Pizzagate

Dit onderwerp bevat 637 reacties, heeft 25 stemmen, en is het laatst gewijzigd door  fatsnotbad 2 weken, 1 dag geleden.

15 berichten aan het bekijken - 1 tot 15 (van in totaal 638)
 • Auteur
  Berichten
 • #169092

  100%leven
  Bijdrager

  Ben Swann was de journalist die het aandurfde om pizzagate voor het eerst op mainstream media aan te kaarten. Sinds hij dit item op televisie bracht, is hij niet meer op tv geweest. En nu twitterde hij een paar dagen terug dat hij maandag weer aan het werk gaat, maar dat z’n sociale media accounts op zwart gaan vanaf 1 februari.

  Z’n twitteraccount is inderdaad verwijderd.

  De beerput wordt weer dichtgegooid.

  http://allnewspipeline.com/Pizzagate_Ben_Swann_Cryptic_Hints.php

  Mark

  #169145

  Dit artikel is nog van eind vorig jaar maar de tijd heeft even stilgestaan met de verkiezingen daar.

  #169156

  fatsnotbad
  Sleutelbeheerder

  Eens met Cholesteroliscool. Zoals jullie weten ben ik een groot fan van Mike Rivero’s whatreallyhappened.com. Mike heeft van het begin af aan als gewaarschuwd dat dit verhaal een bewust uitgezet dwaalspoor is, bedoeld om de alternatieve media in diskrediet te brengen. Hij besteedde hier dan ook niet of nauwelijks aandacht aan en raadde anderen aan dit ook niet te doen. Ook Infowars van Alex Jones waarschuwde dat ‘pizzagate’ stinkt. Ik heb dit advies aangehouden en heb er niet over gepost op ConspiracyDiscovery.info.

  Let wel: we hebben het niet over ‘spirit cooking’, wat we terug konden lezen in de emails van Podesta. In het verlengde daarvan kwam al snel ‘pizzagate’, wat weer leidde tot de schietpartij aangericht door een of andere mafkees in de Comet Ping Pong pizzazaak waar dit allemaal in de kelder zou hebben plaatsgevonden. Interessant genoeg was de timing van het incident zodanig dat het na de verkiezing van Trump en voor de stemming van het Electoral College plaatsvond. Het heeft allemaal niet mogen baten, het heeft de inauguratie van Trump niet kunnen stoppen en heeft weinig afgedaan aan de integriteit en populariteit van de alt media.

  Mike

  #169189

  100%leven
  Bijdrager

  Voor de duidelijkheid: pizzagate heeft betrekking op het gebruik van pizza-gerelateerde termen die kunnen duiden op pedo-codes. Deze pizza-termen werden onder andere aangetroffen in de Podesta e-mails die via Wikileaks aan het licht kwamen, met daarin ook een link naar Comet Ping Pong.

  Als je die mails leest, weet je dat ze het niet over deegwaren hebben. Dit is dus NIET fake.

  Wat het artikel van Cholesteroliscool laat zien, is dat the powers that be Pizzagate gebruikten om alternatieve media de mond te snoeren, juist omdat die pedoschandalen niet aan het licht mogen komen. En dit hebben ze door middel van een false flag attack gedaan door een acteur Comet Ping Pong te laten overvallen en een onsamenhangend verhaal hierover te laten vertellen.

  Met dit verhaal zou dan iedereen die onderzoek doet naar pizzagate (voornamelijk alternatieve media) kunnen worden weggezet als fake news journalisten, waarmee weer de vrijheid van meningsuiting van alternatieve media kon worden ingeperkt of zelfs compleet ontnomen.

  Er is en wordt zoveel gecensureerd wat betreft pizzagate (zie m’n eerste post), dat dit JUIST verder onderzocht moet worden. Als er niets speelde, zou er niet zoveel censuur zijn. De betrokken pedo’s willen juist dat de alternatieve media het ook als fake news gaat beschouwen, in plaats van dat die enorme beerput open gaat.

  Ik blijf het dus in de gaten houden.

