h202 vraag

Dit onderwerp bevat 5 reacties, heeft 4 stemmen, en is het laatst gewijzigd door  Boerenkaas 4 jaren, 4 maanden geleden.

6 berichten aan het bekijken - 1 tot 6 (van in totaal 6)
 • Auteur
  Berichten
 • #5101

  Weetje
  Lid

  Beste forum,

  Ik ben nu al een weekje bezig met het nemen van h2o2. Ik heb bij unlimited health een flesje van 35% gekocht en hier zat een gebruiksaanwijzing bij. Er staat dat je 3x per dag je ‘dosis’ kan nemen alleen moet je een x aantal uur wachten voordat je kan eten, en moet op een lege maag.

  Ik heb weer ergens anders gelezen dat je minstens 3 uur niet mag eten voordat je een nieuwe ‘dosis’ neemt.

  Voor de zekerheid neem ik het nu alleen maar op een nuchtere maag in de ochtend en wacht ik daarna minstens een uur met het ontbijt. Ik zou het echter wel 2 keer op een dag willen gaan proberen. Hoeveel tijd hanteren jullie met nuchter/niet eten etc?

  Alvast bedankt!

  #99013

  Alexandra
  Bijdrager

  https://www.fatsforum.nl/topic/h202/page/16

  Je vraag staat vast beantwoord in dit topic. Succes!

  #99014

  Weetje
  Lid

  Bedankt Alexandra! Ik was nog niet bij pagina 16 gekomen in het topic en werd een beetje ongeduldig :mrgreen:

  Het antwoord:

  Je moet inderdaad tijd aanhouden voor het eten (30-60 min.) en na het eten (2 uur) om oxidatieve reacties met voedingsstoffen te vookomen. Wat betreft de maximumhoeveelheden H2O2, deze is voor gewone stervelingen bepaald op max. 25 druppels 35% 3 x per dag (dus 75 druppels in totaal). Voor kanker- en AIDS-patienten gelden er echter andere regels en kun je tot wel 100 druppels 35% 3 x per dag (dus 300 druppels in totaal) gaan.

  Mike

  2 uur na het eten valt me dan weer erg mee, ik ga het morgen proberen 🙂

  #99015

  Alexandra
  Bijdrager

  Hahahahaha, meen je niet dat het antwoord op die pagina staat! Heb gewoon gegoogeld en deze pagina kwam naar voren. Nou, het antwoord mag je zeer zeker toevallen!

  Succes morgen.

  #99016

  Anoniem

  Deze richtlijn geldt voor alles waarbij je een mogelijk ‘conflict’ kunt verwachten.

  #99017

  Weet iemand hoe zo’n conflict zich uit met eten? Ben nu ook ruim een week bezig met H202 en weet niet zeker dat er altijd 2 uur na het eten tussen zat, maar heb ook niets vervelends gemerkt (denk dan ook dat er wel ruim 2 uur tussen eten en inname H202 zat). Maar goed, hoe merk je een conflict?

6 berichten aan het bekijken - 1 tot 6 (van in totaal 6)

Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.