Ongelooflijk nieuws over vrije energie en gezondheid

Forum Forums Vragen over voeding en gezondheid Ongelooflijk nieuws over vrije energie en gezondheid

Dit onderwerp bevat 49 reacties, heeft 11 stemmen, en is het laatst gewijzigd door  jon 4 jaren, 10 maanden geleden.

15 berichten aan het bekijken - 1 tot 15 (van in totaal 50)
 • Auteur
  Berichten
 • #434

  Poekie
  Moderator

  Voor (bijna) iedereen ongelooflijk nieuws.

  Hieronder een link naar Argus-Frontier radio.

  Na 1 uur is er een interview met Luc Vervliet (in het Nederlands) over the Keshe foundation.

  En ook Mehran Tavakoli Keshe zelf komt aan het woord.

  Spitstechnologie van de toekomst in handbereik van de gewone burger – Luc Vervliet & Mehran Tavakoli Keshe (interview deels in Engels)

  Over Keshe: Die man is geniaal. Het is informatie over vrije energie gewonnen uit de kosmos.

  En hij geneest mensen (in een experimentele fase). Hij boekt ongelooflijke vorderingen bij behandeling van allerlei ziekten.

  Neem er zelf kennis van.

  Interview met beide heren:

  http://data.argusoog.org/radio/2011/ArgusoogRadio-20110915-FrontierRadio.mp3

  Een pdf over the Keshe foundation uit het magazine Frontier:

  http://www.belfort-group.eu/ow_userfiles/plugins/forum/attachment_39_4e6b69b3687d7.pdf

  Mike

  #25044

  Poekie
  Moderator

  Het stuk meerdere keren gelezen,krijg er positieve kriebels van,een voorbode voor de voorspelde en door veel van ons gewenste veranderingen?

  gelukkig met Poekie

  #25045

  Webmaster
  Bijdrager

  Er is nog een onthulling van jewelste. Deze is gedaan door Johan Oldekamp: het geheim van Gizeh:

  http://www.pateo.nl/PDF/OnthullingGizehGeheim.pdf

  Mike

  #25046

  Poekie
  Moderator

  Kan het wiskundig goed volgen,dat er hogere lagen zijn waar informatieoverdracht een tijdloze factor is,en er mensen zijn wiens taak het is op deze wereld is deze informatie helder en beschikbaar te krijgen wordt voor mij steeds duidelijker,Johan is kennelijk de boodschapper.

  #25047

  Rapunzel
  Bijdrager

  Heel toevallig ben ik afgelopen week een beetje met Johan bezig geweest. Ik heb zijn nieuws ook gezien op tv. Dat wiskundige van hem is nou net iets wat ik totaal niet kan volgen! Ik ben altijd een nul in wiskunde geweest. 🙂

  Ik vind Johan wel een heel bijzonder iemand. Wat ik wel kon volgen van hem is een presentatie op youtube die ik gedeeltelijk heb zitten kijken. En ik denk dat Mike het niet zo leuk vindt want Johan beweert dat het bewustzijn het lichaam aanstuurt en dat je ook junk food kunt eten en daarbij gezond blijven als je er maar de juiste, positieve gedachtes bij hebt! Deze visie komt overeen met de visie van de leraren van de Universele Energie, weet ik toevallig. Dus Joey…. er is nog hoop voor jou!

  http://www.youtube.com/watch?v=k8al5K1y6mk&feature=related

  Je bewustzijn is eigenlijk de sleutel tot alles

  #25048

  ruud
  Bijdrager

  Hoi Rapunzel, mooi wat je schrijft over dat je bewustzijn belangrijk / zoniet het belangrijkst is bij gezondheid.