  Mark

  #169198

  100%leven
  Bijdrager

  Een enorme hoeveelheid info hierover:

  http://pizzagate.wiki

  These days Pizzagate means a lot of different things to a lot of different people. “Pizzagate” as a meme originated from the release of John Podesta’s emails [1] which contain unusual references to pizza[2], and eventually his ties to the restaurant Comet Ping Pong [3]. However, the investigation has since evolved into a full-blown activist movement. The mainstream media and those implicated are bombarding the subject with speculation, divisiveness, and most importantly, pure disinformation. In spite of all this, there are still serious scholars, researchers, journalists, law enforcement agencies, and governments courageously pursuing the subject.

  At its core, Pizzagate is a joint investigation between citizens, law enforcement, and governments into the pervasiveness of sex trafficking, ritual abuse, and cyber crime in global political powers around the world. These investigations, some in the making for decades, continue to exist on their own momentum because they are based on real facts, data, and observations.

  Mark

  #169248

  fatsnotbad
  Sleutelbeheerder
  #169260

  fatsnotbad
  Sleutelbeheerder
  #169265

  100%leven
  Bijdrager

  En je kan je altijd bekeren tot het jodendom, dan ben je veilig in Israel.

  http://www.dailystormer.com/israel-is-a-haven-for-child-rapists/

  Volgens de Talmud is het ook allemaal geen probleem:

  A Jew may have sex with a child as long as the child is less than nine years old.

  Mark

  #169268

  fatsnotbad
  Sleutelbeheerder

  Mike

  #169291

  100%leven
  Bijdrager

  7 procent van de katholieke priesters in Australië is beschuldigd van kindermisbruik. Ga er maar van uit dat het werkelijke percentage nog een stuk hoger ligt.

  Leden van de commissie ontdekten in de archieven van de Kerk dat tussen 1980 en 2014 4.444 mensen meldden te zijn misbruikt in meer dan duizend katholieke instellingen in heel Australië.

  De gemiddelde leeftijd van de slachtoffers lag rond de 10 jaar bij meisjes en rond de 11 jaar bij jongens.

  http://www.nu.nl/buitenland/4446105/7-procent-katholieke-priesters-australie-beschuldigd-van-kindermisbruik.html

  Religie als dekmantel voor kindermisbruik.

  Mark

  #169308

  fatsnotbad
  Sleutelbeheerder
  #169384

  100%leven
  Bijdrager

  In Californië zijn honderden mensen gearresteerd die betrokken zijn bij mensensmokkel en seksuele uitbuiting van kinderen. 28 van deze kinderen zijn bevrijd.

  Mark

  #169405

  100%leven
  Bijdrager

  Even ter herinnering: Andrew Breitbarts openlijke beschuldigingen aan het adres van John Podesta over satanische pedofilie en seksslavernij heeft hem de kop gekost destijds in 2012. Zie zijn laatste tweets, vooral die linksonder, krap een maand voor hij stierf onder verdachte omstandigheden (oftewel: moord). Een maand later sterft z’n lijkschouwer door arsenicum vergiftiging.

  Hij was iets gigantisch op het spoor en stak zijn walging niet onder stoelen of banken:

  Breitbart was onto something HUGE and Wikileaks has made the info available to fill in the blanks. Now we just have to pressure our new FBI director and our new Attorney General to go after the whole mess of them. The list is very very long.

  Waarom sommige alternatieve media outlets na die false flag aanval bij Comet Ping Pong ineens gestopt zijn met het onderzoeken hiervan, is me een raadsel.

  Mark

  #169406

  100%leven
  Bijdrager

  En ik ben niet de enige die dat raar vindt:

  Mark

  #169408

  johanna
  Bijdrager

  Deze gast ontdekte dat Alefantis eigenaar is van een museum Pegasus genaamd. Het is vlakbij een speelplaats maar is gesloten. Het gebouw ziet er eng uit, omwonenden wisten niet eens dat het een museum was. Tevens wordt er beweerd dat de kill room zich daar zou kunnen bevinden. James verzoekt hem (dmv bedreiging naar zijn gf en moeder) om de video offline te halen.

  Pg wordt gebruikt voor meerdere doelen, om één of andere reden willen ze juist dat we het weten. Dat er iets aan de hand is met die comet en besta pizza lijkt mij duidelijk.

15 berichten aan het bekijken - 1 tot 15 (van in totaal 638)

Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.