mindlink/mind preven testen

Forum Forums Vragen over voeding en gezondheid mindlink/mind preven testen

Dit onderwerp bevat 18 reacties, heeft 6 stemmen, en is het laatst gewijzigd door  Lievergezond 3 jaren, 4 maanden geleden.

15 berichten aan het bekijken - 1 tot 15 (van in totaal 19)
 • Auteur
  Berichten
 • #137189

  Leske
  Bijdrager

  Hallo

  zijn hier meer mensen die ervaring hebben met Mindlink/preven testen ?
  Wat is jullie ervaring ermee ? Vinden jullie het een betrouwbare meetmethode ?

  #137199

  fatsnotbad
  Sleutelbeheerder

  Ik heb deze gedaan bij Nini Kalisvaart en beschouw deze test als zeer betrouwbaar.

  Mike

  #137200

  Alan
  Bijdrager

  Hoe ervaar je de zgn golven die op je gericht worden? Hoe krijgt de behandelaar feedback? Ben ook wel benieuwd.

  #137205

  Leske
  Bijdrager

  Mijn ervaring is dat mindlink onbetrouwbaar is, sommige dingen wel, maar sommige dingen vond ik echt onbetrouw baar zo waren er een tijd geleden 3 vullingen getest waar metylmetacrylaat inzit en volgens de test dus zou kunnen verdragen, terwijl ik een allergie heb voor metylmetacrylaat heb. Ook kwam er een vulling uit wat ik wel zou kunnen verdragen zonder met metametylcrylaat deze vulling heb ik laten zetten , maar nu reageer ik er heftig allergisch op met benauwheidsklachten, kortademigheid en verergering van mijn eczeem.

  Voor second opnion ben ik na een andere bio tandarts gegaan en die heeft me eerst na een natuurgeneeskundige gestuurd wat testen deed via kinesologie en die test dat ik allergisch ben voor alle composieten, wel zou ik porselein kunnen verdragen, ook glasiomeer zou ik wel kunnen vragen. Maar hier zit fluoride en ik mag geen fluoride hebben hier ben ik ook allergisch tegen. En ook uit de test kwam eruit dat fluoride 82 procent ziek makend en storend is. Ik vraag me af waarom ik dan wel goed test op glasiomeer.
  Ook zouden mijn emotionele belastingen te hoog zijn in eerste instantie en werd ik na een hypno therapeut gestuurd voor hypnose. heb ook nog met een andere therapeut gewerkt waardoor mijn emtionele belastingen zijn gezakt en ik ben terug gegaan na de bio tandarts. Maar hij wilde eerst weten of er niet nog een voorgeprogrameerde blokade zit voor dat hij me behandeld. En heeft me hiervoor na de mindlink coach gestuurd voor een mindlink/preven test. Uit de mindlink/preventest kwam idd uit dat ik een voorgeprogrameerde blokade heb. De blokade zou zijn ik voel me graag ziek. Hier ben ik wel sceptisch over over deze uitspraak. Ik ben totaal niet graag ziek, ik haat ziek zijn, als ik ziek ben doe ik er alles aan om beter te worden en kan ziek zijn moeilijk acepteren dat de dingen niet gaan zoals ik wil

  . Volgens de mindlink coach was de eerste mindlink test niet betrouwbaar geweest en zouden de tandmatrialen ook weer opnieuw getest moeten worden. En voor die blokade zou ik eerst 4 weken druppels moeten nemen spygariek druppels en dan een hertest laten doen of de blokade gezakt of weg is. En dan zou hij ook de tandmatrialen opnieuw moeten testen, maar ik heb geen vertrouwen meer erin om de tandmatrialen via mindlink te laten testen.

  Ik had wel het gevoel dat de natuurgeneeskundige die via kinesologie teste zuiverder teste en voor mijn gevoel was dat wel meer betrouwbaarder . alleen met die fluoride vind ik een beetje raar. Want fluoride werkt zeer neurotoxisch vooral omdat ik al moeilijk kan ontgiften door ASS en een mogelijke MTHFR genmutatie

  En die uitspraak van die blokade ik voel me graag ziek dat kan ik me niet voorstellen dat dat in mijn onbewuste zit.
  De bio tandarts wilt me niet behandelen zolang die blokade er zit. Ik weet niet meer goed wat ik ervan moet denken en ervan moet geloven.

  #137206

  Leske
  Bijdrager

  @alan wat voor golven ?
  Bij mij ging de mindlinktest ik moest op een stoel gaan zitten er lag op de tafel een soort spoel of schijf naast me een soort bioresonatieschijf lijkt het en is aangesloten op de latop en de mindlinkcoach test dan via spiertesten en moet op de pc of latop aankruisen ja of nee en op het einde komt er een raport met de uitslagen van de test.

  #137208

  Alan
  Bijdrager

  Zo’n spoel genereert emf, of elektromagnetische velden/golven, maar op een ‘speciale™’ manier, ik vroeg me af hoe je lichaam daarop reageert en hoe het voelt.

  #137210

  Alan
  Bijdrager

  Ik zou niet beginnen aan kinesiologie, omdat het links heeft met het occulte (onzichtbare), waarvan ik zelf ervaren heb dat het allemaal kwaadaardig is. Maar dat is een andere discussie.

