Privacybeleid Fa(c)ts Forum

Forum Forums Alleen lezen forum Privacybeleid Fa(c)ts Forum

Dit onderwerp bevat 0 reacties, heeft 1 stem, en is het laatst gewijzigd door  fatsnotbad 5 maanden, 3 weken geleden.

1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)
  • Auteur
    Berichten
  • #211671

    fatsnotbad
    Sleutelbeheerder

    Privacywet

    Door gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met ons privacy- en cookie-beleid.

    Uw gegevens zijn veilig en worden niet aan derden verkocht.

    We respecteren de privacy van onze gebruikers. De persoonsgegevens worden alleen verwerkt voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de AVG wet, de Wet Bescherming Persoonsgegevens en de Telecommunicatiewet.

    De websites https://www.fatsforum.nl en http://www.factsforum.nl worden beheerd door Mike Donkers. Deze is verantwoordelijk voor de verwerking van uw persoonsgegevens in de zin van de Wet Bescherming Persoonsgegevens (hierna: Wbp).

    Welke gegevens worden verzameld?

    Wanneer u zich online aanmeldt, zal aan u gevraagd worden om gegevens in te vullen. We verwerken in dat geval enkel de gegevens die u zelf verstrekt.

    Met welk doel worden de persoonsgegevens gebruikt?

    De gegevens worden verzameld en opgeslagen voor de volgende doeleinden:

    Uw naam en e-mailadres gebruiken we enkel voor uw registratie op dit forum, u komt niet automatisch op een mailinglijst.

    Door de gegevens te verstrekken geeft u ons toestemming om de gegevens voor bovengenoemde doeleinden te gebruiken. Bovendien is een aantal van deze gegevens noodzakelijk voor de uitvoering van de overeenkomst, als er bepaalde diensten voor u moeten uitgevoerd worden. Wij verwerken uw gegevens op grond van artikel 8 sub a en sub b Wbp.

    Met wie delen we uw persoonsgegevens?

    Uw persoonsgegevens worden opgeslagen op servers van een mailingprovider zoals Active Campaign. De server van Active Campaign is gevestigd in de Verenigde Staten. Uw gegevens kunnen dus worden doorgegeven, opgeslagen en verwerkt in de Verenigde Staten. De doorgifte van deze gegevens gebeurt op grond van het EU-VS Privacy Shield Framework. Check hoe Active Campaign met de privacy van uw gegevens omgaan.

    Bewaartermijn

    Wij bewaren uw gegevens niet langer dan noodzakelijk voor het doel waarvoor ze zijn ontvangen. Wanneer u zichzelf uitschrijft van dit forum, wordt u uitgeschreven indien u hierom verzoekt.

    Rechten

    U heeft altijd het recht uw toestemming voor het verwerken van uw gegevens in te trekken, waarna wij uw gegevens niet meer zullen verwerken. Het intrekken van deze toestemming doet geen afbreuk aan de rechtmatigheid van onze gegevensverwerking op basis van uw toestemming, die plaatsvond vóór deze intrekking.

    U hebt ook recht op inzage in uw persoonsgegevens en het recht om uw persoonsgegevens te rectificeren. Als u wilt weten welke persoonsgegevens wij van u verwerken, dan kunt u een schriftelijk inzageverzoek doen. Mochten uw gegevens onjuist, onvolledig of niet relevant zijn, dan kunt u ons schriftelijk verzoeken om uw gegevens te wijzigen of aan te vullen.

    Daarnaast heeft u een recht op het wissen van uw persoonsgegevens, een recht op het beperken van de verwerking en een recht om tegen de verwerking bezwaar te maken. Bovendien heeft u recht op het overdragen van, of het overdraagbaar maken van uw gegevens. Ook hiervoor kunt u een schriftelijk verzoek doen.

    Wijzigingen

    Wij behouden ons het recht voor wijzigingen in deze privacyverklaring aan te brengen. De wijzigingen treden in werking op het aangekondigde tijdstip van inwerkingtreding. Wij respecteren de privacy van bezoekers van de website en dragen er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Verwerking van de persoonsgegevens gebeurt op een wijze, die in overeenstemming is met de eisen die de Wet Bescherming Persoonsgegevens stelt.

    Doeleinden van de gegevensverwerking

    Uw persoonsgegevens worden door ons verwerkt voor uw deelname aan dit forum.

    Als u zich aanmeldt voor dit forum worden de gegevens die u ons toestuurt bewaard zolang als naar de aard van uw inschrijving nodig is. De webmaster kan deze gegevens gebruiken om met u contact op te nemen buiten dit forum om. Uitsluitend als u toestemming geeft om uw gegevens te delen met andere forumleden worden uw gegevens gedeeld met andere forumleden. De webmaster zal hier uitsluitend na uw schriftelijke verzoek namens u zorg voor dragen.

    Klikgedrag en bezoekgegevens

    Op de website worden algemene bezoekgegevens bijgehouden. In dit kader kan met name het IP-adres van uw computer, de eventuele gebruikersnaam, het tijdstip van opvraging en gegevens die de browser van een bezoeker meestuurt, worden geregistreerd en worden gebruikt voor statistische analyses van bezoek- en klikgedrag op de website. Tevens optimaliseren wij hiermee de werking van de website. Wij proberen deze gegevens zo veel mogelijk te anonimiseren. Deze gegevens worden niet aan derden verstrekt.

    Google Analytics

    Wij maken gebruik van Google Analytics om bij te houden hoe gebruikers de Website gebruiken. De aldus verkregen informatie wordt, met inbegrip van het adres van uw computer (IP-adres), overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Lees het privacybeleid van Google voor meer informatie, alsook het specifieke privacybeleid van Google Analytics.

    Google gebruikt deze informatie om bij te houden hoe onze website gebruikt wordt en om rapporten over de Website aan ons te kunnen verstrekken. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover deze derden de informatie namens Google verwerken. Wij hebben hier geen invloed op. Wij hebben Google niet toegestaan de verkregen analytics informatie te gebruiken voor andere Google-diensten.

    Gebruik van cookies

    Wij maken bij het aanbieden van elektronische diensten gebruik van cookies. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website wordt meegestuurd en door uw browser op de harde schijf van uw computer wordt opgeslagen. Wij gebruiken cookies om uw instellingen en voorkeuren te onthouden. U kunt deze cookies uitzetten via uw browser, zie bijvoorbeeld deze toelichting door de Consumentenbond voor uitleg. Via onze website worden cookies geplaatst van het Amerikaanse bedrijf Google, als deel van de Analytics-dienst. Wij gebruiken deze dienst om bij te houden en rapportages te krijgen over hoe bezoekers de website gebruiken. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover derden de informatie namens Google verwerken. Wij hebben hier geen invloed op.

    Inzage

    Indien u een relatie met ons bedrijf heeft, heeft u na schriftelijk verzoek de mogelijkheid uw persoonlijke gegevens in te zien. Indien het door ons verstrekte overzicht onjuistheden bevat, kunt u ons schriftelijk verzoeken de gegevens te wijzigen of te laten verwijderen. Daarnaast kunt u ons schriftelijk op de hoogte stellen, indien u niet wilt worden benaderd met informatie over onze producten en diensten door dit te melden bij navolgend mailadres:

    mikedonkers10(at)gmail(punt)com

    Aanpassen privacystatement

    Wij behouden ons het recht voor deze privacystatement aan te passen. Wijzigingen zullen op deze website worden gepubliceerd.

1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)

Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.