Military Industrial Complex

Forum Forums Wereldpolitiek & nieuwsachtergronden Military Industrial Complex

Dit onderwerp bevat 21 reacties, heeft 3 stemmen, en is het laatst gewijzigd door  fatsnotbad 1 jaar, 11 maanden geleden.

15 berichten aan het bekijken - 1 tot 15 (van in totaal 22)
 • Auteur
  Berichten
 • #173552

  100%leven
  Bijdrager

  De VS (Israël) beschuldigen allerlei landen van het doen van nucleaire testen, terwijl de VS alleen al in 2016 57,6 miljard dollar heeft besteed aan nucleaire programma’s. Dit terwijl het land inclusief z’n burgers zwaar in de schulden zit. De elite wordt rijker en rijker over de ruggen van hardwerkende Amerikanen die de alsmaar stijgende belastingen en gezondheidskosten moeten ophoesten.

  Volgens mij kan alleen een flinke dosis burgerlijke ongehoorzaamheid dit soort praktijken een halt toeroepen. Maar daarvoor moet er eerst nog een heleboel mensen ontwaken uit de illusie dat overheden en multinationals het beste met ze voor hebben.

  Mark

  #173861

  100%leven
  Bijdrager

  Zojuist de 2doc ‘Shadow World’ bekeken. Geeft een goed, eerlijk en aangrijpend beeld van de oorlogsindustrie met z’n continu voortdurende oorlogen die vaak op basis van misdadige leugens worden gestart en in stand gehouden. Over de miljarden smeergeld in de wapenindustrie waar de top van de top bij betrokken is. “Politicians are like prostitutes, only more expensive.”

  Dan moet je niet raar opkijken dat de lokale bevolking in die landen een grondige hekel hebben aan landen als de VS, Israël, Saoedi Arabië en Groot-Brittannië als je naasten door hun toedoen zijn vermoord en je land is verwoest.

  Mooi om te zien dat zo’n docu met veel waarheden (en geen NAVO leugens) gewoon bij de publieke omroep te zien was. Het kan dus wel!

  https://www.2doc.nl/documentaires/series/2doc/2017/april/shadow-world.html

  Mark

  #173868

  fatsnotbad
  Sleutelbeheerder

  En zo komen we weer terug bij het ‘blowback’-argument. Uiteraard zet het agressieve interventiebeleid van westerse mogendheden kwaad bloed bij die landen die zij hiermee treffen, daarover geen enkele discussie. Toch is hiermee de agressie van moslims gedurende de laatste 1400 jaar (!) niet volledig te verklaren. De enige verklaring die wel de lading dekt is dat de islam zelf een psychopathische ideologie is en dat het ook niet helpt als inteelt is toegestaan oder deze gestoorde leer:

  http://gedachtenvoer.nl/page/van-Mohammed-tot-ISIS.html

  Mike

  #173897

  100%leven
  Bijdrager

  Dat de islam, zeker in extreme vormen als wahabisme en salafisme, een gevaarlijke indoctrine is, is duidelijk.

  Wat ik al vaker heb geschreven, gebruikt de elite de islam als melkkoe voor de war on terror in het Midden-Oosten en voor het beperken van vrijheden voor de traditionele bevolking in Westerse landen via onder andere false flag operaties. Tevens worden immigratiestromen bewust gecreëerd door figuren als Soros en organisaties als de VN. Refugees welcome, allemaal samen, en dat soort shit.

  Groepen als ISIS, Al-Qaeda, Al-Nusra, White Helmets zijn opgezet, getraind, bewapend en gefinancierd door onder andere CIA/Mossad/Saudi’s.

  Het zijn useful idiots die worden ingezet voor de agenda’s van de elite.

  Net zoals er honderdduizenden westerse soldaten worden ingezet om honderdduizenden veelal burgers te vermoorden in smerige oorlogen in landen waar ze niets te zoeken hebben. Ook useful idiots dus.

