MRSA besmet

Dit onderwerp bevat 14 reacties, heeft 7 stemmen, en is het laatst gewijzigd door  blumchen21 1 jaar, 8 maanden geleden.

15 berichten aan het bekijken - 1 tot 15 (van in totaal 15)
 • Auteur
  Berichten
 • #169021

  blumchen21
  Bijdrager

  Ik heb begin 2016 hartstilstaand gehad en na het ontslag uit ziekenhuis bleek ik MRSA bacterie te hebben opgepikt. Ik heb er geen last van maar toch wil er vanaf, ik zit namelijk niet te wachten op de extra maatregelen als ik voor controle moet. Bestaat er ook een effectieve natuurlijke behandeling tegen mrsa? Ik heb een artikel gelezen over knoflook en manuka honing maar niet echt een behandeling gevonden, misschien kan iemand mij verder helpen?

  #169022

  Marijan
  Bijdrager

  misschien is dit wat voor je

  Manuka honing ruimt de mrsa bacterie op volgens dit artikel.
  Let wel op dat je kwaliteitsmanuka hebt, dat heeft een UMF of MGO keurmerk.

  #169028

  liesje
  Bijdrager

  kijk eens op http://www.goedgezond.info
  Thijm -olie is anti-bacterieel

  #169043

  blumchen21
  Bijdrager

  Heb je daar ervaring mee Liesje? Wat ik me afvraag is hoe ik die olie moet gebruiken. De MRSA ” nestelt” zich op warme plekken, neus, mond en perineum maar ook in de bloedbaan. Misschien verschillende producten combineren? Ik zou de thijmolie alleen alleen uitwendig gebruiken en niet in mijn neus smeren of wel?

  #169045

  liesje
  Bijdrager

  Nee Blumchen ik heb er geen ervaring mee. Als ik een producent vind die dat verkoopt stuur ik bijv, een mail en vraag hoe of wat.
  Ook zoek ik dan op bijv, virussen en bacterien alternatief behandelen en dan via via vind ik altijd wel iets dat me aanstaat.
  Kost vaak wel tijd om het allemaal op te zoeken.

  #169129

  Momenteel ben ik een boek over parasieten aan het lezen.
  Door dezelfde arts is reeds een boek geschreven over het einde van AB.
  http://www.mrsahotline.com/1sc/

  Light is a powerful antibiotic. Blue light kills MRSA! Another form of light kills just about everything; has been around since the early 20th century; is cheap; effective; FDA approved and yet you probably never heard of it (they don’t want you to!)

  #169130

  liesje
  Bijdrager

  Ik zag staan: suitable alternatives.

  Hopelijk staan ze er in voor blumchen.
  Dat ze er zijn is zeker.

  #169371

  complotdenker
  Bijdrager

  Bij mensen die gezond zijn gaat de bacterie vanzelf weg. Met Lekker eten volgens het Weston Price idee kom je vast een heel end ?.

  Complotdenker

  #169379

  blumchen21
  Bijdrager

  Dat klopt complotdenker, maar nu ben ik bijna een jaar verder en ik heb het nog steeds (pas getest) en mijn man heeft het nu ook (alleen in zijn keel, zelf heb ik het overal). Ik heb ook kleine kinderen en als ICD drager kom ik regelmatig in het ziekenhuis. Omdat ik niet in de gezondheidszorg werk en omdat ik niet op de IC lig willen ze het niet behandelen.

  En ook al zouden ze het willen behandelen mag ik vanwege mijn hartproblemen geen een van de antibiotica die meestal wordt gebruik, niet hebben (lange QT syndroom). Ze moeten het met andere antibiotica bij mij uittesten. Daar heb ik helemaal geen zin in, antibiotica heeft een hele grote impact op mijn lichaam ik heb bijna altjdd een candida infectie daarna.

  Ik heb inmiddels een potje manuka honing besteld en ik ben me aan het inlezen op een paar amerikaanse sites. Bedankt voor de tips en het meedenken.

  #169395

  Nelleke
  Bijdrager
  #169397

  Tanja
  Bijdrager

  Heb je al aan H2O2 gedacht? Zou ik zelf doen.

  #169403

  blumchen21
  Bijdrager

  Bedankt Tanja, daar heb ik niet aan gedacht. Ik heb even gezocht op forum maar ik heb nog niet gevonden hoe ik daar moet beginnen en wat het met je doet. Ik zoek nog even verder 🙂

  #169407

  blumchen21
  Bijdrager

  Kan ik met 1 druppel 35% beginnen of zal ik met meerdere druppels 3% beginnen?

  (ik heb de 35% besteld op werken met merken en ze wachten op bedrijfsgegevens en ik zou het nu nog kunnen veranderen)

  #169904

  Heb je wel eens aan een zapper gedacht?

  #171169

  blumchen21
  Bijdrager

  Ik ben nu al 2x getest en de resultaten zijn negatief. Ik wacht nog 1 test af. Ik ben heel erg blij! Bedankt allemaal voor het meedenken!

  Ik heb een ontsmettend shampoo van apotheek gebruikt, elke dag schone beddengoed en ondergoed, manuka honing, levertraan.

15 berichten aan het bekijken - 1 tot 15 (van in totaal 15)

Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.