Kaalheid bij jonge mannen

Forum Forums Vragen over voeding en gezondheid Kaalheid bij jonge mannen

Dit onderwerp bevat 81 reacties, heeft 28 stemmen, en is het laatst gewijzigd door  Tiki 2 jaren, 10 maanden geleden.

15 berichten aan het bekijken - 1 tot 15 (van in totaal 82)
 • Auteur
  Berichten
 • #2696

  mijnlijf
  Bijdrager

  De laatste tijd zie ik steeds meer jonge mannen met kale plekken of zeer dun hoofdhaar .

  Zo ook onze jongste zoon van 23 .

  Onze oudste van 30 heeft een mooie dichte inplant en eet en drinkt alles wat juist niet gezond is .

  Onze jongste is zanger en let erg goed op wat hij eet en drinkt en die heeft last van jeuk ,roodheid en haaruitval .

  Nu is er in de schoonfamilie wel veel kaalheid te bespeuren maar mijn man heeft het niet .

  Ik vraag me af waar dit aan kan liggen .

  Hij wast zijn haar nu met brandnetel shampoo waar ik een beetje tea tree olie aan heb toegevoegt . Dat helpt wel goed tegen de roodheid en de jeuk .

  Wie heeft tips ?

  #68109

  Webmaster
  Bijdrager

  Gebrek aan testosteron heeft te maken met de toenemende trend van feminisering van mannen. Valt het je niet op dat jonge jongens nauwelijks nog gezichtsbeharing krijgen en een steeds vrouwelijker gezicht hebben? Cultureel worden jongens ook gefeminiseerd, door het promoten van de geslachtsneutrale metroman. En als politici zich nadrukkelijk pro-homoseksualiteit verklaren, weet je dat er een agenda is om ook dit verschijnsel gemeengoed te maken.

  Mike

  #68110

  mijnlijf
  Bijdrager

  Hm zou er ook een verband kunnen bestaan met chemtrails ?

  Het was altijd wel een erg buitenkind .

  #68111

  Anoniem

  Niet dat het waarschijnlijk de oorzaak is van kaalheid maar tea tree olie kan een oestrogeen werking hebben, lees het volgende citaat wat ik vond op het internet. Of het waar is weet ik niet.

  TEA TREE OLIE (THEEBOOMOLIE) NIET ONGEVAARLIJK !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  Langdurig (!) gebruik van shampoo, bodylotion of babyolie waar tea-tree olie in verwerkt is, kan leiden tot een verstoring van de hormoonhuishouding. Tea-tree olie (en lavendelolie) imiteren het vrouwelijke hormoon oestrogeen!

  #68112

  Webmaster
  Bijdrager
  Quote:
  Hm zou er ook een verband kunnen bestaan met chemtrails ?

  Geen idee, zou kunnen. Feminisering van jongens en mannen is ook een algemeen verschijnsel van degeneratie. Uit de studies van Frances Pottenger naar de degeneratie van katten bleek dat er een soort ‘geslachtsneutraliteit’ optrad, waarbij vrouwelijke dieren een mannelijkere bouw en meer mannelijk gedrag gingen vertonen en mannelijke dieren een vrouwelijkere bouw en vrouwelijk gedrag. Hierdoor werd het moeilijker om te beoordelen op basis van lichamelijke en gedragskenmerken of je nu met een mannetje of een vrouwtje te maken had.

  Mike

  #68113

  Anoniem

  Onder een ander topic stond iets over de shampoo bars van een Amerikaans bedrijf. Bij mijn weten hadden ze er ook 1 tegen kaalheid. Misschien is dit een keer het proberen waard. Hier de link http://www.chagrinvalleysoap.com

  Hier bevatten veel shampoos ammonium laureth sulfaat wat ook tot jeuk, roos en haaruitval kan leiden. Thuis hebben we ze afgevoerd en sindsdien geen problemen meer op dit vlak 😉

  #68114

  Anoniem

  Zo ver mij bekend is maken mannen met kale hoofden gemiddeld meer testosteron aan dan mannen met een dikke bos haar. Vaak zie je dat mannen met een kaal hoofd veel lichaamsbeharing hebben. De trend is momenteel kaal. Mannen die hun hoofden kaal scheren doen dat om er testo uit te zien.

