Power to the people!

Forum Forums Wereldpolitiek & nieuwsachtergronden Power to the people!

Dit onderwerp bevat 6 reacties, heeft 4 stemmen, en is het laatst gewijzigd door  Ben 2 maanden, 1 week geleden.

7 berichten aan het bekijken - 1 tot 7 (van in totaal 7)
 • Auteur
  Berichten
 • #162139

  100%leven
  Bijdrager

  Een topic voor goeie acties van individuen tegen de gevestigde orde.

  Hier een klein voorbeeld:
  Een groepje scholieren in Brighton kwam in een rok naar school, omdat ze ondanks de warmste dag van het jaar naar huis werden gestuurd door de school omdat ze een korte broek aan hadden.

  Deze jongens geven me hoop voor de toekomst 🙂

  https://www.rt.com/uk/352920-schoolboys-wear-skirts-heat/

  Mark

  #162146

  fatsnotbad
  Sleutelbeheerder

  Ik weet het nog niet zo met het dragen van rokjes door mannen bij wijze van protest. Voor mij zijn de burgerhelden de alternatieve bloggers en de individuen die dingen aan de kaak stellen op YT. Het werkelijke verzet zit hem in INFORMATIE, niet in rokjes!

  Mike

  #162149

  100%leven
  Bijdrager

  Natuurlijk zijn alternatieve bloggers en Youtubers belangrijk, dit was ook maar een klein voorbeeld. Dit zijn nog kinderen die later misschien uitgroeien tot volwassenen die zaken aan de kaak stellen. Dit zou een eerste stapje kunnen zijn.

  Ik vond het wel een goede actie van ze. Ze hadden ook weer braaf een lange broek kunnen aantrekken met die hitte. Als het mijn kinderen waren geweest, had ik ze met hun korte broek weer teruggestuurd naar school en eventueel meegegaan. Opzouten met die betuttelende regeltjes. Menselijkheid boven regeltjes!

  Over verzet gesproken: dat zit hem niet alleen in (on-line) informatie, maar juist ook in alledaagse acties. Hoeveel mensen die nog niet wakker zijn, zullen uit zichzelf zo’n alternatieve blog volgen? Terwijl het voor die mensen nog veel noodzakelijker is om die info te lezen dan voor ons.

  Er zitten een flink aantal stappen tussen totaal niet wakker zijn en het hele spel doorzien. Als diegenen in hun dagelijks leven voorbeelden zien van anderen die ergens, hoe klein ook, tegen in verzet komen, dan kan dat wellicht een klein duwtje in de goeie richting zijn, zodat ze meer zelf gaan nadenken en strijdbaarder worden, in plaats van als makke schapen volgen wat ze wordt opgedragen.

  Als ze zich dan meer willen gaan verdiepen in de materie, dan komt (on-line) informatie goed van pas en is dit bijvoorbeeld een goeie plek om meer te weten te komen over een heleboel zaken.

  Het goede voorbeeld geven dus.

  Mark

  #162162

  Bij het lezen van deze actie schoot ik gelijk in de lach.
  Echte Engelse humor, die gasten liggen er niet wakker van om een keer voor lul te lopen.
  Bij de buren in Schotland is de kilt ook niet onbekend.
  Ik kan deze actie ook niet vergelijken met de idioten die in minirok op de Dam stonden te protesteren tegen de verkrachtingen in Keulen, goed bedoeld maar men sloeg de plank volledig mis.

  #197309

  Ben
  Bijdrager
  #197313

  Ben
  Bijdrager
  #197632

  Ben
  Bijdrager

  To be Found ANTI NWO

7 berichten aan het bekijken - 1 tot 7 (van in totaal 7)

Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.