Moedervlekken

Tags: 

Dit onderwerp bevat 113 reacties, heeft 40 stemmen, en is het laatst gewijzigd door  Johnny 1 week, 2 dagen geleden.

15 berichten aan het bekijken - 1 tot 15 (van in totaal 114)
 • Auteur
  Berichten
 • #427

  Anoniem

  Ik ontdek steeds meer moedervlekjes op mijn lichaam. Vooral donkere kleine moedervlekken. Op zich ben ik niet zo heel moedervlekkerig maar zie er de laatste jaren wel steeds meer bijkomen.

  Ik heb wel eens gelezen dat de zon in staat is toxines naar de oppervlakte te trekken.

  Ik kan het alleen niet meer terugvinden? Wie weet hier meeer over? Is het ook dat als je steeds meer ontgift steeds minder moedervlekken krijgt?

  #38758

  Anoniem

  Ik denk dat je aanleg voor moedervlekken al vanaf kind heb en dat ze groter worden naarmate men ouder wordt.

  Mijn rug is ook een landkaart en volgens mij is de enigste manier om er vanaf te komen, laten wegsnijden

  #38759

  Webmaster
  Bijdrager

  Waterstofperoxide!

  Mike

  #38760

  Rapunzel
  Bijdrager

  Zou je denken? Een supertip! Ik zal het doorgeven aan mijn zus. Die zit ook helemaal onder.

  #38761

  fatsnotbad
  Sleutelbeheerder

  Zeker niet wegsnijden, mijn gevoel hoor. Ik weet nog wat dat mijn broer, echt jaren en jaren geleden mij vertelde .Ik heb 3 moedervlekken(bultjesachtig) in het gezicht, niet vanaf geboorte, maar later gekregen.

  Ik vroeg mij ook af of ik deze moest laten weghalen, hij zei toen : dit is een teken dat er iets niet goed is binnen in, en als je deze weg laat halen dan keren ze naar binnen en wordt het misschien wel kanker of zo.

  Ik was toen nog erg jong, puber of zoiets, en durfde daarna nooit meer deze weg te laten halen. Altijd weer dat stemmetje van mijn broer, stel je voor dat hij gelijk heeft?

  Dat is voor dus de reden dat ik geen bultjes of zo weg zou laten snijden.

  De H202 alleen drinken of ook erop smeren Mike?

  #38762

  Webmaster
  Bijdrager

  3% erop smeren. Of, als je avontuurlijk bent ingesteld, zelfs 5-6% erop smeren. Dan gaat de boel bruisen en wordt wit, dus niet daarvan schrikken!

  Mike

  #38763

  Anoniem

  En dan valt het er af? Ik heb zo’n flubberdingetje op mijn rug, ik heb er onlangs p.o aan gekrabt met als gevolg bloeden. Ik had al met de huisarts afgesproken het er af te willen laten halen.

  Ik weet van mijn moeder die er ook heel veel had en haar moeder (mijn oma) heeft er borstkanker van gekregen in de jaren 50. Mijn zus die ook onder zat heeft er ruim 10 weg laten halen.

  #38764

  ruud
  Bijdrager
  Quote:
  3% erop smeren. Of, als je avontuurlijk bent ingesteld, zelfs 5-6% erop smeren. Dan gaat de boel bruisen en wordt wit, dus niet daarvan schrikken!

  oh haha! ik heb ook van die bultjesachtige moedervlekken op mijn rug, en dat lijkt me wel wat!

  hoe verdun ik naar 5-6% vanaf 35% ?

  ik ben geen rekenwondert.

  er is ook een site over trekzalf die helpt bij van die kankerachtige moedervlekken wegkrijgen.

  #38765

  Webmaster
  Bijdrager

  OK, een basislesje rekenkunde:

  Om op 3% uit te komen moet je 35 door 11 of 12 delen. Om op 5% uit te komen moet je 35 door 7 delen. Om op 6% uit te komen moet je (voor het gemak) 36 door 6 en dat is 6. Verdun je 35% H202 dus 1:6 of 1:7 door simpelweg de totale inhoud van je pot of fles te delen door 6 of 7.

  Stel, je hebt een jampotje van 250 cl. Je deelt dan dus 250 door 6 of 7. Afgerond moet je dan 35 of 40 ml. van het potje vullen met 35% H2O2 en de rest afvullen met water. Snappie?

  Mike

  #38766

  Anoniem

  Nu we het toch over moedervlekken hebben. Een paar jaar terug vormden zich witte kringen om bepaalde moedervlekken. Nu heb ik dus een aantal van die moedervlekken met een ring waar geen pigment meer in zit. Hier moet ik dus heel voorzichtig mee zijn dat de huid niet verbrand in de zon. Ik heb me laten vertellen dat het met de werking van de lever te maken had. Maar kan dit niet weerleggen. Ik ben wel blij dat het niet door gezet heeft. Maar kan nu wel minder in de zon. ben wel benieuwd of zich dit nog kan herstellen nu ik GAps doe. Met alles er op en eraan. Ik heb nl ook het vermoeden dat het wel eens een firus uitwerking zou kunnen zijn. Dus wat jij zegt mike is als je H202 op de moedervlekken doet dat die dan verdwijnen)? Krijg je daar dan niet rare vlekken van?

  #38767

  Webmaster
  Bijdrager

  De moedervlekken ontstaan door zuurstofgebrek op die plekken. Voeg zuurstof toe en je komt niet alleen van de moedervlekken af, maar je huid regenereert eveneens zonder enige littekenvorming! In tegenstelling tot wat vaak beweerd wordt, werkt zuurstof niet verouderend maar verjongend, het zijn bewerkte plantaardige olien en vetten en suiker/zetmeel/koolhydraten die ons vroegtijdig doen verouderen!

  Mike

  #38768

  Webmaster
  Bijdrager

  Trouwens leuk dat ik je gisteravond heb ontmoet! Poekie was er ook en vroeg nog naar je, maar dat was in de pauze tussen de eerste en tweede helft en toen was je al weg, helaas. Je hebt ook iets gemist, want de tweede helft werd alleen maar interessanter!

  Mike

  #38769

  Lievergezond
  Bijdrager

  Voor echte huidkanker vlekjes…heb ik wel eens gelezen over een mengsel

  van olie met veeeeeel curcuma..

  http://turmericinfo.com/research_updates/the-spice-turmeric-and-curcumin-as-topical-treatment-for-skin-cancer

  Dia.

  #38770

  Webmaster
  Bijdrager

  Waterstofperoxide, kanker is anaeroob!

  Mike

  #38771

  zirus
  Bijdrager

  Geldt hetzelfde met H202 3-5% smeren op andere huid aandoeningen om ze weg te krijgen? bijv een wratje? of op freckles (ik weet niet het nederlandse woord – maar het zijn platte moedervlekjes)? of op pigment vlekken?

15 berichten aan het bekijken - 1 tot 15 (van in totaal 114)

Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.