Michael Roads, metafysische inzichten

Forum Forums Wereldpolitiek & nieuwsachtergronden Michael Roads, metafysische inzichten

Dit onderwerp bevat 49 reacties, heeft 11 stemmen, en is het laatst gewijzigd door  Wim 2 jaren, 2 maanden geleden.

15 berichten aan het bekijken - 1 tot 15 (van in totaal 50)
 • Auteur
  Berichten
 • #136371

  naief
  Bijdrager

  ik zie dat er nog geen topic over Michael Roads is
  http://www.michaelroads.com/
  http://www.michaelroads.nl/
  Ik vind de man geweldig. Deze link https://www.wanttoknow.nl/inspiratie/grote-levensvragen-besproken-met-michael-roads/ vond ik ook nog over hem en hij staat volop op youtube
  Hij is iemand met de lastige zegen dat hij verder dan het fysieke kan kijken. Veel verder. Voor mensen die daar in geïnteresseerd zijn kan hij dan ook helpen om te begrijpen wat er nog meer is. Ik denk dat ik het correct zeg dat zijn grootste boodschap er een is van ZELFLIEFDE . Met zelfliefde geeft je de juiste boodschap aan jezelf en als je jezelf ziet als energie, wat je ook bent, gaat deze liefde dus automatisch ook door buiten jezelf.
  Hij raadde nog 2 liedjes aan, die je vrij op zijn site kan downloaden en deze kun je dagelijks afspelen. Omdat het om de frequentie van de liedjes gaat, mag het geluid best heel zacht. Het gaat erom dat jouw energie de energie van de liedjes opvangt. Deze liedjes hebben een erg hoge trilling en mogen dus als zeer krachtig beschouwt worden.
  Het zijn de liedjes I love You en I love me. Je vindt ze op zijn pagina aan de rechterkant.
  Mocht je zeer geïnteresseerd zijn en een boek van hem willen lezen, dan raad ik wel een boek aan wat hij in zijn eerder heeft geschreven (bv gesprekken met de natuur) omdat hij zich steeds verder ontwikkeld en dan is het goed om bij het begin te beginnen zodat je hem kunt volgend

  #136375

  fatsnotbad
  Sleutelbeheerder

  Sorry, maar ik heb Spiegelbeelden vol met lui die over ‘Christusbewustzijn’ praten en dat alles 1 is en draait om onvoorwaardelijke liefde. Mag ik even een teiltje? Meer New Age-prietpraat. Don’t believe the hype!

  Mike

  #136376

  Debsy
  Bijdrager

  NAief, het is op zich niks nieuws toch?
  Louise Hay schreef hier ook al jaren terug boeken over en dan heb je nog Emoto die heeft aangetoond hoe gedachtes en woorden de werkelijkgeid beinvloeden.

  #136377

  naief
  Bijdrager

  wat is überhaupt nieuw Debsy 😉
  Ik zag echter dat er nog geen topic over is
  En ik snap ook helemaal waarom je een teiltje wilt Mike
  Laten we het er maar op houden dat zijn boodschap resoneert met mij en dat ik dat andere mensen op het forum die nog nooit van hem gehoord hebben die kans niet wil onthouden

  #136378

  liesje
  Bijdrager

  Mijn reactie op dit bericht is: Ik ben ZO nieuwsgierig en wil alles lezen. En doe dat ook vaak. Ik ga VEEL te laat naar bed en doe te WEINIG van de dingen die ik moet doen. HELP. :(Van Louise Hay heb ik wel wat gelezen destijds.

  #136379

  lampje
  Bijdrager

  @ liesje:

  Misschien is Kaizen iets voor jou. Doelen stellen en deze opbreken in kleinere, behapbare doelen (eigenlijk heb je daarmee de boodschap van Kaizen al te pakken). Kan helpen om meer je eigen prioriteiten te stellen en dus je eigen leven te leiden.

  Je moet wel echt willen natuurlijk.

  #136380

  fatsnotbad
  Sleutelbeheerder

  In Spiegelbeeld lees ik ook over ‘een huwelijk sluiten met jezelf’. Het lijkt wel alsof steeds meer mensen in sprookjes gaan geloven, omdat ze de harde werkelijkheid niet aankunnen/willen. Vluchten naar het licht, noem ik dat.

  Mike

  #136381

  thijs
  Bijdrager

  Schiften. Ik ga er maar even vanuit dat het lijkt op de boodschap van Eckhart Tolle.
  Lees één boek en ga vervolgens wél vroeg naar bed, en doe wél meer van de dingen die je moet doen. Tolle, Hay, Kaizen of wie dan ook, maar het is denk ik ook tijd om onze informatiezucht te zien voor wat het is. Ons eigen ego wil voortdurend controle houden en bevatten; eerst dit begrijpen en dat lezen , en dan pas naar binnen…
  Maar dan is er wel weer wat anders.
  Ik neem aan dat het boeken zijn die ons vertellen dat we de antwoorden niet buiten onszelf moeten zoeken. Terecht, maar als we telkens meer van die boeken gaan zoeken, zoeken we het juist wel buiten onszelf, snapt u het nog?

