Neusbloedingen

Dit onderwerp bevat 26 reacties, heeft 11 stemmen, en is het laatst gewijzigd door  Alexandra 4 jaren, 2 maanden geleden.

15 berichten aan het bekijken - 1 tot 15 (van in totaal 27)
 • Auteur
  Berichten
 • #4207

  ruud
  Bijdrager

  Ik heb ze de laatste tijd niet meer.

  Geen idee waarom niet, maar in elk geval eet ik al een tijdje geen tarwe meer.

  Zou het daar aan liggen?

  Deze site brengt neusbloedingen in relatie met glutenintolerantie: http://pcoslady.wordpress.com/tag/pain/

  #87930

  ruud
  Bijdrager

  Ik heb ze nu helemaal nauwelijks meer.

  Vitamine c (bijv. hoge doses) helpen goed ertegen.

  En denk ook aan cayennepeper.

  #87931

  Ufo
  Bijdrager

  @lievergezond,

  Je kan nu wel in een heleboel topics vanavond Cayennepeper gaan promoten, maar het is en blijft een nachtschade…

  #87932

  ruud
  Bijdrager

  @ Ufo: Ja en?

  Het is en blijft een krachtig medicinaal kruid.

  #87933

  Ufo
  Bijdrager

  @lievergezond,

  Prima dat jij er zo enthousiast over bent, maar dat lijkt me nog geen reden, om vanavond in zovele topics daarover je mening te gaan ventileren. Het begint op spam en forumvervuiling te lijken.

  #87934

  Alexandra
  Bijdrager

  Ik vraag me dan ook af hoe je cayennepeper gebruikt. Het klopt dat je kruiden en nachtschades voor medicinale doeleinden in kan zetten, maar het lijkt me niet dat het de bedoeling is dat je dagelijks in je eten gaan gebruiken.

  #87935

  ruud
  Bijdrager

  Wat als het helpt voor de gezondheid Ufo en als ik er geen aandelen in heb?

  Hoe kan het in dit geval dan spam betreffen?

  Ik heb het deze avond op mijn voorhoofdsholten gesmeerd en in mijn neus en in korte tijd staat de boel heerlijk in brand.

  Vertel mij maar wat erop tegen is dat ik dan enthousiast ben en als er duidelijk verhalen zijn van mensen die ermee geholpen zijn.

  Waarom denk je dat dit kruid als 1 van de eerste planten gepanteerd is in de EU?

  http://www.ip-watch.org/weblog/wp-content/uploads/2013/05/EPO-Patent-Pepper-May-2013.pdf

  @ Alexandra: je kunt heel simpel die cayennepeper in je neus stoppen een beetje met je vingers tegen neusbloedingen: waarom moeilijk als het makkelijk kan.

  Kan ook oraal:

  Quote:
  “Every winter for several years now, I would get awful nosebleeds, and they were very difficult to stop. Sometimes they would stop only to start again within a few minutes. After reading about cayenne on this site, I began to take it in a capsule, maybe three times a day. After the very first capsule, the nosebleeds never returned. These days I use 1/2 tsp of cayenne in warm water to make a tea. It’s easier on my stomach and I feel its effects faster.”

  http://www.earthclinic.com/CURES/bloody_nose.html#CAYENNE

  #87936

  Brian
  Bijdrager

  Ik ben blij dat lievergezond mij gewezen heeft op de werking van cayenne peper! Ze heeft het over medicinale doeleinden en nergens verkondigt ze dat je het in je voedingspatroon moet stoppen, dus als het werkt tegen een neusbloeding is dat in dit topic helemaal van toepassing! Ik vind haar van spam verwijten dus een beetje raar.

  Brian

  #87937

  Tanja
  Bijdrager

  Laat ik van de gelegenheid gebruik maken om te laten weten dat ik het enorm waardeer dat Lievergezond hier een constante stroom van informatie met ons deelt en daarmee een enorme bijdrage levert aan dit forum. Dus dankjewel Lievergezond!

  #87938

  Anoniem
  Quote:
  Pickled garlic, onion and peppers, consumed frequently as condiments, inhibit the development of parasite eggs.

  Bron: Thailand, land of the coconut (westonaprice.org)

  Dus ik zou het zeker in het voedingspatroon houden voor de spijsvertering, sterker nog dat doe ik al. Thailand heeft ook de laagste kankercijfers van 50 onderzochte landen, en als we kijken naar voeding onderscheiden ze zich voornamelijk door de nadruk op de cayenne.

  #87939

  Webmaster
  Bijdrager

  Ufo,

  Je loopt hier toch al langer mee? Als Lievergezond een ontdekking doet (recentelijk nog dmso), dan duikt ze daar volop in en deelt in diverse topics deze ontedekking, omdat datgene waar ze op is gestuit voor meerdere doeleinden toepasbaar is. Niks mis mee en zeker geen spam! Nachtschades als cayenne hebben medicinale werking, de keuze om het als voedsel te gebruiken is persoonlijk.

  Mike

  #87940

  Alexandra
  Bijdrager

  Ik snapte Ufo gisteravond wel. De boodschap leek te zijn, gebruik cayennepeper (of welk middel dan ook) en al je problemen verdwijnen. Een quote erbij en klaar. Toen ik vroeg naar hoe het daadwerkelijk te gebruiken werd het voor mij veel en veel duidelijker en toepasbaar. En dat is wat mij in dit forum sowieso erg aantrekt. Niet zozeer het neer planten van kennis, gooien met onderzoeken, maar het praktisch toepasbaar maken van informatie en daarmee gezondheidswinst boeken.

  #87941

  Ufo
  Bijdrager

  Mike,

  Als iemand ineens in een tiental topics achter elkaar hetzelfde product gaat promoten, zie ik dat als spam. Ongeacht wie dat dan ook doet. En ongeacht welk product het betreft.

  Ik zie het als een kinderachtige doordrammerige manier om iets onder de aandacht te brengen. Daarnaast betreft het een product wat je vroeger zelf vaak gebruikte, maar waar je later, reeds lang geleden op terug bent gekomen.

  Maar het is hier jouw feestje. Als jij er geen problemen mee hebt, heb ik het ook niet.

  #87942

  Anoniem

  Lievergezond: ga zo door. Ik kan je bijdragen alleen maar waarderen!

  Bedankt voor alle tijd die je er in steekt om deze zaken met ons te delen.

  #87943

  Webmaster
  Bijdrager

  Lievergezond is alleen maar enthousiast in haar zoektocht. Daar kan ik niet iemand voor afstraffen. Ze heeft geen persoonlijk gewin bij het verkondigen van deze info en anderen hebben er wel degelijk ook wat aan. Ik houd je niet tegen, Dorien!

  Mike

15 berichten aan het bekijken - 1 tot 15 (van in totaal 27)

Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.