  Beide moeten stoppen. Organisaties en overheden die vluchtelingenstromen en oorlogen bevorderen, moeten worden aangepakt. Putin heeft bijv. NGO’s van Soros verboden in Rusland. Waarom doen meer landen dat niet? Waarom kickt Trump organisaties van Soros niet uit de VS?

  Ik zie de powers that be (waar inteelt ook vaak voorkomt) van de wereld als een grotere bedreiging dan de islam in de afgelopen ruim 100 jaar. Aan wie hebben we de volgende zaken te danken:

  – GMO/Roundup
  – vaccinaties (al dan niet geforceerd)
  – chemtrails
  – man-made climate change hoax + bijbehorende industrie
  – talloze oorlogen met valse aanleidingen en miljoenen doden en verminkten
  – spionage van burgers door veiligheidsdiensten en bedrijven
  – inperking van vrijheden
  – false flags en andere geheime operaties
  – Federal Reserve/Central Banks
  – belasting/rente
  – EU
  – handelsverdragen die ten koste gaan van de burger
  – VN
  – Big Pharma/zorgsector
  – Planned Parenthood
  – LGBTQIA…………. (+ pedo/satan) agenda
  – Bilderberg bijeenkomsten
  – globalistische organisaties
  – Fake war on drugs waarbij de CIA zelf cocaïne binnensmokkelt in de VS
  – NAVO

  Wie zorgen ervoor dat we op het punt staan van een mogelijke 3e wereldoorlog?

  Aan het hoofd van al deze organisaties staan voor het overgrote deel satanische psychopaten en geen moslims.

  We moeten ervoor zorgen dat moslim tuig wat zich niet houdt aan de westerse normen en waarden van het land van verblijf meteen wordt uitgezet, maar zolang niet ook de (al dan niet verborgen) krachten erachter worden aangepakt, is het dweilen met de kraan open.

  Mark

  #173900

  100%leven
  Bijdrager

  Jimmy Dore:

  Mark

  #173902

  fatsnotbad
  Sleutelbeheerder

  Allemaal waar wat je schrijft, Mark, maar het doel van dit forum is altijd geweest om INDIVIDUEN te voorzien van kennis en informatie zodat ze zelf verantwoordelijkheid kunnen nemen voor de keuzes die ze maken. Dat betekent dat jij, ik en ieder van ons niet langer meer met de vinger naar ‘hen’ kan wijzen zonder dat er 3 vingers ook terugwijzen naar jezelf. Ieder van ons dient te worden beoordeeld op diens karakter en gedrag. Dat geldt voor (crypto)joden, moslims, vrouwen, mannen, voor iedereen. Vrijwel alles wat in jouw rijtje staat is wel degelijk in meer of mindere mate het gevolg van ONZE medeplichtigheid, vandaar dat mijn focus veel meer ligt op PERSOONLIJKE VERANTWOORDELIJKHEID.

  Mike

  #173903
  #173905

  100%leven
  Bijdrager

  Klopt, Mike. Zolang het merendeel instemt met wat er van hoger hand wordt opgelegd, zal het systeem in tact blijven. De revolutie moet van ons, het volk, komen. Als een significant deel van de bevolking wakker wordt, dan kan het wel eens snel gaan. Niet zonder slag of stoot uiteraard, maar echte vrijheid mag wat kosten.

  “If the people knew what we had done, they would chase us down the street and lynch us.” — George HW Bush

  Mark

  #173916

  100%leven
  Bijdrager

  Mark

  #173950

  fatsnotbad
  Sleutelbeheerder

  Michael Savage maait het ‘blowback-argument volledig weg – de islam voert reeds 1400 jaar oorlog met de rest van de wereld:

  Mike

  #173956

  100%leven
  Bijdrager

  We blijven in herhaling vallen Mike. Zie m’n vorige posts.

  Mark

  #174269

  100%leven
  Bijdrager

  Saoedi Arabië is een belangrijke partner voor de VS en Israël om de oorlog in het Midden-Oosten gaande te houden. Er wordt in de Zio-media in de VS dan ook volop geschreven over zogenaamde hervormingen die plaats zouden vinden in Saoedi Arabië, terwijl het land mensenrechten volledig aan z’n laars lapt.

