kanker natuurlijk genezen

Forum Forums Vragen over voeding en gezondheid kanker natuurlijk genezen

Dit onderwerp bevat 502 reacties, heeft 86 stemmen, en is het laatst gewijzigd door  Marijan 3 jaren, 9 maanden geleden.

15 berichten aan het bekijken - 1 tot 15 (van in totaal 503)
 • Auteur
  Berichten
 • #175

  E123
  Bijdrager

  Blijft toch een moeilijk iets. Wat zouden jullie doen als je ondanks alle gezonde voeding toch nog kanker zou krijgen?

  Voor mensen met een beetje gezond verstand is het wel duidelijk dat chemo, bestralen of snijden niet de oplossing is.

  -Ik zou in elk geval als een gek h2o2 gaan innemen, als het moet richting de 100 druppels of meer, en ook meerdere keren per dag. Misschien h2o2 afwisselen met MMS..

  -Dan hebben we nog de zapper, deze kun je direct op de plek leggen, alle beetjes helpen.

  -En natuurlijk voeding. Ik denk dat ik 100% rauw zou gaan. Zijn toch wel opmerkelijke resultaten mee geboekt. Wel ook dierlijke voeding erbij, dus ook rauwe vis, rauwe roomboter, rauwe melkkefir. In elk geval hoog in de vetten en eiwitten en laag in de suikers.

  -Abrikozenpitten. Hier zou ik me waarschijnlijk ook gek aan eten, ook goede resultaten bij kanker.

  Waarschijnlijk zijn er nog veel meer natuurlijke manieren om van kanker te genezen. Een 100% rauwe melk dieet schijnt ook nog weleens te werken. Dr Hamer schijnt ook goede resultaten te halen. Weten jullie er misschien nog meer?

  Nog een vraagje:

  Stel dat een familielid, vriend of kennis kanker krijgt, maar nog helemaal niks weet over echte geneesmiddelen zoals h2o2 en voeding en helemaal gelooft in de “experts” en hun magische middeltjes zoals chemo? Hoe ga je vertellen dat jij misschien wel een betere oplossing hebt dan deze experts? Soms is het best wel moeilijk om de waarheid over gezondheid te weten. Miljoenen mensen sterven onnodig omdat ze niet de kennis hebben over bijv zuurstof en andere manieren om van kanker te genezen. Toch wel heel erg eigenlijk dat we in 2011 nog steeds denken dat chemo de oplossing is..

  #19584

  ruud
  Bijdrager
  Quote:
  Stel dat een familielid, vriend of kennis kanker krijgt, maar nog helemaal niks weet over echte geneesmiddelen zoals h2o2 en voeding en helemaal gelooft in de “experts” en hun magische middeltjes zoals chemo? Hoe ga je vertellen dat jij misschien wel een betere oplossing hebt dan deze experts? Soms is het best wel moeilijk om de waarheid over gezondheid te weten. Miljoenen mensen sterven onnodig omdat ze niet de kennis hebben over bijv zuurstof en andere manieren om van kanker te genezen. Toch wel heel erg eigenlijk dat we in 2011 nog steeds denken dat chemo de oplossing is..

  Dit vind ik het ergste van alles.

  Voor mezelf weet ik het wel met kanker, maar hoe om te gaan met een naaste als die wel voor chemo wil kiezen?

  Dit is iets waar ik het nu al met mijn vriend over heb.

  Hij denkt echt nog dat chemo werkt bij kanker, terwijl hij bijv wel fel anti-genetische modificatie is, ik noem maar wat.

  En hij eet ook zoveel mogelijk biologisch en dat soort dingen.

  Maar chemotherapie: daar verwacht hij ineens nog wel genezing van.

  Wat ik doe is hem nu mee laten luisteren naar bijv een radioprogramma van iemand die zichzelf van kanker genezen had met heel veel ontgiften.

  Of hem confronteren met het feit dat 75% van de ondervraagde oncologen in een onderzoek te kennen gegeven hadden dat zij voor zichzelf geen chemokuur zouden overwegen in geval van kanker.

  Ik oefen een zekere mate van druk uit nu al.

  In de hoop dat het iets in de week zet.

