Globalisten & Cultureel Marxisme

Forum Forums Wereldpolitiek & nieuwsachtergronden Globalisten & Cultureel Marxisme

Dit onderwerp bevat 489 reacties, heeft 14 stemmen, en is het laatst gewijzigd door  JM 9 uur, 25 minuten geleden.

15 berichten aan het bekijken - 1 tot 15 (van in totaal 490)
 • Auteur
  Berichten
 • #216796

  Dutch Engstrom
  Bijdrager

  Ik vind het niet logisch om artikelen, links, video’s en memes over Joodse invloed in de Westerse samenleving in het Palestina-Israel topic te plaatsen. Dus toch maar een apart topic hiervoor. Dit zou ook de plek kunnen zijn voor posts over cultureel Marxisme, aangezien dit simpelweg een verlengstuk is van Marxisme – en Marx was een Jood.

  #216799

  fatsnotbad
  Sleutelbeheerder

  Misschien niet de handigste titel voor een topic over joden na de Holocaust. Ik kan dit nog veranderen. Heb je een betere suggestie?

  Mike

  #216800

  Dutch Engstrom
  Bijdrager

  Misschien dan maar Cultureel Marxisme? Het dekt de lading niet helemaal mijns inziens, maar ik weet zo niet iets beters.

  #216801

  Dutch Engstrom
  Bijdrager

  Hmm… “Cultureel Marxisme en Niet-Westerse Invloeden?

  #216802

  Dutch Engstrom
  Bijdrager

  “Globalisten & Cultureel Marxisme”

  #216804

  Dutch Engstrom
  Bijdrager

  De SS Empire Windrush heeft een speciale plaats van schande in de hoofden van de Britse nationalisten. Toen het schip in juni 1948 vanuit Jamaica vertrok en afmeerde in Tilbury en 417 zwarte immigranten vervoerde, was het meer dan een keerpunt in de geschiedenis van die oude eilanden.

  In sommige opzichten betekende het het begin van georganiseerde niet-blanke massa-immigratie in Noordwest-Europa. In november publiceerde TOO mijn onderzoek naar de rol van Joden in het beperken van de vrijheid van meningsuiting en het manipuleren van ‘rassenrelaties’ in Groot-Brittannië om Joodse doelen te bereiken en Joodse belangen te beschermen. Ik heb onlangs een aantal van mijn eerdere essays opnieuw bekeken, waarbij ik ze allemaal heb verdiept en uitgebreid in een poging die naar ik hoop zal resulteren in de publicatie van een boek-lang manuscript over aspecten van Joodse invloed.

  Tijdens dit proces was ik vooral genoodzaakt om verder onderzoek te doen naar de rol van Joden in de immigratie- en raciale kwesties van Groot-Brittannië. Wat ik in dit essay presenteer is een overzicht van een aantal interessante feiten, die ik verder hoop te documenteren en te integreren naarmate mijn werk aan het manuscript vordert.

  #216809

  fatsnotbad
  Sleutelbeheerder

  Zie de nieuwe titel. Voor jou OK?

  Mike

  #216811

  Dutch Engstrom
  Bijdrager

  Mijn voorkeur gaat uit naar mijn laatste suggestie.

  #216812

  Dutch Engstrom
  Bijdrager

  Russia Insider spendeert deze week aandacht aan de Romanovs en hun tragisch einde aan de hand van de Joodse Bolsjewieken.

  https://russia-insider.com/en/history/classy-uk-media-slander-russias-royal-family-100th-anniversary-their-murder/ri24156

  #216815

  fatsnotbad
  Sleutelbeheerder

  Mijn voorkeur gaat uit naar mijn laatste suggestie.

  Done!

  Mike

  #216826

  Dutch Engstrom
  Bijdrager

  Commercial Photography

  #216931

  Dutch Engstrom
  Bijdrager
  #217026

  fatsnotbad
  Sleutelbeheerder

  Joodse lobbygroepen strijden al decennia lang om op Amerikaanse scholen het schoolmateriaal te verwijderen dat op de een of andere manier Joden, het Joodse volk of de Joodse staat Israël in een ongunstig daglicht zou kunnen stellen. Men slaagde er onder andere in om het klassieke werk van William Shakespeare ‘De Koopman van Venetië’ van het onderwijs en schoolbibliotheken in veel schooldistricten te laten verwijderen.

  Mike

  #217040

  Natuur
  Bijdrager

  In het kader van cultuurmarxisme: 20-7-2018 is er een eerste bijeenkomst georganiseerd door Sid Lukkassen in café Otje, Utrecht, vanaf 19.30 uur. Kom ook naar de café-avond op 20 juli! https://www.eventbrite.nl/e/tickets-cafeavond-verhalen-uit-de-samenleving-47764947243?aff=efbeventtix

  Meer Sid onder andere hier te vinden: http://www.latenwekerkenbouwen.nl/algemeen/de-permanente-deugdynamiek-rondom-trump/

  #217065

  fatsnotbad
  Sleutelbeheerder

  De westelijke wereld splijt steeds meer in twee kampen. Het ene kamp wil zijn cultuur, samenleving en natie behouden. Het andere kamp wil Europa ten koste van alles in een multiculturele samenleving veranderen. Er is een cultuurstrijd ontstaan, die de hele westelijke wereld omvat.

  Mike

15 berichten aan het bekijken - 1 tot 15 (van in totaal 490)

Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.