, wit, hoog iq, lager iq, hoofd, lichaam, volkeren) en bedenken dat ieder mens verschillend is, dan pas gaat men iets meer begrijpen van de mensen en openstaan voor de goede dingen.

  Gebruik je intuïtie op het moment dat je iemand ontmoet en bedenk dan hoe deze persoon in je kring past (of niet). Al dat theoretische gepraat en geschrijf over zwarten en blanken staat mijlenver van de realiteit en het werkelijke leven af. Er zijn immers geen hokjes, geen rassen, geen bepaald soort mensen. De wereld is een grote mengelmoes.

  #157961

  fatsnotbad
  Sleutelbeheerder

  Niet mee eens. De topic waar eli naar verwijst en die nu onderwater staat gaat zeer uitgebreid in op wat er specifiek mis is met blanken. We zijn nl. bovenmatig agressief en uit op wereldheerschappij. Dit geldt voor zowel semitische blanken uit het midden-oosten als Europese blanken en beiden hebben hier een lange geschiedenis van.

  Ook hebben wij genocide tot kunst verheven en op een nooit eerder vertoonde schaal toegepast. De allergrootste holocaust aller tijden is de nog altijd zo goed als onbesproken slachting die wij hebben aangericht onder zwarte Afrikanen. Hierdoor hebben wij een heel continent ontwricht en ontdaan van zijn culturele identiteit en trots.

  Dat lijkt me reden genoeg om onderscheid te maken. Wij hebben altijd gedacht in ras en het onze boven alle andere geplaatst, tijd nu dus om het eens andersom te doen en te gaan kijken wat er nu specifiek mis is met ons. Wat voor zin heeft het om zalvend te spreken over ‘we zijn allemaal mensen’ als 1 ras de psychopathologie vertoont om andere mensen als submensen te beschouwen en zichzelf boven alles en iedereen plaatst? Binnen onze gelederen hebben we bovendien een ‘tribe’, die hier niet met naam genoemd mag worden, en die zichzelf verheven voelt zelfs boven andere medeblanken.

  In dat filmpje wordt terecht de vraag gesteld hoe het kan dat wij er ong. 30.000-40.000 jaar geleden ‘ineens’ waren. Er is dus echt iets met ons aan de hand, zelfs op DNA-niveau, en er is niets mis mee om dat te willen onderzoeken om te begrijpen waar wij vandaan komen en waarom wij zo agressief en dominant zijn.

  Mike

  #157973

  fatsnotbad
  Sleutelbeheerder

  Regenboog?

  Mike

  #157981

  eli
  Bijdrager

  Bedankt Mike,

  Ik heb het filmpje van marijn even bekeken, maar ik weet niet of alles waar is, (bijvoorbeeld over hoe kinderen zich gedragen).
  Nog iets anders: de masai drinken toch koeienbloed? En in dit filmpje wordt ingegaan op de bloedtypen en dat blanken meer vlees zouden eten, terwijl westonprice er juist op gebaseerd is dat vlees en vet het voornaamste is wat bij inheemse volken op het menu staat in plaats van alleen maar basische voeding.

  Overigens: toch niet alle blanken zijn zo haatdragend en agressief? En wat vind je er dan van dat in afrikaanse culturen kinderen soms aan hun lot worden overgelaten omdat ze behekst zouden zijn met euvele geesten of krachten (ook deze filmpjes zijn te vinden op het internet)

  #157994

  fatsnotbad
  Sleutelbeheerder

  Voor wat betreft dat filmpje: de maker zet uitsluitend bevindingen op een rij die hij links en rechts bij elkaar heeft verzameld, hij trekt hieruit geen conclusies en het is aan ons, de kijker, om dat zelf te doen. Ik ben het met je eens dat er dingen in zitten die niet kloppen, maar ik vind het desondanks wel interessant om zijn bevindingen eens netjes op een rijtje voorbij te zien komen, het zet je aan het denken.

  Voor wat betreft de opmerking dat lang niet alle blanken haatdragend en agressief zijn, dat klopt. Neemt niet weg dat wij een geschiedenis hebben op dat gebied die door geen enkel ander ras is overtroffen. Het blijft dus interessant om te onderzoeken waar dit toch vandaan komt.

  Jouw voorbeeld van wangedrag door Afrikanen klopt en is ook niet goed te praten, doe ik ook niet. Bedenk echter wel dat Afrikanen een verregaande en eeuwenlange traumatisering door blanke Europeanen en semieten achter de rug hebben, vol met slavernij en kolonisering, waardoor het een wonder is dat ze er vandaag de dag nog enigzins normaal uit zijn gesprongen. De vraag is dus vooral: kwamen dergelijke excessen ook voor in de oorspronkelijke Afrikaanse culturen, voordat deze werden aangetast door blanken?

  Mike

  #158002

  eli
  Bijdrager

  Ja Mike, het is inderdaad interessant, heel veel can dit soort YouTube filmpjes vind ik interessant alleen wat wel oppassen hiermee is is als er foutieve informatie in staat of interpretaties van de maker en mensen het gaan geloven en als waarheid gaan zien. Daarom toch altijd zelf blijven nadenken.

  Als we het gaan hebben over de geschiedenis van het blanke ras, welke blanken dan? Want opvallend is bijvoorbeeld dat oost Europese landen geen kolonies hebben gehad. Ik meen me te herinneren dat in de relatie van mensen en varkens je het hebt gehad over de zionisten en de khazaren. Ik weet niet meer precies hoe en wat, maar het is toch een specifiek soort mens/volk lijkt mij dan?
  Ik zou mij nog eens moeten verdiepen in deze geschiedenis.

  Ik ga later nog even in op de diversiteit.

  #158006

  fatsnotbad
  Sleutelbeheerder

  Klopt. Het zijn West-en Zuid-Europeanen geweest die zich schuldig hebben gemaakt aan kolonisering. Zij hebben het van het begin af aan ook gemunt gehad op de oost-Europese Slaven (vandaar ook de benaming ‘slaaf’). Rusland is ook al heel lang het doelwit van deze machtswellustelingen.

  Mike

  #158031

  Gerard
  Bijdrager

  Het zou kunnen zijn dat het blanke ras in gebieden woont waar bezit belangrijker is doordat er niet zonder allerlei voorzieningen als een woning en verwarming te leven valt. Ik kan mij ook voorstellen dat dit op den duur een aanpassing in degenen oplevert.

  #158035

  fatsnotbad
  Sleutelbeheerder

  Het bewijs wijst eerder naar recessieve genen, waardoor we een psychopathologie hebben ontwikkeld op basis van een diepgaand minderwaardigheidscomplex, gecompenseerd door een agressief en wreed God-complex.

  Mike

15 berichten aan het bekijken - 1 tot 15 (van in totaal 21)

Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.