Kan je mineralen inderdaad kapot koken?

Forum Forums Vragen over voeding en gezondheid Kan je mineralen inderdaad kapot koken?

Dit onderwerp bevat 4 reacties, heeft 4 stemmen, en is het laatst gewijzigd door  fatsnotbad 2 jaren, 3 maanden geleden.

5 berichten aan het bekijken - 1 tot 5 (van in totaal 5)
  • Auteur
    Berichten
  • #121764

    Sleegemi
    Bijdrager

    M’n vriendin haalde vandaag Keltisch zeezout bij de biowinkel en kreeg de tip om ons eten voortaan niet meer te koken met Keltisch Zeezout. Dit omdat je anders alle mineralen kapot zou koken. Dit verbaast mij nogal, wie kan mij helpen of dit een realistisch advies is?

    Alvast hartelijk dank,

    Sleegemi

    #121769

    Tanja
    Bijdrager
    #121776

    Gerard
    Bijdrager

    Het is realistische flauwe kul. Mineralen zijn niet kapot te koken, daar zijn het mineralen voor.

    #121820

    Sleegemi
    Bijdrager

    Dank je Tanja, Gerard, heel helder antwoord. ‘k vond het al ernstig twijfelachtig, maar ‘k heb nu eenmaal ook de wijsheid niet in pacht.

    En Tanja, Dank je voor de link: een heldere uitleg en ‘k vind het een site met buitengewoon boeiende artikelen.

    #121823

    fatsnotbad
    Sleutelbeheerder

    Wel eens een steen zien smelten in de zon? Mineralen zijn niets anders dan afgebroken gesteente door bacterien.

    Mike

5 berichten aan het bekijken - 1 tot 5 (van in totaal 5)

Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.