  Doet me denken aan dit verhaal dat gisteren las van een arts die kankerpatienten helpt met alternatieve geneeswijzen:

  Quote:
  En dan is er nog het verhaal van een patiënt van een collega. Bij haar was kanker vastgesteld en ze had een dieet voorgeschreven gekregen waar ze zich niet erg aan hield. Ook haar medicijnen nam ze nauwelijks. Waar ze wel zin in had, was in bed liggen met een grote doos chocola op haar nachtkastje. Dat deed ze enthousiast en het beviel haar wel. Na een maand kwam mijn collega langs en ze voelde zich prima. Er kwamen mensen bij haar op visite die belangstelling voor haar toonden en dat deed haar erg goed. Na weer een maand vond mijn collega haar nog steeds in bed en ze voelde zich erg goed. De volgende maand vroeg mijn collega aan de patiënt of het niet verstandig was wat minder chocola te eten. Maar nee, die chocola was lekker en ze voelde zich er prima bij. Deze vrouw is genezen van haar kanker.

  http://www.natuurlijk-welzijn.org/artikel/Dr.%20Bob%20Hoornstra.htm

  #25049

  Webmaster
  Bijdrager

  Daar zit Johan dus echt fout. De natuurvolkeren die Weston Price bestudeerde zaten qua bewustzijn en spiritualiteit op een veel hoger plan dan wij. Toch werden ze stukje bij beetje afgebroken op westers voedsel, dat meer afbraak dan opbouw bevordert.

  Ik hoor in spirituele kringen altijd, “het gaat om het licht!” O ja? Wel eens een woestijn gezien? Het zonlicht heeft daar vrij spel, maar er groeit vrijwel geen plant. Kennelijk gaat het dus ook om wat er in de bodem zit. Werkelijke groei begint bij de bodem en gaat van onder naar boven. Heb jij ooit een plant op de kop zien groeien? Ik niet. Het gaat inderdaad om het licht, een plant groeit naar het licht toe, tegen de zwaartekracht in, maar alleen vanuit een gezonde bodem.

  Met je geest je lichaam proberen aan te sturen is nu net wat er allemaal falikant mis gaat in onze samenleving. We zitten allemaal teveel in onze kop en verliezen daardoor het contact met ons lichaam, onze bodem, onze moeder. Dat bewustzijn hebben we nu wel ver genoeg ontwikkeld, het gaat erom dat we weer af leren dalen naar ons ONDERbewustzijn. Voor natuurvolkeren was vruchtbaarheid en voortplanting het hoogste goed. Dat zijn oerdriften, oerkrachten die alleen maar vanuit een vruchtbare bodem mogelijk zijn. Kijk eens hoeveel mensen er nu onvruchtbaar zijn! Die natuurvolkeren hadden gelijk: het gaat erom dat man en vrouw een eenheid vormen (GEMEENschap) en iets voortbrengen, zo heb je een heilige drie-eenheid van man, vrouw en kind. Je kunt ook niet jezelf zwanger wensen of mediteren, dat gaat echt niet lukken, het is een FYSIEK proces.

  Mike

  #25050

  corneliahz
  Bijdrager

  Met “licht” wordt ook niet het zonlicht bedoeld…..

  Mike je noemt “geest” als aansturing van ons lichaam en bedoelt daar de linkerhersenhelft, oftewel de ratio, ons verstand, mee. Licht, geest, ziel, spirit, mind enz. allemaal begrippen waar we gezamenlijk nog niet een eenduidige afspraak over hebben gemaakt wat we daarmee precies bedoelen. Is mede om die reden ook regelmatig de oorzaak van communicatieve verwarring en wederzijds onbegrip terwijl er vaak hetzelfde wordt bedoeld…

  Prima linkjes overigens. Eindelijk wordt dit soort informatie meer bekend onder de “gewone” burger.

  #25051

  Webmaster
  Bijdrager
  Quote:
  Met “licht” wordt ook niet het zonlicht bedoeld…..

  Er wordt een energie mee bedoeld die niet of nauwelijks afgeremd door tijd en ruimte. Deze energie bevindt zich op de aarde en daarbuiten. Zonlicht behoort tot diezelfde energie.

  Mike

  #25052

  Anoniem

  En ik denk dat Mike het niet zo leuk vindt want Johan beweert dat het bewustzijn het lichaam aanstuurt en dat je ook junk food kunt eten en daarbij gezond blijven als je er maar de juiste, positieve gedachtes bij hebt! Deze visie komt overeen met de visie van de leraren van de Universele Energie, weet ik toevallig. Dus Joey…. er is nog hoop voor jou!

