Judy Wood Where did the towers go? [Audiovideo]

Forum Forums Wereldpolitiek & nieuwsachtergronden Judy Wood Where did the towers go? [Audiovideo]

Dit onderwerp bevat 219 reacties, heeft 34 stemmen, en is het laatst gewijzigd door  fatsnotbad 1 maand, 1 week geleden.

15 berichten aan het bekijken - 1 tot 15 (van in totaal 220)
 • Auteur
  Berichten
 • #491

  Anoniem

  http://www.redicecreations.com/radio/2011/01/RIR-110118.php

  Bedoelde je dit interview bij Henk i nde show, Mike?

  Jullie zeggen altijd de links te willen plaatsen bij de uitzending maar ik mis ze toch regelmatig hoor :P(of moet ik soms bij bepaalde nieuwsbrieven wezen?

  Peace

  #39538

  Webmaster
  Bijdrager

  Ik stuur Henk altijd die links, maar kennelijk plaatst hij ze niet. Dit is de link:

  http://www.drjudywood.com/

  Hier nog wat interessante links:

  http://www.youtube.com/watch?v=bkvmS53QVv0

  http://www.youtube.com/watch?v=ZWjktDuIhR8&feature=related

  Mike

  #39539

  Anoniem

  Ah handig wat beeldmateriaal erbij, bedankt!

  Peace

  #39540

  Webmaster
  Bijdrager

  Bekijk deze verhelderende presentatie van Judy Wood:

  Mike

  #39541

  Webmaster
  Bijdrager

  De bewijsvoering van Judy Wood voor het gebruik van een nieuwe, gemilitariseerde variant van anti-zwaartekrachttechnologie die potentieel ook gebruikt kan worden voor vrije energie is sterk, ik heb haar boek gelezen. Nu lijkt er ook een technologie te zijn die een compleet vliegtuig met passagiers simpelweg kan doen verdwijnen:

  http://www.naturalnews.com/044244_Malaysia_Airlines_Flight_370_vanished.html

  Quote:
  The frightening part about all this is not that we will find the debris of Flight 370; but rather that we won’t. If we never find the debris, it means some entirely new, mysterious and powerful force is at work on our planet which can pluck airplanes out of the sky without leaving behind even a shred of evidence.

  If there does exist a weapon with such capabilities, whoever control it already has the ability to dominate all of Earth’s nations with a fearsome military weapon of unimaginable power. That thought is a lot more scary than the idea of an aircraft suffering a fatal mechanical failure.

  Mike

  #39542

  Anoniem

  Misschien is het “teleported” naar een andere “timeline”?

  #39543

  Webmaster
  Bijdrager

  GeneA,

  In dit artikel gaat Mike Adams in op deze mogelijkheid en andere mogelijke verklaringen.

  Mike

  #39544

  Webmaster
  Bijdrager

  In 1983 was er ook al een vliegtuig dat op mysterieuze wijze verdween, Flight 007:

  Judy Wood toont wetenschappelijk aan dat er op 9/11 onconventionele technologie is gebruikt, waarbij moleculaire disintegratie plaatsvindt. De vliegtuigen met passagiers (Flight 175, Flight 11 en Flight 77) zouden weleens op basis van dezelfde technologie letterlijk kunnen zijn opgelost.

  Als dit ongeloofwaardig klinkt, komt dit alleen maar omdat bestaande denkpatronen een dergelijke verklaring afwijzen. Bedenk dat onze voorouders die indrukwekkende stenen structuren ook mogelijk hebben gemaakt op basis van moleculaire manipulatie. Dit zou wel eens het oudste truukje uit het boekje kunnen zijn!

  Mike

  #39545

  Iklustvet
  Bijdrager

  http://www.demorgen.be/dm/nl/990/Buitenland/article/detail/1809322/2014/03/11/Verdwenen-Boeing-777-met-complottheorieen-omgeven.dhtml

  Een quote van Mike Adams in de krant! Wel een subtiel verkeerde vertaling natuurlijk :-/ Een mens vraagt zich af waarom ze hem niet quoten als het om Ipad-straling, radioactieve straling of voeding en geneesmiddelen gaat!

  Ik had zelf nog nooit gehoord van die vlucht 007, ik las gisteren dit http://en.wikipedia.org/wiki/Korean_Air_Lines_Flight_007 ik ben nog altijd diep geschokt, ik was toen 3 en ik heb dit nooit meegekregen.

  Ik heb die Judy Wood presentatie gezien en ik geloof zeker dat er wetenschappelijk bewijs voor is dat zoiets gebruikt is op die torens. Maar of dat iets te maken heeft met de verdwijning van het vliegtuig? En die telefoons die nog steeds rinkelen…

  #39546

  Anoniem
  #39547

  Webmaster
  Bijdrager

  In het verlengde hiervan het volgende artikel:

  Mike

  #39548

  Webmaster
  Bijdrager

  Een doorbraak in de zoektocht naar Flight 370?

  http://edition.cnn.com/2014/03/12/world/asia/malaysia-airlines-plane/index.html

  Mike

  #39549

  Webmaster
  Bijdrager

  Een analyse van wat we weten (en nog niet weten) over Flight 370:

  Mike

  #39550

  Anoniem

  Het meest plausibele scenario is dat de bemanning en passagiers vrijwel meteen bewusteloos zijn geraakt bij een technisch mankement waarbij ook de radarfunctie uitvalt.

  De bemanning reageert nog wel met een draai en stuurt aan op een noodlanding op het dichtstbijzijnde Kota Bharu. Maar men is niet meer in staat een mayday af te geven. Het vliegt in een rechte lijn over het noorden van Maleisië, en crasht met bewusteloze bemanning en passagiers uiteindelijk in de Indische oceaan, en dus niet bij Vietnam.

  Een bewusteloze bemanning en een spookvlucht, net als de Helios in 2005 in Griekenland.

  #39551

  Iklustvet
  Bijdrager

  Klinkt een stuk logischer dan de verklaring dat dat vliegtuig ergens staat te wachten om voor een ander doel gebruikt te worden of dat het is opgegaan in het niks. Ik kijk wel eens naar aircrash investigation en het zijn volgens dat programma vaak hele simpele dingen die fout gaan met gigantische gevolgen. http://edition.cnn.com/2014/03/13/world/aviation-mysteries/index.html?hpt=hp_c3 er zijn nog wel gevallen geweest waarbij het lang duurde voordat ze iets vonden nadat een vliegtuig verdween. Ik denk ook dat die maleisiers er zo´n potje van maken, misschien was het vliegtuig al lang gevonden moesten ze vanaf het begin eerlijk zijn geweest. Ze zeggen ook dat een technisch defect onwaarschijnlijk is omdat het vliegtuig twee weken geleden nog werd nagekeken, maar kun je dat wel geloven, en hoe goed is zo´n controle?

  Het is in elk geval verschrikkelijk, maak het maar mee!

15 berichten aan het bekijken - 1 tot 15 (van in totaal 220)

Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.