Germaanse geneeskunde – De vijf biologische wetten van Dr. Ryke Hamer

Forum Forums Vragen over voeding en gezondheid Germaanse geneeskunde – De vijf biologische wetten van Dr. Ryke Hamer

Dit onderwerp bevat 13 reacties, heeft 7 stemmen, en is het laatst gewijzigd door  Femke 2 weken, 3 dagen geleden.

14 berichten aan het bekijken - 1 tot 14 (van in totaal 14)
 • Auteur
  Berichten
 • #178326

  Elkedageenei
  Sleutelbeheerder

  Ik open hier een nieuw onderwerp voor. Er is zoveel informatie over te delen en wellicht ook ervaringen.

  Wat een heel informatieve site is is deze: http://hoedegeesthetlichaamaanstuurt.nl/

  Ook het trefwoordenregister met ziekten is erg handig.

  Hier kun je een e-book downloaden met de inleiding in de GNM: http://www.germaansegeneeskunde.info/berichten/downloads/category/1-presentatie-van-de-neue-medizin.html?download=1:nederlands

  Hier gratis het uitgebreide e-book van Björn Eybl (papieren versie kost € 59,–): http://www.free-new-medicine.com/download/217/

  #178335

  mijnlijf
  Bijdrager

  Dit staartje heeft mijn interesse !

  #178354

  tandenkiezen
  Bijdrager

  Ter aanvulling, ik volg de cursus via http://www.heartconnection.nl, er staan ook vele filmpjes op de website. Het gaat ook over dat je veel mee hebt genomen uit de familielijn en dat je daar patronen via je eigen levensblauwedruk in herkent. Wanneer je dat doorbreekt, weet dat ziekte oplossingsfase is, dan is het overgeven, versmelten en loslaten.

  #178415

  liesje
  Bijdrager

  elkedageenei
  Ik heb even snel gekeken, lijkt me erg interessant maar wel een hoop te lezen.
  Even geen tijd nu.

  #178418

  Medusa
  Bijdrager

  Ook het trefwoordenregister met ziekten is erg handig.

  Linkje werkt niet. Kun je nog eens proberen elkedageenei?

  #178471

  Elkedageenei
  Sleutelbeheerder

  Al s je kennis neemt van de GNM leer je echt omdenken vwb ziekte en gezondheid.
  Vanuit de Germaanse geneeskunde (GNM) be­zien is longkanker (wat ze vroeger tbc noemden, maar dat moe­st uitgeroeid zijn dus noemen we het voo­rtaan longkanker) een doodsangstconflict.
  Snap je meteen waarom mensen met een dia­gnose ‘kanker’ vaak ook longkanker krijg­en. Een tumor gaat niet aan de loop in het lichaam, maar door de diagnose krijgen mensen er doodsang­st bij, oftewel niet meer kunen ademen en het lichaam maakt dus extra longweefsel aan. Dat wordt in het reguliere circuit ‘uitgezaaid naar de longen genoemd’.

  In de hersenen is te zien waar inslagen zitten en welke vorm van kanker of andere ziekte daaruit kan volgen.

  Essentieel in de GNM is dat ziekte de op­lossing/genezing is van een inslag, Een inslag is een gebeur­tenis die voor de pe­rsoon als een trauma voelt en dat versch­ilt per persoon.
  Dr Hamer zelf verloor zijn zoon Dirk en kreeg een halfjaar later zaadbalkanker.Zo is hij het gaan on­derzoeken omdat hij al door had dat dat geen toeval was. Bij zaadbalkanker is het thema: nageslacht, bijv. ben ik het wa­ard om mij voort te planten? Zie je nu ook de link naar bors­tkanker, overzorgzaam of van de borst ge­rukt. Het ligt eraan waar de tumor zit, in de klieren of de melkgangen (maar dat krijgt de patiënt niet eens te horen) en of het moeder-kind­zijde of de sociale zijde is.
  Een kennis van mij kreeg borstkanker, ze staat open voor ‘ve­rder kijken’. Nadat ik via de klaptest had uitgevolgeld wat haar moeder kind zij­de was, daar zat ok de tumor, vroeg ik of er iets met haar en haar moeder of haar en haar kind was geweest. Ze vertelde dat ze na een vechts­cheiding nu eindelijk weer contact had met haar dochter en wat deed het lichaam: in de genzing van die inslag en ze kreeg borstkanker.

  Het schijnt dat een vrouw ongeveer 8x bo­rstkanker in haar le­ven krijgt zonder het te merken, tenzij je net in de mammobus bent op zo’n momen­t. Er blijven alleen kalkspetters zichtb­aar op een scan.
  Wat belangrijk is, is om weer veel vertr­ouwen in het eigen lichaam te krijgen en er goed voor te zor­gen. Onze biologie is gericht op overlev­en. Ingrijpen met ch­emische middelen hee­ft daar meestal geen goede invloed op. Kijk maar naar chemo.

  #178472

  Elkedageenei
  Sleutelbeheerder

  Nog een keer het linkje naar het superhandige trefwoordenregister:
  http://hoedegeesthetlichaamaanstuurt.nl/Home/Trefwoordenregister/mobile/

  #178496

  mijnlijf
  Bijdrager
  #178582

  Elkedageenei
  Sleutelbeheerder

  Dat is sterk mijnlijf. Hij werd verguist vooral door medische collega’s. Ze noemen alleen negatieve dingen uit zijn leven in dat artikel… Hij was ook niet gek op joden trouwens.

