hele donkere urine

Forum Forums Vragen over voeding en gezondheid hele donkere urine

Dit onderwerp bevat 6 reacties, heeft 3 stemmen, en is het laatst gewijzigd door  bananenjam 2 jaren, 2 maanden geleden.

7 berichten aan het bekijken - 1 tot 7 (van in totaal 7)
 • Auteur
  Berichten
 • #166790

  paika14
  Bijdrager

  Hoi
  ik heb sinds vandaag iets raars en ben ookal twee dagen hondsmoe en depressief. Ik heb opeens donkere urine maar geen tekenen van blaasontsteking. Ik heb ook stampende koppijn. Wat zou het kunnen zijn? Ik heb altijd heldere urine. Ik ben wel eergisteren bweer begonnen met iets minder antidepressiva. Zou het ontgiftingskuur zijn? Ik slik nu de ene dag 20 mg en de andere 30 mg. Iemand een idee?

  #166792

  paika14
  Bijdrager

  Ik denk dat ik teveel vit c heb genomen…

  #166801

  Tanja
  Bijdrager

  Bij ontgifting wel voldoende drinken.

  #166805

  bananenjam
  Bijdrager

  Even iets anders dan over jouw vraag; ik maak me zorgen om de wijze van afbouwen. In het topic over antidepressiva kan je op een van de laatste pagina’s lezen hoe je procentueel kunt afbouwen dmv een zeer nauwkeurige weegschaal. Op die manier gaat het heel geleidelijk en kan je lijf heel rustig aan wennen, nu ben je het aan het pesten door wisselende doseringen te nemen.
  Succes en sterkte.

  B.

  #166806

  paika14
  Bijdrager

  Hoi bedankt voor de reacties. Tanja ja ik had gisteren ook veel behoefte aan water merkte ik vandaag ook maar even doen. Bananenjam ik weet niets van die methode. Ik heb deze methode van de huisarts gekregen omdat er geen dosering van 5 mg bestaat. Ik wissel dan een maand 20 en 30 mg af en blijf dan weer een half jaar op 20 mg om te kijken hoe het gaat. Maar ik ga het erover hebben. Dank je wel

  #166816

  bananenjam
  Bijdrager

  Gif-vrij tipte mij, lees maar mee:

  #166817

  bananenjam
  Bijdrager

  En misschien heb je mijn post over thc olie gelezen:

7 berichten aan het bekijken - 1 tot 7 (van in totaal 7)

Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.