  #19585

  Webmaster
  Bijdrager

  Ik zou ook aan de ozoninfusen gaan. Ik ken iemand die op mijn advies zich laat behandelen d.m.v. ozontherapie voor de ziekte van Lyme:

  http://spileypetra-lyme.blogspot.com/2011/08/ozon.html

  Dit is de kliniek waar zij zich laat behandelen:

  Daarnaast zou ik thuis absurde hoeveelheden H2O2 gaan drinken. En vergeet ook het Budwigpapje niet:

  http://www.fonteine.com/budwig_papje.html

  Mike

  #19586

  Anoniem

  Als ik idd volop vh leven zou genieten en nog vele plannen op stapel had staan,dan zou ik idd vechten voor mn leven op de bovenbeschreven manieren…..maar als ik heel eerlijk ben en nu kanker zou krijgen,dan zou ik als eerste met1 alles afhandelen qua verzekering/begrafenis en het vervolgens allemaal opgeven en die laatste aantal maanden gewoon teruggaan naar alles te eten wat ik altijd ‘zo lekker’ vond en voor de rest doorbrengen met die paar mensen die ik nog overheb in mn leven en voor de rest nergens meer naar omkijken/geen gepieker,niks meer over toekomst/leven/beroep/gezondheid&voeding/bewegen etc…..vrij zijn van alles.

  Vaak genoeg heb ik het afgelopen jaar,stiekem gedacht “misschien als kanker zich nu openbaart zal ik echt nog vrij&gelukkig kunnen gaan leven zonder allerlei kopzorgen, dat ik tenminste de laatste maanden van mn leven nog kan zeggen dat ik heb geleefd.”

  Maar….t universum kennende zal ik zoiets krijgen op t moment dat ik echt gelukkig zou zijn,want zo’n streken haalt dat k*tuniversum wel altijd met me uit!

  En ja…ik weet wat jullie nu allemaal gaan zeggen,dus bespaar t maar….ik heb t gewoon ff gehad met universum/spiritualiteit/gezondheid etc.in deze maatschappij. Iedere dag ben ik een stap dichterbij om naar mn oude (destructieve) patroon terug te keren,want t voelt aan alsof ik toen nog een stuk normaler leefde….dat ik überhaupt iets had dat op een leven leek! Het enigste dat me nog tegenhoudt is dat ik het gedane werk van mn energetisch therapeute niet teniet wil doen.

  #19587

  Webmaster
  Bijdrager

  Joey,

  Dat doe je al teniet door de slachtoffermentaliteit en het fatalisme dat je tentoonspreidt. Jammer dat je er zo over denkt, het brengt je niets dan negativiteit.

  Mike

  #19588

  E123
  Bijdrager

  Mike,

  Quote:
  Hij heeft bij mij getest dat de waterstofperoxide niet het juiste effect heeft. VInd ik niet erg want ik werd er wel elke ochtend beetje misselijk van. En wat grotere doseringen Vit C zorgt voor meer waterstofperoxide in je lichaam dan de waterstofperoxide zelf. Dus ik slik gewoon wat meer vit. C.

  Hier klopt helemaal niks van, neem ik aan??

  In Engeland was toch ook een arts die dmv een infuus met h2o2 100% van zijn kankerpatienten genas? 100% ❗

  Deze meneer moet zijn kennis toch wel doorgegeven hebben aan andere artsen over welke hoeveelheden hij gebruikte enz? Er moet toch in Nederland ook wel 1 iemand zijn die openstaat voor deze methode en dus ook die 100% kan halen?

  Het drinken van h2o2 is natuurlijk ook mogelijk, maar denk niet dat iedereen zo makkelijk grotere hoeveelheden binnen krijgt op deze manier. Voor mij geen probleem, maar sommige mensen beginnen bij een paar druppeltjes 3% al te “klagen”.

  Evan

  #19589

  Anoniem

  Ja,ik wist al dat je met de ‘slachtofferrol’ zou komen. Ik heb me nooit laten hangen,ben altijd gedisciplineerd doorgegaan,heb anderen steun&liefde geboden,gezorgd dat ik ze zo min mogelijk tot last was etc en telkens als ik eens vrij geniet dan krijg ik een allesverwoestende bom op mn dak gegooid……en nu is t op!dus als mensen dan vinden dat ik me laat hangen,dan mogen ze dat gerust vinden….t zal mij allemaal worst wezen.

  #19590

  Lievergezond
  Bijdrager

  Ik zou het ook gaan bestrijden met alles wat ik vanaf januari te weten ben

  gekomen.

