Korting voor forumbezoekers op producten Boeren in het Bos

Forum Forums Vragen over voeding en gezondheid Korting voor forumbezoekers op producten Boeren in het Bos

Dit onderwerp bevat 3 reacties, heeft 2 stemmen, en is het laatst gewijzigd door  Tanja 3 maanden, 1 week geleden.

4 berichten aan het bekijken - 1 tot 4 (van in totaal 4)
 • Auteur
  Berichten
 • #234441

  Tanja
  Bijdrager

  Ik heb van deze leverancier van hele mooie grasgevoerde producten 5% korting op alle artikelen in hun webshop gekregen voor alle Weston Price fans. De kortingscode is ‘weston price’ (zonder aanhalingstekens, kleine letters en spatie ertussen). De code is geldig op alle artikelen in de webwinkel en geeft 5 % korting op de gehele bestelling.
  Ze hebben ook botten en orgaanvlees!

  #234536

  Babbe
  Bijdrager

  Hun natuurvlees lijkt me heerlijk,maar jammer dat ze geen kip verkopen die een ook een leuk leven hebben gehad,want die kippen komen nooit buiten!

  #234557

  Tanja
  Bijdrager

  Ik zal ze dat gelijk als tip meegeven Babbe

  En een link is ook wel handig 😃

  #236481

  Tanja
  Bijdrager

  Als reactie op het kippen-verhaal van boereninhetbos:

  Alle kippen, ook de biologische worden zeer intensief gehouden. Doordat ze naar buiten kunnen in bio lopen ze op klein stuk grond die zwaar belast wordt. Heel veel kippen op postzegel grond, geeft hoge ziektedruk waardoor er naar antibiotica gegrepen moet worden. Ook in biologisch.

  Kromhoeksterkip gebruikt geen antibiotica, en wij kennen de boer rechtstreeks. Geen grote concepten, die lastig te controleren zijn.

  Dit is voor ons de beste oplossing op dit moment qua kip, het goede nieuws is dat wij bezig zijn zelf kippen in het bos te houden. Wij hopen dit jaar hiermee te kunnen starten. Dat past bij hoe wij onze runderen, varkens en schapen houden, het hele jaar buiten en geen antibiotica.
  Zelf kuikens fokken, die door de moeders worden grootgebracht. Ook de hanen opfokken. Geen broedmachines ed. Echt gezonde dieren. Op dit moment zijn er helaas geen vergelijkbare initiatieven die op deze manier de kippen willen houden. Dus we hebben alle voors en tegens afgewogen en nu voor de Kromhoeksterkip gekozen, totdat wij zelf kippen hebben.

4 berichten aan het bekijken - 1 tot 4 (van in totaal 4)

Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.