H202

Dit onderwerp bevat 1,040 reacties, heeft 124 stemmen, en is het laatst gewijzigd door  Biebs 4 jaren, 1 maand geleden.

15 berichten aan het bekijken - 586 tot 600 (van in totaal 1,041)
  • Auteur
    Berichten
  • #11136

    Anoniem

    Ik lees net ergens op een gesloten forum (vandaar geen link) dat er verschillende samenstellingen van H2O zijn.

    Dat is opmerkelijk en daarmee dus heel erg interessant.

    De schrijver van de informatie legt uit (vrij citaat):

    Quote:
    Waterstof bestaat uit verschillende isotopen: deuterium, protium en tritium. Deuterium bevat 1 neutron, is stabiel, is het zwaarst en deze onderdrukt het leven. Protium is lichter, is stabiel, bevat geen neutronen en ondersteunt het leven. Tritium is instabiel, bevat 2 neutronen en is radioactief.

    Van protium is het meeste aanwezig in water. Van de andere twee beduidend minder.

    Het is mogelijk de isotoop deuterium eenvoudig te scheiden van water, waardoor er deuterium-vrij water ontstaat. Aangezien deuterium zorgt voor zwaar water en slecht is voor het vormen van leven, is dat dus heel gunstig.

    Verder is waterstof (met alle isotopen) gevoelig voor frequenties. Het afschermen van frequenties zou dus nodig moeten zijn.

    Je kunt deuterium vrije waterstof optimaliseren door het bloot te stellen aan zonlicht. Dit is opmerkelijk, want het wordt juist geadviseerd waterstof koel en donker te bewaren. Dit heeft dus te maken met de zware isotoop deuterium kennelijk.

    Uit de bevindingen zou ‘sole’ gemaakt van deuterium vrij water en gemengd met deuterium vrije waterstof ervoor moeten zorgen dat de mineralen in de ‘sole’ beter opneembaar worden. Dit omdat de waterstof dan ‘vrijer’ met de mineralen kan werken.

    Zodra ik hier meer over weet, laat ik het hier gelijk weten.

    #11137

    Anoniem

    Ik ga toch eens kijken hoe ik deuterium vrij water kan maken. Het lijkt me dat het water ook anders moet smaken. Misschien zijn er nog meer eigenschappen die opvallen aan zulk water.

    #11138

    Anoniem

    Hoi allemaal, net ingechreven op het forum en heb een vraag…

    Vandaag 35% H2O2 gekocht en wil beginnen met een kuur, ben echter een beetje in de war geraakt door alle berekeningen… Wil iemand mij kort en bondig uitleggen hoe te beginnen?

    Alvast bedank!

    #11139

    E123
    Bijdrager

    @vrysuyver,

    Leuk dat je altijd aan het experimenteren bent met vanalles. Je moestuin, ORMUS en nu deuterium vrij water (wat dat dan ook precies mag zijn 😉 )

    Houdt ons aub op de hoogte, vooral ook je ormus experiment. Ben zeer benieuwd.

    #11140

    E123
    Bijdrager

    @ Rinolo,

    Welkom op het forum!

    Ik begrijp dat je geen zin hebt om de 20 pagina’s in dit topic door te lezen, dus ik zal het hier simpel voor je uitleggen:

    Ik weet verder niet hoe het met je gezondheid is, wat je eet etc, dus het lijkt me belangrijk dat je begint met een oplossing van 3% ipv 35%. Gewoon rustig aan beginnen. Als dit goed gaat kun je met 35% aan de slag.

    Om te beginnen zul je dus je 35% moeten verdunnen naar 3%. Dit is heel simpel, je neemt 1 deel 35% h2o2 en je mengt dit met 12 delen water. Nu heb je een 3% oplossing.

    Nu neem je van deze 3% oplossing morgenvroeg, minimaal een half uur voor het ontbijt 1 druppel in een glas water. Je kunt dit 1,2, of 3x per dag doen. Belangrijk is dat je voldoende tijd laat tussen eten en je inname van h2o2. Minimaal een half uur voor, of een uur na het eten.

    De dag erna doe je exact hetzelfde, maar nu met 2 druppels. De dag daarna met 3 etc. Als je erge ontgifting krijgt, zoals hoofdpijn, misselijkheid of vermoeidheid ga je gewoon weer een stapje terug.

    Mocht je na bijvoorbeeld 25 druppels 3% nog niks merken, dan kun je ook gewoon overstappen op de onverdunde 35%. Hier kun je dan op dezelfde manier mee gaan opbouwen tot 25 druppels (of meer, als je je er goed bij voelt).

