Mondhygieniste

Dit onderwerp bevat 15 reacties, heeft 7 stemmen, en is het laatst gewijzigd door  celticmyst 2 jaren, 8 maanden geleden.

15 berichten aan het bekijken - 1 tot 15 (van in totaal 16)
 • Auteur
  Berichten
 • #121448

  celticmyst
  Bijdrager

  Vandaag een bezoekje gebracht a/d mondhygieniste. Zei zei dat ze bij een boer rauwe melk had gehaald en dat die had gezegd dat ze dat absoluut moest koken. Verwarrend natuurlijk, want 2 dagen geleden zag ik nog een programma op tv over kaas, waarin vermeld werd dat rauwmelkse producten juist beter zijn voor je darmen. Dat laatste zal wel waar zijn.

  En ze zei dat ik eigenlijk beter wel met fluoride kan poetsen (ipv weleda plantentandpasta met een paar korrels keltisch zeezout, wat ik nu doe) omdat ik anders, in de loop der jaren, toch gaatjes krijg. Volgens haar is het niet de fluoride waar ik steeds last van heb maar de menthol dus ik moet maar met mentholvrije Elmextandpasta gaan poetsen. Ze zei ook dat niet fluoride de botten/het skelet verhard en giftig is, maar fluor… volgens haar kan fluoride geen kwaad. Ik betwijfel het toch, maar goed.

  #121451

  JM
  Bijdrager

  Met mensen uit dat soort beroepsgroepen (regulier) valt niet mee te praten is mijn ervaring. Over rauwe melk kan je op deze site genoeg vinden. Fluoride is fluor verbonden met een ander element, in de tandpasta stoppen ze het giftige natriumfluoride. Afval van de aluminiumindustrie.http://www.wanttoknow.nl/overige/mind-control/fluor-is-puur-gif/

  #121454

  celticmyst
  Bijdrager

  nee, inderdaad, ik krijg ook steeds weer hetzelfde antwoord van tandartsen.

  #121468

  Tanja
  Bijdrager

  Intussen is de zoekfunctie op het forum prima en zijn er legio onderwerpen waarin fluoride en rauwe melk worden besproken, misschien een tip om eerst even te zoeken want zo voegt het weinig toe, je hebt geen concrete vraag of nieuwe informatie toch?

  #121476
  #121481

  fatsnotbad
  Sleutelbeheerder

  Kook rauwe melk en poets met fluoride. Ja, deze vrouw weet echt waar ze over praat. ๐Ÿ™„

  Mike

  #121525

  Marijan
  Bijdrager

  ik kreeg van de week een opmerkelijk bericht van een vriendin:

  Vandaag was ik het levende bewijs wat goede voeding (o.a. de overstap van ons naar biologische rauwe melk & kefir en Keltisch zeezout) kan doen voor je gezondheid. Bij de tandarts zijn vanochtend na 2,5 jaar weer foto’s gemaakt. Los van het feit dat ik al jaren merk dat ik geen ontstekingen meer in mijn mond heb, blijkt de botdichtheid in mijn kaak fors te zijn toegenomen รจn wat de ze niet kunnen verklaren… mijn kaakbot is aangegroeid! Het verschil tussen de foto’s van toen en nu is zeer goed te zien. Zij stellen dat het door goed poetsen komt, maar ach, dat doe ik al zo lang. Ondanks dat ik in de overgang zit zal ik dus sowieso geen last van osteoporose hebben. Ook dร t is een hele geruststelling. Alle noodzakelijke vitaminen en sporenelementen zorgen dus voor regeneratie. Wat kan een lichaam zichzelf dan prachtig herstellen.

  #121531

  celticmyst
  Bijdrager

  @fatsnotbad: ja, echt erg…

  #121533

  Tanja
  Bijdrager

  Super Marijan, goed gepoetst jahoor tsss.

  #121535

  celticmyst
  Bijdrager

  @Marijan wow!

  #121536

  edwin
  Bijdrager

  Goed poetsen met fluoride tandpasta op een amalgaamvulling is het beste dat je voor je gebit kunt doen.

  #121539

  celticmyst
  Bijdrager

  Ja, supergoede tip! ๐Ÿ˜‰

  Maar wat deed ik gisteren? Ja hoor… jullie raden het zeker al. Lekker natief heb ik de Elmex mentholvrije tandpasta gekocht. En daarmee gepoetst en wat ben ik daar beroerd van. Keelpijn en benauwd. Ja, eigen schuld, dikke bult, denk ik dan maar.

  Ik neem aan dat deze troep mijn lichaam weer verlaat (?), want dat is het. Ik hoop niet dat het blijvende schade heeft aangericht.

  #121542

  fatsnotbad
  Sleutelbeheerder

  Jij bent ook met een natte vinger om te halen, zeg! Wanneer ga jij besluiten om zelfdenkend te worden?

  Mike

  #121543

  Tanja
  Bijdrager

  Nou, dat had ik nooit geraden!

  #121545

  edwin
  Bijdrager

  Dat is ontgifting celticmyst. De gaatjes die aan het ontstaan waren in de tijd dat je niet met fluoride hebt gepoetst komen er nu uit.

  ๐Ÿ˜‰

15 berichten aan het bekijken - 1 tot 15 (van in totaal 16)

Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.