  Hahaha…Nou Rapunzel,het is niet alsof ik er de dagelijkse kost van zou gaan maken als dat zo was (hoewel t in onze maatschappij wel een stuk makkelijker zou leven…en ja,ik mis ook het gemak van boterhammen;))

  Ironische is wel dat ik me laatst bedacht dat ik nog nooit zoveel symptomen van allerlei ontregelingen,tekorten etc. heb gehad als in deze periode waarin ik complete eetstijl ommeslag heb moeten maken.

  Daarbij dacht ik altijd dat ‘mn slechte voeding’ o.a. de oorzaak waren van Candida en door Candida de glutenintolerantie maar is uiteindelijk dus niet zo. 10Jaar geleden begon bij mij de Lyme,voorheen en nog een aantal jaar daarna at ik echt alles wat ik maar lekker vond (pizza’s,croissants,’vetter’broodbeleg,McDonalds’s/friture,ijs/taart/snoep,Chinees etc.)aantal jaar daarna begon ik dus met dat sporten dat steeds meer werd en ging daarbij steeds meer restricten qua eten,eerst junkfood/friture,daarna ‘vettig broodbeleg’ als 48+ kaas,leverworst,gebakken pastei,cervelaatworst etc. en zo verder.

  Nu testte mn energetisch therapeute dus laatst,dat mn glutenintolerantie 6jaar geleden pas is ontstaan en de Candida 4jaar geleden pas was gekomen.In dat jaar slikte ik antidepressiva,ik denk dus eerder dat dat de aanleiding ervoor is geweest.

  Dus eigenlijk heb ik best redelijk goed gevaren op allerlei ‘slechte voeding’. Ik denk dat ik eerst mezelf zal moeten kunnen toestaan om te eten wat ik wil&zin in heb,na jarenlange restricties van vanalles en dan vd ene extreem in de andere te vervallen de laatste 2jaren,voordat ik pas echt voor een bepaalde levensstijl kan kiezen. De eniste 2 redenen die me nog doen aarzelen zijn: 1) bang dat dat kleine beetje succes dat ik evt heb geboekt teniet doe (maar ja,moet ik me maar gaan verdiepen in Johan’s bewustzijn theorie) en 2) Dat ik 3x zo dik ga worden als dat ik ooit ben geweest,zonder sport,aangezien het lichaam een jarenlange inhaalslag zal plegen in de vorm van highcarb/highfat etc.

  De laatste tijd vraag ik me sowieso wel eens af (m.n. Mike zal dit niet leuk vinden,hoewel ik het ook niet goed probeer te praten), of je jezelf/lichaam niet uiteindelijk alleen maar kwetsbaarder maakt door alles ‘slechte dingen’ qua eten te mijden. Als je dan nog eens (onopgemerkt) iets daarvan binnenkrijgt,krijg je meteen allerlei reacties etc. erop. Wat dat betreft geloof ik ergens wel in de theorie vh alert houden van je immuunsysteem door af en toe het eens iets ‘verkeerds’ te voeden.

  Maar wat betreft die hele theorie over gedachtes/bewustzijn&voeding daar heb ik ook al eens een stuk over gelezen in een vd boeken van Dr.Wayne Dyer en John Gabriel.

  #25053

  Webmaster
  Bijdrager
  Quote:
  De laatste tijd vraag ik me sowieso wel eens af (m.n. Mike zal dit niet leuk vinden,hoewel ik het ook niet goed probeer te praten), of je jezelf/lichaam niet uiteindelijk alleen maar kwetsbaarder maakt door alles ‘slechte dingen’ qua eten te mijden. Als je dan nog eens (onopgemerkt) iets daarvan binnenkrijgt,krijg je meteen allerlei reacties etc. erop. Wat dat betreft geloof ik ergens wel in de theorie vh alert houden van je immuunsysteem door af en toe het eens iets ‘verkeerds’ te voeden.

