"makkelijke" manier om je lever te reinigen?

Forum Forums Vragen over voeding en gezondheid "makkelijke" manier om je lever te reinigen?

Dit onderwerp bevat 34 reacties, heeft 9 stemmen, en is het laatst gewijzigd door  I-lady 4 jaren, 2 maanden geleden.

15 berichten aan het bekijken - 1 tot 15 (van in totaal 35)
 • Auteur
  Berichten
 • #5478

  I-lady
  Bijdrager

  http://liverflushmoritz.blogspot.nl/p/mens-sana.html

  Ik kwam deze site tegen en las over de heetwater kuur om je lever te reinigen,met het gebruik van speciale bioresonantiekorrels.

  Volgens de site kun je dan binnen een maand van alle stenen af zijn..

  Nu vraag ik mij dus af..heeft hier iemand ervaring mee? en kan dat wel..weet niet of ik het geloven moet.

  #102778

  Webmaster
  Bijdrager

  Mijn vriendin heeft ze besteld en ingenomen en niets gemerkt. Ik ben dus bij lange na biet overtuigd. Er zijn geen ‘makkelijke’ manieren. It ain’t no picknick!

  Mike

  #102779

  I-lady
  Bijdrager

  Ja daar was ik al “bang” voor haha..ik kan het me ook niet voorstellen eigenlijk dat je in een maand kan oplossen waar eigenlijk minimaal een jaar voor staat.

  #102780

  I-lady
  Bijdrager

  Krijg eigenlijk wel weer direct een vraag..gewoon een gedachte die op popt..

  Als je iedere dag een klein beetje bitterzout neemt..houdt je dan je gal/lever kanalen niet gewoon open? zodat je zeg maar iedere dag een beetje zuivert en stenen kwijt raakt..?

  #102781

  Webmaster
  Bijdrager

  Ligt eraan hoe makkelijk of moeilijk je ontgift. Voor mij werkt het, maar ik ben een makkelijke ontgifter. Sommigen van jullie zitten potdicht.

  Mike

  #102782

  Asaya
  Lid

  Je kan ook baden in bitterzout. Dit helpt ook als algemene ontgifting. Bij interne inname met grote regelmaat heb ik begrepen dat het je darmflora kan aantasten. Of dit bij kleine doseringen ook geld durf ik niet te zeggen.

  #102783

  I-lady
  Bijdrager

  Dank jullie..zal ook wel liggen aan je algemene conditie denk ik..van de darmflora en je immuunsysteem oid.

  Als ik baadt in gewoon badzout dan kan ik de volgende dag al blijven lopen naar het toilet..zal met bitterzout wel helemaal extreem zijn..

  #102784

  Alexandra
  Bijdrager

  Ik denk niet dat het een knikkerbaan is, tenminste niet bij de meeste van ons. Door de galwegen open te zetten wil het nog niet zeggen dat de stenen er doorheen rollen. Er wordt de laatste tijd regelmatig geschreven dat zelfs de 4 glazen bitterzout bij de grote leverring niet voldoende zijn om eens goed naar de wc toe te gaan, dan is er nog iets extra’s nodig om de sluizen open te zetten.

  Daarnaast moet denk ik de lever en de gal gestimuleerd worden en dat doet bitterzout alleen niet. Vandaar dat ik toendertijd iedere morgen een milde zuivering deed.

  Als ik nu diaree heb, dan zie ik het gruis en de stenen er tussen zitten. Ik ga ervan uit dat dit ook in mijn vaste ontlasting zit, alleen zie ik t dan niet.

  Waarom steeds zoeken naar “short-cuts”? Waarom ga je niet aan de zuivering van Morritz?

  #102785

  I-lady
  Bijdrager

  Ik wist dat die vraag zou komen…ik “durf” de grote zuivering nog niet te doen,zit met extreem ondergewicht en uitputtingsverschijnselen en ik vindt de grote zuivering nogal een belasting voor mijn lichaam..daarom zou een “short-cut” heel fijn zijn als die zou bestaan.

  4 glazen bitterzout is wel heel erg veel..dan is het alleen maar water wat eruit komt lijkt me op een gegeven moment?

  #102786

  Asaya
  Lid

  Heb je wat aan ondersteuning dmv kruiden zoals bijvoorbeeld mariadistel?? Er zijn behoorlijk wat kruiden ondersteunend voor de lever en natuurlijk ook voedsel. Ik heb de reinigingen wel meerdere malen gedaan maar vond ze behoorlijk uitputtend. Zeker als je een mineralen tekort hebt goed opletten.

  #102787

  Alexandra
  Bijdrager

  Ik ben even op je aan het teruglezen I-lady. Ik zou zeggen, lees het grote topic over de leverreiniging (nog?) eens door. Daar staat deze vraag echt we in beantwoord. Als jij je spijsvertering niet van boven af aan aanpakt, dan zal je dus ook niet goed verteren en blijf je met je ondergewicht zitten. Je zal ergens de boel moeten doorbreken. Je hebt last van je lever, gal en alvleesklier. Welke volgende stap moet erbij?

  Jaren en jaren van jezelf (onbewust) ziek maken, vergiftigen, is niet op een simpele manier op te lossen.

  Wat is volgens jou de belasting voor je lichaam? Ik vindt 2 dagen rust, 1 avond op tijd naar bed en de volgende dag er vroeg uit geen belasting.

  #102788

  I-lady
  Bijdrager

  Ja ik neem heel veel lever ondersteunend voedsel..wat mij vooral helpt is echt letterlijk lever eten.

  Ik moet echt eerst wat meer aansterken voordat ik de grote reiniging ga doen..ik kom heel langzaam al wat aan door de wapf voeding dus dat is positief.

  #102789

  I-lady
  Bijdrager

  De belasting Alexandra..is dat echt alles eruit gegooid wordt,mijn darmflora in de war raakt,ik er hypo’s van krijg..en een tijd niets kan eten..

  Ik weet dat jij er anders over denkt maar ik ben er nog niet aan toe.

  #102790

  Alexandra
  Bijdrager

  Jij denkt er blijkbaar ook anders over I-lady, want je blijft zoeken naar manieren om je lever en galblaas te zuiveren.

  #102791

  I-lady
  Bijdrager

  Ik kwam dit tegen..was er niet bewust naar op zoek,vondt het zo ongeloofwaardig dat ik het daarom hier neer gezet heb.En ja ik geef grif toe dat als er een makkelijkere manier zou bestaan dat ik daar blij om zou zijn..

15 berichten aan het bekijken - 1 tot 15 (van in totaal 35)

Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.