  #137214

  Leske
  Bijdrager

  Toen ik daar zat kreeg ik wel last van hoofdpijn en werd erg moe opeens maar weet niet of het van de spoel kwam. @alan zijn volgens jou mindlinktesten betrouwbaarder dan kinesologie?

  #137219

  Lievergezond
  Bijdrager

  Ik zou niet beginnen aan kinesiologie, omdat het links heeft met het occulte (onzichtbare), waarvan ik zelf ervaren heb dat het allemaal kwaadaardig is. Maar dat is een andere discussie.

  hoi Alan, als je het occulte gelijk stelt aan het onzichtbare dan is jouw god ook occult. Mijn ervaring met kinesiologie is in elk geval heel anders dan de jouwe. Niets kwaadaardigs aan kinesiologie. Het is niets anders dan contact maken met het eigen diepe weten en dat van de medemens. Die gave hebben wij mensen allemaal en we kunnen er in mindere of meerdere mate allemaal bij met of zonder oefening.

  #137285

  Alan
  Bijdrager

  @leske ik denk dat die spoel niks speciaals of op ‘energetisch’ niveau iets doet, op de site spreken ze over een Tesla spoel dat scalaire golven of straling uitzendt, dit is een grenswetenschap, de wetenschap ontkent die golven, maar Tesla observeerde ze wel (maar noemde ze anders, elektrische geluidsgolven oid), veel experimenteerder op youtube observeren het ook, zoek maar bijvoorbeeld op Tesla scalar waves / longitudinal waves.
  Tesla werd wel 86 jaar, dat is oud voor die tijd, en hij stond extreem veel bloot aan die (statische) energie 🙂 of het komt door de ozon dat het opwekt.
  Denk persoonlijk dat het alternatieve circuit iets heeft opgepikt uit het alternatieve wetenschap circuit en doet alsof ze het snappen terwijl mensen met verstand ervan het niet eens snappen. Verder zou ik die kliniek mijden omdat ze het hebben over bachbloesem en homeopathie, waarvan ik denk dat het onzin is.

  Ik deel deze mening over kinesiologie, waar jullie het totaal niet mee eens zullen zijn 😛 : http://www.gotquestions.org/kinesiology.html

  Met occult bedoel ik alle onzichtbare machten / krachten die niet van God zijn en dus van het domein van het kwaad, dit is ook mijn ervaring (en de reden dat ik een psychose kreeg en duivelse stemmen hoor) , zal het wel een keer vertellen.

  #137288

  fatsnotbad
  Sleutelbeheerder

  Alan, als je zo denkt zit je nog steeds in een psychose.

  Mike

  #137290

  Alan
  Bijdrager

  Dan is iedereen psychotisch die gelooft in het onzichtbare, spirituele ed., iedereen heeft er zijn eigen psychotische visie over.

  #137293

  Sampjes
  Bijdrager

  Ik heb alleen ervaring met spiertesten maar naar mijn idee klopte het niet echt wat ze zei.
  Over die mindlinktesten, ik sprak ooit eens zo iemand die daarmee werkt aan de telefoon. Ik vond het maar apart omdat ik vroeg hoe dat kan dat zij dergelijke info van een ander persoon kon krijgen zelfs op afstand en dmv foto’s? Werd mij een beetje teveel hocus pocus vooral toen ze zei; ik heb een gave het enige wat ik nog mis is een bezemsteel! Nou dat was voor mij gelijk een reden om er niet aan te beginnen. Niet zozeer dat het niet zou werken wat zij doet maar meer omdat ik dat wereldje gewoon beetje scary vindt ofzo.

  #137295

  Sampjes
  Bijdrager

  Alan: ik heb een broertje met een psychose en aantal mensen riepen dat hij bezeten zou zijn?? In onze cultuur hoor je dat wat mij beter veel te snel! Ik geloof in elk geval niet dat mijn broertje bezeten zou zijn. Hij heeft gewoon een probleem in een hersengebied van jongs af aan al aparte jongen geweest. Mogelijk ASS terwijl dit nooit was opgemerkt. (Verkeerde voeding etc)
  Ik hoor veel te snel en te vaak dat mensen met een psychose iets met duivels te maken heeft maar eerlijk geloof daar 9 vd 10 keer niks van.

  #137296

  Paradogma
  Bijdrager

  Juist niet, als ik jouw woorden lees: in jouw ogen is immers alles dat onzichtbaar is ‘occult’ en dus slecht. Occult klopt, want dat betekent verborgen. Maar dat wil niet zeggen slecht of kwaad. Occult is een neutraal woord en dat is logisch want net als met technologie kan het voor zowel goede als kwade doeleinden gebruikt worden.
  Het lijkt me handig als je je definitie van occult dus bijstelt want het is simpelweg een verkeerde definitie. Dat is net zoiets als de ‘apocalypse’, wat simpelweg openbaring betekent maar al heel lang gebruikt wordt als een soort van synoniem voor hel en verdoemenis.

15 berichten aan het bekijken - 1 tot 15 (van in totaal 19)

Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.