False flags en andere geheime operaties

Forum Forums Wereldpolitiek & nieuwsachtergronden False flags en andere geheime operaties

Dit onderwerp bevat 483 reacties, heeft 22 stemmen, en is het laatst gewijzigd door  fatsnotbad 3 dagen, 5 uur geleden.

15 berichten aan het bekijken - 1 tot 15 (van in totaal 484)
 • Auteur
  Berichten
 • #174005

  100%leven
  Bijdrager

  Maar eens een apart topic hiervoor, want het is weer schering en inslag de laatste tijd.

  Nu is er in Duitsland een Duitse officier opgepakt die vermomd als Syrische vluchteling een aanslag wou plegen. Hij kon zich registreren als Syrische vluchteling ondanks z’n Duitse afkomst en het feit dat hij geen woord Arabisch spreekt!

  https://www.rt.com/news/386322-german-officer-disguise-refugee/

  Hij heeft ‘onopgemerkt’ een jaar lang een dubbelleven kunnen leiden als officier en als Syrische vluchteling. Right…

  Dit verhaal kwam toevallig aan het licht toen hij door Australische autoriteiten opgepakt was omdat hij een wapen probeerde te verbergen op een vliegveld.

  Mark

  #174064

  100%leven
  Bijdrager

  Ik zal hier ook false flags uit het verleden neerzetten, waarvan sommige wellicht al eerder in andere topics zijn geplaatst door mij of anderen.

  De aanslag op het King David hotel in Jeruzalem in 1946 door Zionistische Joden wordt door velen gezien als het begin van een nieuw tijdperk van modern terrorisme.

  In onderstaand fragment vertelt onder andere één van de aanslagpleger trots hoe hij verkleed als Arabier de bom plaatste en daarmee 91 mensen om het leven bracht, waaronder Arabieren, Engelsen, maar ook 17 Joden. Om nog maar eens aan te geven dat Zionisten geen fuck geven om Joden, maar Judaïsme puur als een dekmantel gebruiken om sympathie te wekken en in de slachtofferrol te kunnen duiken, wanneer nodig (“antisemitisme!”, “uitverkoren volk”, “Holocaust” etc.). Op dezelfde manier zoals Wahhabisme de Islam als dekmantel gebruikt.

  Mark

  #174464

  100%leven
  Bijdrager

  Luke Rudkowski geeft een korte uitleg over false flag terrorisme en waarom we op onze hoede moeten blijven om het verschil tussen werkelijk radicale islam en false flag operaties te kunnen onderscheiden.

  Mark

  #174504

  jasper
  Bijdrager
  #174505

  100%leven
  Bijdrager

  Inderdaad, laten we dit soort fake getuigenissen niet vergeten in Orlando.

  En de crisis actors die gewonde mensen richting Pulse dragen en daarna, wanneer ze denken buiten beeld te zijn, de ‘gewonde’ persoon loslaten en lachend hun benen strekken. That’s a wrap!

  Mark

  #174734

  100%leven
  Bijdrager

  Ik had dit filmpje al eens eerder gepost, maar mag in dit topic niet ontbreken:

  https://youtu.be/CRZyHUr9YWM

  Mark

  #174735

  100%leven
  Bijdrager

  Net als deze vader waarvan zogenaamd z’n dochter was omgekomen een dag ervoor bij de fake Sandy Hook schietpartij en eerst nog staat te lachen en dan hyperventilerend in de rol van trieste vader kruipt (en weer zonder tranen).

  https://youtu.be/VKr-av9jVx8

  Mark

  #174736

  100%leven
  Bijdrager

  Nog eentje dan:
  Red de dummies! (LAX shooting)

  https://youtu.be/uGdJQGdCn7U

  Mark

  #175071

  100%leven
  Bijdrager

  Eén van de aanwijzingen dat er sprake is van een false flag aanval, is de aanwezigheid van oefeningen die vlak ervoor of soms gelijktijdig plaatsvinden, waarbij vaak vrijwel exact hetzelfde scenario plaatsvindt.

  De kans dat dit toevallig plaatsvindt is verwaarloosbaar klein en toch gebeurt het keer op keer, zoals bij de ‘aanslag’ in London op 7/7/2005.

  Trap er niet in!

  Mark

  #175346

  fatsnotbad
  Sleutelbeheerder

  Goed nieuws en slecht nieuws tegelijk – Julian Assange gaat vrijuit, de Zweedse overheid heeft de aanklacht wegens ‘verkrachting’ tegen hem ingetrokken:

  http://nieuws.tpo.nl/2017/05/19/zweedse-justitie-trekt-arrestatiebevel-julian-assange/

  Dit betekent dat Assange na al die jaren eindelijk de Ecudoriaanse ambassade kan verlaten als vrije man. Tot zover het goede nieuws. Hij is hierdoor echter ook zijn bescherming kwijt en er zijn talloze partijen die hem liever dood dan levend zien, waaronder een beruchte partij die al vele doden op hun geweten hebben: the Clintons. Als Assange iets overkomt, denk hier dan nog eens aan: Assange is niet alleen vrij, maar ook vogelvrij.

  Mike

  #175355

  100%leven
  Bijdrager

  Dit lijkt me een gecoördineerde actie vanuit de VS. Chelsea Manning is vrijgelaten en als ‘tegenprestatie’ zal Assange het nu mogelijk moeten ontgelden.

  Mark

  #175370

  fatsnotbad
  Sleutelbeheerder

  Mike

  #175393

  fatsnotbad
  Sleutelbeheerder

  Als we de media mogen geloven, dan was de man die inreed op voetgangers in Times Square in New York een dronken bestuurder. Als we echter naar de beelden kijken, zien we iets heel anders – dit gebeurde overduidelijk met voorbedachte rade:

  http://nieuws.tpo.nl/2017/05/20/zeer-schokkende-beelden-moment-auto-times-square-op-mensenmassa-inrijdt/

  Niet kijken als je dit soort beelden te schokkend vindt. Wel kijken als je met ogen wil zien dat hij DOELBEWUST inreed op de voetgangers.

  Mike

  #175664

  Elkedageenei
  Sleutelbeheerder

  Moeder is verbaasd als foto van haar dochter opduikt als slachtoffer in Manchester: http://www.nzherald.co.nz/world/news/article.cfm?c_id=2&objectid=11862006

  #175665

  sprout
  Bijdrager

  Dit is eerder bewijs van een internet gek dan een false flag.
  Wel belachelijk dat Daily Express een ongeverifieerde tweet als nieuws naar buiten brengt, maar natuurlijk een grote kick voor degene die het onjuiste bericht geplaatst heeft.

  Zielige figuren die ook valse bommeldingen doen, of aankondigen op een school te gaan schieten,etc. Ze lopen in Nederland ook rond, is al vaker in het nieuws geweest, zoek op dreigtweet voor voorbeelden.

  Het plaatsen een foto van een zogenaamd slachtoffer van terrorisme is in het verlengde hiervan.

15 berichten aan het bekijken - 1 tot 15 (van in totaal 484)

Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.