  Een voorbeeld van zo’n ‘Saoedi-apologist’ is David Ignatius, een schrijver voor de Washington Post die al 15 jaar lang de daden van Saoedi Arabië vergoeilijkt en vooruitgang ziet bij de terreurstaat, terwijl in werkelijkheid terrorisme en olie de belangrijkste exportproducten zijn.

  Mark

  #174291

  100%leven
  Bijdrager

  Nog even over blowback.

  Mike schreef:

  En zo komen we weer terug bij het ‘blowback’-argument. Uiteraard zet het agressieve interventiebeleid van westerse mogendheden kwaad bloed bij die landen die zij hiermee treffen, daarover geen enkele discussie. Toch is hiermee de agressie van moslims gedurende de laatste 1400 jaar (!) niet volledig te verklaren.

  Dit schreef ik ook niet.
  Ik bedoelde dat de haat van de bevolking in het Midden-Oosten (moslims en christenen) ten opzichte van de VS en z’n bondgenoten makkelijk te verklaren is door de continue militaire interventie van de afgelopen decennia.

  Je moet waarschijnlijk de 2e wereldoorlog hebben meegemaakt om een idee te hebben hoe het is om continu te leven in angst voor bombardementen en andere agressie van de onderdrukker.

  Wat betreft de migratiestromen schrijf ik juist keer op keer dat dit gepland en gestuurd is en dat er bovendien amper echte vluchtelingen (en vrouwen en kinderen) Europa binnenkomen. Dat heeft niets met blowback te maken, behalve dan dat het makkelijk gebruikt kan worden om de migratiestromen aan het grote publiek te verklaren/verkopen.

  Stop de oorlogen, stop het steunen van terroristische organisaties, stop de mensensmokkelaars en NGO’s (en overheden) die migratie faciliteren en sluit de grenzen voor dit gespuis.

  Het zou al enorm schelen als het merendeel van de bevolking (vooral aan de linkse kant) inziet wat er gaande is.

  Mark

  #174307

  100%leven
  Bijdrager

  Israël gaat waarschijnlijk voor $440 miljoen aan wapens kopen van de VS. Kunnen ze samen Syrië en Iran bombarderen. Maar eerst het spul testen in en op Gaza uiteraard.

  http://www.jpost.com/Israel-News/Politics-And-Diplomacy/US-approves-possible-440-million-arms-sale-to-Israel-489299

  Mark

  #174351

  fatsnotbad
  Sleutelbeheerder

  Ik bedoelde dat de haat van de bevolking in het Midden-Oosten (moslims en christenen) ten opzichte van de VS en z’n bondgenoten makkelijk te verklaren is door de continue militaire interventie van de afgelopen decennia.

  Je moet waarschijnlijk de 2e wereldoorlog hebben meegemaakt om een idee te hebben hoe het is om continu te leven in angst voor bombardementen en andere agressie van de onderdrukker.

  Westerse interventiepolitiek op basis van ‘democratie’ afdwingen met bombardementen zet natuurlijk altijd kwaad bloed. Het maakt dat bloed dat al kookte nu overkookt, zoveel is duidelijk. Maar nogmaals, daarmee verklaar je nog steeds niet waarom nu al 1400 jaar lang islamieten genocidale maniakken zijn. Dat heeft nl. ook te maken met hun bloed, nl. een psychopathische bloedlijn.

  Stop de oorlogen, stop het steunen van terroristische organisaties, stop de mensensmokkelaars en NGO’s (en overheden) die migratie faciliteren en sluit de grenzen voor dit gespuis.

  Het zou al enorm schelen als het merendeel van de bevolking (vooral aan de linkse kant) inziet wat er gaande is.

  Mee eens!

  Mike

15 berichten aan het bekijken - 1 tot 15 (van in totaal 22)

Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.