  #178907

  Gerard
  Bijdrager

  Hoezo wunderheiler? Dat suggereert dat de man over Jezusachtige geven beschikt en hocus-pocus mensen zou genezen. Hij heeft gezondheid vanuit een ander en veel breder gezichtspunt bekeken en ontdekt dat het ook anders kan. Maar dat is natuurlijk tegen het zere religieusachtige scheenbeen van de geverstigde orden der miedicijngeleerden, ook wel priesters in witte jassen genoemd.

  #178964

  mijnlijf
  Bijdrager

  Mede door hem is mijn kijk op ziekten en met name kanker 180 graden gedraaid .

  #192470

  Elkedageenei
  Sleutelbeheerder

  Zeer triest noeuws deze week: Bert van Grondelle is overleden op 62 jarige leeftijd. Een zeer inspirerende man. RIP Bert.

  #215192

  Femke
  Bijdrager

  Een prachtig artikel over de Germaanse geneeskunde.

  Voor mijzelf op weg van ernstig ziek zijn naar herstel een groot keerpunt in het denken over en herstellen van ziek zijn.

  Femke

  #215196

  Femke
  Bijdrager

  En nog een mooi aanvulling van Mies Raasveld:

  Het grootste omdenken van de BN is, dat symptomen NIET door stress komen, maar dat zich juist manifesteren als de stress VOORBIJ is.

  In de volksgeneeskunde zegt men: “De stress komt eruit”. Precies, de stress komt eruit en de symptomen geven een indicatie welke vorm van stress aan de symptomen vooraf is gegaan. Dat geld niet alleen voor kleine dingen als een verkoudheid, een griepje of je wat lamlendig voelen.
  Dat geld voor ALLE ziekten, ook voor kanker en chronische problemen!

  De verandering heeft dus al plaats gevonden, of in elk geval gedeeltelijk. Blijft de ziekte hangen, dan zijn er nog triggers die het lichaam aan die stress-situatie herinneren.
  Een van de meest voorkomenden triggers zijn de symptomen zelf, die de fysieke tegenhanger zijn van de biologische associatie, die het lichaam heeft gemaakt met de emotionele beleving die de persoon had tijdens de oorspronkelijke situatie.
  Deze biologische associatie manifesteert zich als “ziekte” en dat betekent dus dat de symptomen het oude conflict eveneens triggeren.
  Elke strijd tegen die symptomen, elke perceptie dat die symptomen weg moeten, heractiveert het oorspronkelijke conflict en zorgt ervoor dat de ziekte langer duurt. Lastige symptomen die veel hinder veroorzaken, zorgen zo voor chronische ziekten.
  Ook is het mogelijk dat het lichaam nog herinnerd wordt aan de oorspronkelijke situatie door geluiden, geuren, smaken, stoffen, houdingen, beelden, gedachten, gevoelens, personen, etc. Dus ook die moeten onderzocht worden als een ziekte niet over gaat.

  Hieronder een link die dit uitlegt in de woorden van Dr. Hamer zelf. Ook de boeken naast het artikel zijn van belang om inzicht te krijgen in hoe de wereld functioneert en hoe het mogelijk is dat iemand als Dr. Hamer, die is revolutionaire ontdekt en daarmee 95 tot 98% van dementen met kanker geneest, in de gevangenis beland en dat zijn ontdekkingen niet in dank worden aanvaard, gesteund en meegenomen ten bate van de gene wereldbevolking.

  Maar het is niet de beloning dat wij beter worden. Bij mij viel het kwartje toen in het convenant van de illuminati onder ogen kreeg. Toen viel bij mij het kwartjes: “Oh…., nou begrijp ik waarom Dr. Hamer de gevangenis in moet, nou begrijp ik waarom alternatieve gezondheidszorg langzamerhand uit het verzekeringspakket wordt gewerkt, nou begrijp ik waarom geneeskundige opleidingen zo lang moeten duren, want hoe lang moet je gebrainwasht worden om helemaal overtuigd te zijn van iets wat zo duidelijk totaal niet werkt!
  n het artikel van Dr. Hamer wordt jammer genoeg nog gesproken van een therapie/behandelmethode, maar verder is het uitstekend.
  Ik zie zijn ontdekkingen als een totaal andere medische basiskennis, de kennis van de ware werking van het lichaam en de eenheid van lichaam en geest. Daarop kan je therapieren en behandelingen baseren, maar de kennis op zich is dat zeker niet.
  Dit is een var de redenen dat ik de term GNG, GG, of GNM niet meer gebruik en dit onderwerp de “Biologische Natuurwetten” ben gaan noemen. Deze term is neutraal, ik ben het niet met met de manier waarop vele mensen ermee om gaan en het is te beperkt: in mijn ogen heeft Dr. Hamer iets uitgevonden dat je op veel meer gebieden kunt gebruiken dan gezondheid.
  Zo is het o.a. het mechanisme van creatie: het Hamers Kompas laat zien hoe de schepping werkt. Het laat ook zien wat werkelijke spiritualiteit is: materie ontstaat vanuit vanuit gedachtekracht, het proces in de hersenen laat dat al zien.
  Werkelijke spiritualiteit is zeer Aards en moet in de stof gepraktiseerd en be-leefd worden. Er is niets zweverige aan en kan ook bewezen worden, als men het wil zien.

14 berichten aan het bekijken - 1 tot 14 (van in totaal 14)

Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.