  Ik heb jarenlang in de zorg gezeten en ben geregeld mannen tegen gekomen die onvoldoende testosteron aanmaakten en daarom deze via injectie of in tabletvorm kregen toegediend. De bijwerking van deze hormonen zijn kaalheid en toename van de lichaamsbeharing.

  #68115

  Anoniem

  Bij roodheid en jeuk van de hoofdhuid kan Aloe Vera sap goed helpen. Dit herstelt de huid uitstekend en het haar zal er ook van opknappen.

  #68116

  mijnlijf
  Bijdrager

  Ja maar helaas waar het haar weg is komt geen nieuw haar meer .

  zelfs geen donsje groeit er op .

  #68117

  Anoniem

  Tja, als jouw zoon gezond eet, beweegt, stress weet te beperken en goed slaapt, dan ben ik bang dat daar weinig aan te doen is. Misschien nog een supplement proberen? Saw Palmetto is misschien iets waar hij zich in zou kunnen verdiepen. Hoewel er meer onderzoek is gedaan naar zaagpalmblad in relatie tot prostaatklachten wordt er ook gesproken over dit middel als DHT-remmer.

  #68118

  mijnlijf
  Bijdrager

  Nou ja Stress heeft hij wel veel .

  Dat kan ook niet anders met een zwaar zieke vader in huis (tja dat is natuurlijk ook al vanaf 2008 8O)

  #68119

  Anoniem

  Nou ik heb dat al vanaf mijn 19e en heb daarvoor en sindsdien redelijk goed gegeten, en de laatste jaren heel goed. Ben nu 38 en helaas zo goed als kaal.

  Mijn oom van 50 is al 30 jaar een drugsgebruiker, harddrugs (heroine, crack, spuiten snuiven echt alles) dus niet een beetje stuf. Daarbij een afschuwelijk slecht dieet al die jaren. Hij is broodmager heeft diverse aandoeningen maar heeft nog een volle bos lang haar 😯

  Hij heeft wel een enorm goede bottenstruktuur, hoge jukbeenderen en hij heeft al zijn tanden nog! (Het ziet er niet mooi uit maar toch)

  Tanden gaan er meestal als eerste aan bij hard drug gebruikers.

  Wij als familie hebben trouwens in de loop der jaren alles, letterlijk alles, gedaan om hem eraf te houden maar niets heeft geholpen.

  Volgens mij heeft hij ook een enorme bijnieruitputting omdat hij hij werkelijk bij de minste geringste stress totaal instort.

  Dus ik weet het niet met haaruitval..

  Wat ik je wel wil meegeven is geen propecia te gaan proberen, het werkt wel een beetje en als je ermee stopt valt alsnog al het haar uit dat zonder dat spul ook zou zijn uitgevallen.

  Maar er zijn nu heel veel mannen die erdoor impotent zijn geworden. Zelfs nadat ze ermee gestopt zijn wordt dat niet beter…

  #68120

  Anoniem

  Ik heb die rotzooi (propecia) gelukkig nooit gebruikt.. :mrgreen:

  #68121

  Anoniem

  Ik ben nu 23 en merk sinds een half jaar dat mijn haar dunner wordt. Ik was mijn haar met een blok olijf zeep 1x per 2 weken. Verder smeer ik ongeveer 2/3x per week cocos olie in mijn haar voordat ik de deur uitga. Zijn er andere manieren om mijn haar weer dikker te maken? en zou ik mijn haar verstikken door zo vaak cocos olie te gebruiken?

  #68122

  Anoniem

  hoi timo,

  je moet eens lezen in het boek ontgiftende baden , google maar eens.

  daar staan ook dingen in van mensen die na die baden hij eigenlijke haarkleur weer terugkregen ( volgens de schrijfster zetten afvalstoffen zich vast aan de uiteinde van het lichaam) en sommige mensen krijgen ook weer nieuwe haren terug. had net zitten lezen van een man die weer nieuw haar erbj kreeg

15 berichten aan het bekijken - 1 tot 15 (van in totaal 82)

Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.