  Dat is een mythe die alleen maar gebruikt wordt om recht te praten wat krom is. Laatst heb ik daar in antwoord op Dennis, die met dezelfde mythe aankwam, nog het volgende op gezegd:

  Ik merk dat hoe beter ik eet, hoe beter ik ook tegen een stootje kan als ik bijv. eens een keer restaurantvoedsel eet of commercieel roomijs met suiker. Met bier merk ik dat ik na het bier drinken geen acute honger heb, dat het bier kennelijk mijn bloedsuikerspiegel niet verstoort, terwijl ik vroeger meteen naderhand in de shoarmatent zat. Het aloude argument ‘je moet ook een beetje weerstand opbouwen’ om rotzooivoedsel te vergoeilijken is fatalistisch, want het breekt juist je weerstand af.

  Evan viel me bij en schreef ook zinvolle dingen:

  Volgens mij is het juist precies andersom: Ieder GEZOND spoortje voeding vermijden (wat 99% van Ned nog steeds doet) maakt dat je spijsvertering zo gevoelig wordt dat je niks meer kunt eten. Al die “kleine” ongezonde spoortjes voeding bij elkaar generatie na generatie heeft ons zo gesloopt dat de meest mensen niet eens fatsoenlijk natuurlijke voeding kunnen eten.

  Doe wat je niet laten kan, het ‘verlangen’ (lees: zelfdestructieve) is kennelijk te sterk…

  Mike

  #25054

  corneliahz
  Bijdrager

  Filmpje (uit 2007) waarin Gregg Braden laat zien hoe een blaastumor bij een Chinese vrouw in 3 minuten verdwijnt. Inmiddels zijn we een paar jaar verder en zijn er verschillende methodieken ontwikkeld waarin op een vergelijkbare wijze heling plaatsvindt.

  Gregg Braden

  #25055

  ruud
  Bijdrager

  Geweldig dat filmpje van die tumor wegmaken in 3 minuten haha!

  #25056

  E123
  Bijdrager

  Wat een fantastisch nieuws. Eindelijk de langverwachte vrije energie, en dit is nog maar het begin. Hier kunnen echt hele goede dingen mee gedaan worden.

  Probleem is wel dat ik alles over nulpunt/vrije energie maar moeilijk kan begrijpen. Heb ooit een het boek “het veld” gekocht, maar nooit uitgelezen, gewoon te ingewikkeld. Johan Oldekamp is wel zo iemand die alles op begrijpelijke wijze kan uitleggen. Ben ook ooit eens op een lezing over vrije energie geweest van Frank Colaris, hij weet het ook in begrijpelijke taal te vertellen: http://www.youtube.com/watch?v=m255ddlDYcw&feature=player_embedded#!

  Quote:
  O ja? Wel eens een woestijn gezien? Het zonlicht heeft daar vrij spel, maar er groeit vrijwel geen plant.

  Niet voor lang meer dus als we Keshe mogen geloven 😀

  #25057

  corneliahz
  Bijdrager

  Hier een kort interview van Lilou Mace (zelf hoopt ze een soort eigentijdse Franse versie van Oprah te worden) met Bruce Lipton, van oorsprong celbioloog en schrijver van het boek Biology of Belief (De Biologie van de Overtuiging) en zijn laatste boek Spontaneous Evolution.

  Interview Bruce Lipton

  Sluit redelijk aan bij dit topic dacht ik zo.

  Kijk ook eens bij de andere interviews op haar site, sommige zijn zeer de moeite waard. Ze heeft er meer dan 800 ! video interviews op staan, voornamelijk in het Engels of Frans. Kijk maar eens of er iets van je gading bij zit. Je kunt in het zoekvenster ook een naam van een persoon ingeven om zo snel te zoeken.

  Er is bijvoorbeeld een kort interview met de Nederlander John Consemulder. Langere interviews met Drunvalo Melchizedek, Marianne Williamson, John Gray, Neale Donald Walsh, Brandon Bays, dr. Carl Johan Calleman, James Redfield, Wayne Dyer, David Icke, Eric Pearle, toch behoorlijk grote namen die sommige van jullie misschien kennen.

15 berichten aan het bekijken - 1 tot 15 (van in totaal 50)

Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.