Lage bloeddruk

Dit onderwerp bevat 5 reacties, heeft 4 stemmen, en is het laatst gewijzigd door  ruud 4 jaren, 3 maanden geleden.

6 berichten aan het bekijken - 1 tot 6 (van in totaal 6)
 • Auteur
  Berichten
 • #4839

  Anoniem

  Ik heb op het moment een hele lage bloeddruk. Een uur geleden was het 88/59 met een hartslag van 57. Ik eet kennelijk niet genoeg zout en toch elke dag minimaal een liter sole. Ik moet zeggen dat ik vrij weinig met zout kook dus nu dat ik geen brood en chipjes meer eet, maar nog wel eieren met (zout) spek.

  Ik neem magnesium om mijn spierspanning te verlagen maar dat verlaagt de bloeddruk dus weer. Het lijkt wel of ik moet kiezen, duizelig of pijn (en duizelig omdat de strakke spieren de bloedtoevoer naar mijn hersenen belemmeren).

  Lage bloeddruk is een teken van bijnieruitputting en dat ben ik al een jaar aan het behandelen met Adrenal en beter eten en ik heb ook niet echt stress meer dus wat dat betreft gaat het beter.

  Wat zie ik over het hoofd hier want het voelt alsof er iets niet klopt. Ik ben er zo slapjes van.

  #95558

  Rupsje
  Lid

  Heb je al geprobeerd gewoon een beetje zeezout op je tong te laten smelten? Ja, vies… Maar misschien helpt het? Daarna meteen een glas water.

  Opzich kan een lage bloeddruk niet echt kwaad, maar inderdaad: je voelt je zo slapjes.

  #95559

  Chantie
  Lid

  Of maak een afspraak met http://www.balans-balans.nl/

  Zij , Marijn zit in Amsterdam . Ik ben bij haar geweest en kan het echt aanraden!

  #95560

  Anoniem

  Rupsje – ik drink het liever in de vorm van sole moet ik eerlijk toegeven.

  Chantie – Amsterdam is een beetje ver voor mij om heen te rijden, ik ga momenteel naar een chiropractor die mij helpt met het stukje lichamelijke balans van het zenuwstelsel en dat heeft erg veel effect dus dat zou ik nu even willen doorzetten.

  Wat ik in mijn eerste post vergeten heb bij te zetten dat ik dus ook vocht vast hou en dat je dan weer uit moet kijken met zout (is dit zo?).

  #95561

  Anoniem

  Vandaag is mijn bloeddruk weer een stuk beter. ik kan het verschil goed merken. Hoe zou het komen dat het zo een dag heel laag wordt?

  #95562

  ruud
  Bijdrager
  Quote:
  Capsicum (cayenne pepper) is said to be unequal for its ability to boost circulation and increase heart action. Capsicum exerts a variety of desirable actions on the entire cardiovascular system. It has the extraordinary ability to enhance cardiovascular performance while actually lowering blood pressure.

  http://www.shirleys-wellness-cafe.com/NaturalFood/Cayenne.aspx#sthash.0CHHcHY2.dpuf

6 berichten aan het bekijken - 1 tot 6 (van in totaal 6)

Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.