    Ik ben ooit tot de 38 druppels, 3x per dag gegaan. Bereid je maar voor, want erg lekker is het niet 😉

    Voor de smaak kun je een beetje sole (zeezoutoplossing) of appelazijn toevoegen.

    Succes!

    #11141

    autumn
    Bijdrager

    Misschien is het een idee dat iemand een gebruiksaanwijzing voor H2O2 schrijft of samenstelt en die in de Alleen-lezen-topic plaatst. Ik voel er helaas de passie niet voor.

    #11142

    Anoniem

    @ Janse

    Bedankt voor de snelle reactie!

    Eerlijk gezegd had ik alle topics doorgelezen … 🙂

    Mijn gezondheid is goed, ik eet 95% WP schat ik … momenteel 100% want ik ben ik aan het rauwe melk vasten. Rauwe melk + sole + 2 eieren is het enige wat ik neem per dag. Zit op de 2e dag, so far so good, geen honger en ik voel me goed. Wil volgende week met H2O2 beginnen, misschien handig om met 35% te beginnen?

    #11143

    Poekie
    Moderator

    Rinolo, welkom

    Ga het gewoon proberen en ervaren, de 35%.

    Lia

    #11144

    Anoniem

    Ok, ga ik het volgende week doen met 35%. Beginnen met 1 druppel 35% in een glas water met sole? Vraag het nog maar een voor alle zekerheid 😀

    #11145

    Poekie
    Moderator

    Op mijn site staat een gebruiksaanwijzing.

    Lia

    #11146

    Anoniem

    Thanks Poekie!

    #11147

    Anoniem

    Ik snap wel het waarom tussen non-foodgrade en foodgrade H2O2, maar niet het verschil in samenstelling.

    Wat is er nu wezenlijk anders tussen non-foodgrade en foodgrade? Is dat de bereidingswijze, zitten er toch nog andere stoffen in de non-foodgrade? Wat is het onderscheid? Wat maakt non-foodgrade H2O2 non-foodgrade of wat maakt foodgrade H2O2 foodgrade?

    #11148

    autumn
    Bijdrager
    Quote:
    Op mijn site staat een gebruiksaanwijzing.

    Goeie Poekie!

    Toen ik H2O2 heb aangeschaft, heb ik het in een klein druppelflesje gedaan. Dat is intussen al weer een jaar geleden. In het begin kon ik er niet aan ruiken, zo sterk was de lucht. Maar bij dagelijks openen, ontsnapte er dagelijks ook steeds wat gas. Nu is de H2O2 haast uitgewerkt denk ik. Het flesje sist nog steeds als ik hem open doe, maar ik ruik er bijna niks meer aan en er zit weinig smaak meer aan. Toch zit er nog wel vloeistof in. Ik denk dat de H2O2 eruit verdampt is. Het was eerder al vernoemd, maar het gebeurt dus echt. Bah, dan ga ik maar weer een nieuw flesje vullen. En ik hoopte nog zo dat ik aan de smaak gewend was geraakt… 😯

    #11149

    autumn
    Bijdrager

    Toch wel uitkijken geblazen met H2O2.

    Omdat (zoals ik in mijn bovenstaande post aangeef) ik in de veronderstelling was dat de H2O2 grotendeels uitgewerkt was, heb ik een scheutje 35% in een glas gedaan en dat op willen drinken. Bij de eerste slok ontstond er een beetje schuim in mijn mond, dus ik heb het voor de zekerheid maar uitgespuwd. Ik dacht: ‘apart, toch maar beter nog wat verdunnen dan.’ Ik heb het over 2 glazen verdeeld en de glazen weer met water aangelengd. Daar heb ik een paar slokken van genomen, zonder schuimvorming. Al gauw ontstond er een branderig gevoel in mijn maag wat niet fijn was. Ik heb er een kop water achteraan gedronken om te verdunnen, maar het gevoel werd toch nog erger. Gelukkig duurde het niet lang voordat ik het uit kon braken. Ik heb het gevoel dat ik mijn lichaam geweld aangedaan heb. Misschien was de H2O2 toch nog niet erg verzwakt.

    -Kan je de kracht van H2O2 meten met iets, zoals pH-strips of zo?

    -Krijgen jullie een branderig gevoel in je maag als 25 druppels H2O2 35% neemt op nuchtere maag?

    #11150

    Anoniem

    Ik heb 2 maanden lang elke ochtend 25 druppels 35% H2O2 op de nuchtere maag ingenomen, maar geen branderig gevoel in mijn maag gehad. Ik had meer problemen met de smaak. Bah wat vies, het went niet.

15 berichten aan het bekijken - 586 tot 600 (van in totaal 1,041)

Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.