  Misschien is dit al een inspirerend blog

  http://mijnstrijdtegenkanker.wordpress.com/tag/ontgiften/

  Heb een aantal vriendinnen met borstkanker…

  Bij de ene kwam de kanker nog eens terug op de afgezette borst.

  De andere vriendin kreeg chemo, reageerde daar zooooo slecht op, dat ze de volgende

  dag een spuit kreeg die maar liefst 1500 euro koste om haar bloedplaatjes weer vlug

  op peil te brengen zodat ze de week erna toch wel de volgende chemo kon.

  Toen is de infuus met chemo ook nog eens verkeerd gespoten..resultaat d’r halve

  arm weggerot..en nu is de nieuwe lap vel aan het afstoten…dus ze moet nog een keer.

  Helaas hebben al deze mensen een rotsvast vertrouwen in dokters….en niet in mij ;-((

  met veel vet, waterstofperoxide, e.d.

  Als ik ooit de klos moet zijn..zou ik kiezen voor eruit snijden en dan zelf verder

  dokteren..oh ja..en bij alles wat Mike al opnoemde vit. C infusen gaan doen.

  Maar je moet dan ook een dokter treffen die meewerkt..eerst genoemde vriendin wilde

  eigenlijk niet aan de Tamoxifen..(hormoon-onderdrukker, niet eens bewezen dat het helpt..) en dan hoefde ze niet meer terug te komen bij haar oncoloog.

  Dia.

  #19591

  fatsnotbad
  Sleutelbeheerder

  De aarde is plat en chemotherapie helpt bij kanker.

  Dit artikel las ik in mei op de site van ron fonteine, een echte eye-opener.

  Ik zou ws die kant op gaan, kontakt zoeken met een behandelaar die hier meer over weet.

  Maar mensen in je omgeving die kanker hebben, dat is een veel moeilijker verhaal.

  Iedere keer valt het mij op hoe weinig mensen er zijn die meer willen weten over alternatieven en die hun leven/lichaam totaal in de handen leggen van de reguliere artsen en hun methodes.

  ook wat betreft MS zijn er weinigen die er begrip voor hebben dat ik geen medicijnen neem, maar bezig ben met voeding en andere dingen.

  Ik denk dat mensen die dit wel willen zelf uit kunnen vinden dat er andere mogelijkheden zijn. Net als het ons gelukt is mensen te ontmoeten die ons kunnen helpen en kunnen voorlichten ( mike bijvoorbeeld 🙂

  En ze weten toch inmiddels dat je veel meer weet over voeding/ziekte en er anders over denkt, dus ze kunnen daar dan toch met jou over praten.

  #19592

  Webmaster
  Bijdrager

  Joey,

  Je vindt dit niet leuk om te horen, maar jouw ‘discipline’ bestaat uit het straffen van je lichaam. Je geest is in oorlog met je lichaam. Dit getuigt wel degelijk van slachtofferschap maar ook daderschap. Dat zijn twee kanten van dezelfde medaille die het ego hanteert en moeiteloos met elkaar afwisselt. Jouw ‘stoere taal’ (‘zal mij worst wezen’) getuigt van een overdaad aan mannelijke agressie die bijzonder destructief is en ten koste gaat van je vrouw-zijn. Jouw keus, jouw wil, jouw verantwoordelijkheid.

  Mike

  #19593

  zirus
  Bijdrager

  Ik heb het zelfde als wat lievergezond zegt:

  Quote:
  Voor mezelf weet ik het wel met kanker, maar hoe om te gaan met een naaste als die wel voor chemo wil kiezen?

  Ik denk ze steunen in hun keuze en als ze open staan voor extra “alternatieve” hulp van mij dat uiteraard vrij geven. Maar absoluut niet opdringen.

  Overigens, ik heb meerdere mensen om me heen meegemaakt die met de traditionele geneeskunde zijn genezen van borst en darm kanker. Andere wegen zijn misschien beter, maar ik ben heel blij dat deze personen weer goed kunnen functioneren – hoe ze dat bereikt hebben maakt me dan ook niet meer uit.