  #136382

  thijs
  Bijdrager

  Een man sluit een innerlijk huwelijk met zijn eigen anima (de wereld van het gevoel en het irrationele), om vervolgens evenwichtig naar buiten te treden.
  Een vrouw sluit een innerlijk huwelijk met haar eigen animus (visie, onderscheidend vermogen en innerlijke kracht), om vervolgens evenwichtig naar buiten te treden.
  Dit komt letterlijk van Carl Jung, en dat was niet iemand die aan het wegvluchten was lijkt me.

  #136383

  fatsnotbad
  Sleutelbeheerder

  Jung was, zoals zoveel van zijn tijdgenoten (Steiner, Schauberger, Price, Planck, Reich, Rife, Kervran, om er maar een paar te noemen), zijn tijd ver vooruit. En zelfs nu worden deze mensen onvoldoende begrepen!

  Mike

  #136384

  eli
  Bijdrager

  Carl Gustav Jung! Waardevolle uitspraken!

  #136385

  fatsnotbad
  Sleutelbeheerder

  Jung had ook de tegenwoordigheid van geest om zich af te scheiden van de coke-snuivende Sigmund Freud, d[url=https://www.fatsforum.nl/topic/argumenten-tegen-vegetarisme]ie zeer gestoorde seksuele uitwassen verkocht als uitingen van het onderbewustzijn[/url]. Een van de medische ingrepen, baarmoederverwijdering, kwam voort uit Freud’s theorie dat vrouwelijke ‘hysterie’ ontsprong aan hun baarmoeder. Vandaar dat baarmoederverwijdering in het Latijn ook nog steeds ‘hysterectomie’ heet. Vrouwen zouden volgens hem ‘penisnijd’ hebben en eigenlijk mannen willen zijn.

  Tot op de dag van vandaag wordt Freud nog steeds gezien als een briljante persoon, terwijl Jung vele malen intelligenter en diepgaander is, ook op spiritueel vlak. De elite heeft geinvesteerd in Freud, zoveel is wel duidelijk. Zijn dochter Anna werd naar Amerika gehaald en samen met haar zoon, Edward Bernays, hebben ze ‘public relations’ uitgevonden, een mind control-systeem om de massa te hypnotiseren en hersenspoelen via de media, muziek en films. Een goede docu hierover is [url=http://topdocumentaryfilms.com/the-century-of-the-self/]Century of Self[/url].

  Mike

  #136386

  lampje
  Bijdrager

  @ thijs:

  Kaizen is een Japanse term en betekent ‘verbetering/veranderen naar beter’. Het is een werkwijze.

  Ik ben het geheel eens met de bijval voor Jung. Zoveel wijzer dan Freud. Is er iemand hier ook bekend met Thomas Szasz? Hij heeft o.a. [url=http://en.wikipedia.org/wiki/The_Myth_of_Mental_Illness]The Myth of Mental Illness[/url] geschreven. De inhoud van dat boek in combinatie met wat we weten dankzij Price maakt dat je (ik in ieder geval) psychologie zoals dat vandaag de dag beoefend wordt, als niet veel meer dan een slechte grap ziet.

  #136387

  fatsnotbad
  Sleutelbeheerder

  Ik heb ooit dat boek wiilen bstellen via eBay. Waarom het toen niet doorging, weet ik niet meer. Heb jij het wel gelezen? Is het een goed boek?

  Mike

  #136388

  fatsnotbad
  Sleutelbeheerder

  Wat we hier allang wisten, is nu wetenschappelijk aangetoond – de mensheid wordt alsmaar dommer en zwakker:

  http://thetruthwins.com/archives/scientists-discover-proof-that-humanity-is-getting-dumber-smaller-and-weaker

  Slecht voedsel, medicijnen, vaccins en media-propaganda werken dus! Hier slechts enkele negatieve factoren:

  http://www.newsmaxhealth.com/Health-News/diabetes-brain-sugar-degeneration/2014/04/29/id/568396/
  http://www.undergroundhealth.com/mercurys-impact-health/
  http://www.usatoday.com/story/news/nation/2014/04/28/antidepressants-youth-suicide/8411117/

  Hier vijf belangrijke tips die je bescherming verlenen tegen beschadiging van lichaam en geest:

  http://www.naturalnews.com/044919_health_skills_toxic_chemicals_medical_propaganda.html

  Mike

15 berichten aan het bekijken - 1 tot 15 (van in totaal 50)

Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.