  #19594

  E123
  Bijdrager

  @ claireelis,

  Ik vind eigenlijk niet dat je met de reguliere geneesknudde mag spreken over het genezen van kanker. Het blijft een vorm van symptoombestrijding. Heb je borstkanker dan snijden ze je borst eraf, heb je blaaskanker dan snijden ze je blaas eruit, heb je prostaatkanker dan de prostaat eruit. En daar hebben ze dan jarenlang voor gestudeerd? 😕

  Wat vinden jullie trouwens van dr Hamer? Ik snap nog steeds niet hoe hij het precies doet, maar hij heeft toch succes bij 92% van zijn kankerpatienten. Schijnt allemaal met bepaalde conflicten in je leven temaken te hebben. Morgen ga ik waarschijnlijk naar een lezing over deze germaanse geneeskunde. Wil er toch wel eens iets meer van weten.

  #19595

  ruud
  Bijdrager
  Quote:
  Wat vinden jullie trouwens van dr Hamer? Ik snap nog steeds niet hoe hij het precies doet, maar hij heeft toch succes bij 92% van zijn kankerpatienten. Schijnt allemaal met bepaalde conflicten in je leven temaken te hebben.

  Ik snap het ook niet precies, voor zover Hamer iets doet (de patient zelf is degene die een verschuiving doormaakt als het goed is).

  Als ik naar mezelf kijk: het is niet dat ik niet zie welke de conflicten zijn volgens mij.

  En dan nog ben ik ziek.

  Ik was 10 jaar in psychotherapie en heb een 5 jarige opleiding voor psychotherapeut te worden gedaan.

  Simpelweg alleen bewust besef van wat je conflict is, kan volgens mij ook niet precies de oplossing zijn al is het een stap.

  Wat ik wel weet is: dat mensen soms een conflict al hebben ¨opgelost¨ (de conflictactieve fase is al voorbij) in de termen van de germaanse geneeskunde en dan is het gewoon een tijd van rustig doorleven en dan gaat de kanker vanzelf weg geloof ik (klinkt te mooi om waar te zijn:-))

  Veel succes hou ons op de hoogte van hoe de bijeenkomst was!

  #19596

  ruud
  Bijdrager

  Hoi Mike,

  over wat je eerder schreef over lyme en ozontherapie.

  dank voor de links!

  ik las in het blog van de petra, de dame in kwestie die je verwezen hebt naar ozontherapie, over het volgende:

  Quote:
  Hij heeft bij mij getest dat de waterstofperoxide niet het juiste effect heeft. VInd ik niet erg want ik werd er wel elke ochtend beetje misselijk van. En wat grotere doseringen Vit C zorgt voor meer waterstofperoxide in je lichaam dan de waterstofperoxide zelf. Dus ik slik gewoon wat meer vit. C.

  ik heb ook een uitzending van dr. Henk Molenburg op argusoogradio in het programma gezond en wel geluisterd.

  En daarin werd ook gevraagd hoe hij staat tegenover waterstofperoxide gebruik: die zei: dan moet je er ook ontzuurders bij gebruiken (zwavel?).

  ik heb het echt geprobeerd met waterstofperoxide en op zich ging het goed tot een punt.

  mijn behandelaar had de waterstofperoxide als goed voor mij getest

  echter: ze was vergeten te testen of het samen zou gaan met haar therapie: en dat ging dus maar een tijdje in een lage dosering tot dat ook niet meer ging.

  kennelijk zijn er haken en ogen aan het gebruik van waterstofperoxide in de zin van: je moet er misschien niet meer dingen naast doen en tot een kritisch doseringspunt en: mogelijk ook ontzuurders gebruiken?

  (ik hoop dat ik de reactie van dr molenburg goed herhaal: het ging er maar heel kort over).

  ik weet wel van een arts wiens vrouw ook lyme kreeg en die ging hij ook behandelen met colloidaal zilverinfusen in combinatie met zwavel (die rotte eieren).

  dat is kennelijk soms begeleidend nodig.

  #19597

  Anoniem

  Over kanker en voeding gesproken….deze blog kwam ik vd week toevallig tegen: http://kokenmetkanker.blogspot.com/

  Hij geeft aan dat ie in zn tijd met kanker,een tijdje fanatiek was met voeding maar jammer dat hij niet beschrijft wat,want als je nu kijkt naar veel van zn recepten dan komen daar nog genoeg suikers in voor.

15 berichten aan het bekijken - 1 tot 15 (van in totaal 503)

Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.