Fagen

Dit onderwerp bevat 46 reacties, heeft 9 stemmen, en is het laatst gewijzigd door  liesje 1 jaar geleden.

15 berichten aan het bekijken - 1 tot 15 (van in totaal 47)
 • Auteur
  Berichten
 • #171664

  liesje
  Bijdrager

  Wie heeft vanavond het TV programma gezien Gezond.Nu?
  Misschien TV programma terugkijken?
  Het ging o.a. over fagen. (faagtherapie)
  Antibiotica wordt/is resistent.
  In Georgie werken ze AL 100 JAAR met fagen. En veel mensen gaan naar dat land om daar behandeld te worden. Voor de meest gangbare bacterien en virussen kun je het gewoon in de apotheek kopen. Ze kennen inmiddels 2000 verschillende soorten fagen.

  #171681

  mijnlijf
  Bijdrager

  Ja ik heb het gezien .
  In Nederland vinden ze het wiel liever 2 x uit !
  Omdat het niet officieel is gebruiken ze het niet .

  #171962

  complotdenker
  Bijdrager

  Volgens Mike zijn dat witte bloedlichaampjes. Maar dat is toch niet wat die onderzoeker in de sloot vond en wat je in Georgië bij de aphotheek koopt?

  #171964

  fatsnotbad
  Sleutelbeheerder

  Ik zie het misverstand al. Ik denk bij ‘faag’ aan ‘macrofaag’ (witte bloedcel), wat hier bedoeld wordt is een ‘bacteriofaag’. Dit zou een bacteriedodend ‘virus’ zijn. Volgens Dr. Lanka zijn bestaande virussen microscopisch kleine organismes die in primitieve levensvormen (algen) worden aangetroffen, niet in complexe organismes als mensen en dieren. Bovendien helpen volgens Lanka deze virussen het primitieve organisme gezond te houden. Het is dus zeer wel mogelijk dat deze bacteriofagen in algen in sloten worden aangetroffen en dat ze (super)bacterien te lijf gaan.

  Mike

  #171968

  complotdenker
  Bijdrager

  Oow Ja Haha, ik zij ook niet wat voor een faag. Nu is het voor mij duidelijker vond het eerst een beetje (f)vaag 😝.

  Volgens mij zij Ron in de laatste aflevering van dotcom radio dat de patiënt uit het filmpje wel na twee dagen overleden was. Maar dat kan overal door komen. Soms halen ze bij mensen de helft van hun darmen weg, dat soort grapjes. Dus dat zegt niet echt veel.

  In menselijke en dierlijke virussen geloofde ik al niet meer mede dankzij jouw uitleg 🙂

  #180999

  liesje
  Bijdrager

  Bij het zoeken naar virussen kom ik dit tegen:
  fagen zijn virussen die bacterien aanvallen. (bacteriofagen)
  Als Lyme een bacterie is zou die dus door fagen aangevallen kunnen worden.
  Tenzij Lyme geen bacterie is maar een virus.

  #181000

  fatsnotbad
  Sleutelbeheerder

  Er bestaan geen levende ‘virussen’. Mogelijk wordt met ‘fagen’ nanobacterien bedoeld, miniscuul kleine bacterien.

  Mike

  #181017

  liesje
  Bijdrager

  Gisteren langdurig gezocht naar mitochondrien en virussen. Inmiddels zijn de technieken om ze te vinden met een microscoop verbeterd, en zijn ze wel degelijk aangetoond.
  Ik geloof dus wel in virussen, maar inderdaad, ze hebben een gastheer nodig.
  Definitie: een virus is een hoeveelheid erfelijk materiaal (dit kan RNA of DNA zijn) gewoonlijk ingesloten in een omhulsel van eiwit. Ze kunnen zich niet onafhankelijk voortplanten.
  http://www.causus.be/uitleg-over-bacteriele-en-virale-infecties/
  Op EarthMatter ook een heel verhaal. Googelen De niet onderkende epidemie van de ziekte van Lyme.
  Kwam zojuist info tegen dat iemand (een kennis van jou) ozontherapie had toegepast.
  Aangezien er dus zoveel ziektes zijn die ze blijkbaar niet kunnen behandelen (of misschien juist verkeerd behandelen) en ik gewoon nieuwsgierig ben wil ik nog wel even blijven zoeken. Moet dus wel nederlands zijn, terwijl in het engels misschien veel meer te vinden is.
  Het gaat mij er NIET om of jij gelijk hebt dat een virus niet bestaat, het gaat erom dat als het WEL bestaat en men ziektes verkeerd behandelt (of helemaal niet behandelt behalve met medicijnen die niet werken (met bijwerkingen) dat er dan een groot probleem is. Je zult maar MS of ALS of weet ik veel hebben.
  Zowiezo kunnen ze virussen blijkbaar niet behandelen, behalve misschien met inentingen.
  Ik wil me niet vastpinnen op 1 stelling dat virussen niet bestaan. Ik sta open voor andere ideeen, dus die mitochondrien. En een tunnelvisie van onderzoekers zou ook niet de eerste keer zijn dat dat speelt.
  Zou mooi zijn als iemand met een Lab zich daar mee gaat bemoeien.

  #181021

  fatsnotbad
  Sleutelbeheerder

  Inmiddels zijn de technieken om ze te vinden met een microscoop verbeterd, en zijn ze wel degelijk aangetoond.

  Bewijs graag voor deze stelling. Zolang een virus niet geisoleerd en gefotografeerd kan worden is wetenschappelijk gezien de enige juiste aanname dat ze niet bestaan. Viroloog Dr. Lenka kreeg 100.000 euro van een Duits gerechtshof omdat het bestaan van het mazelenvirus niet aantoonbaar was, ook al beweerde zijn aanklager Dr. David Bartens van wel. Hier een artikel daarover:

  Citaat:

  Viruses are identified through isolating antibodies to them, isolating viral proteins, demonstrating biochemical activity, demonstrating disease activity, and eventually taking electron micrographs of viral particles. Taken together this evidence can be absolutely definitive, but the denier can continue to argue that the evidence is all indirect or mistaken.

  Dus men test op antilichamen (immuunreactie), virale eiwitten (immuunreactie), ziekteverschijnselen (kan door 100.000 verschillende redenen ontstaan) en virusdeeltjes, wat dat ook mag zijn (dood celmateriaal?). Even kort door de bocht: als je ziek bent en je lichaam vertoont aantoonbaar immuunreacties en we weten dat dit niet het gevolg is van een bacteriele infectie, dan moet je wel een ‘virus’ hebben. Verder bewijs niet nodig. Zoals ook in het citaat te lezen valt: men acht dit ‘bewijs’ definitief, maar het kan door skeptici met gemak worden verworpen als zijnde indirect of zelfs foutief. DAT IS DUS GEEN DEFINITIEF BEWIJS! En daarom heeft Lenka ook deze weddenschap gewonnen. Overigens blijkt dat de microscopen helemaal niet in staat zijn om dergelijke ‘virussen’ te zien en je kunt ze ook niet op kweek creeren:

  Most viruses are too small to see even through a microscope, and they can’t be easily grown in a dish like bacteria.

  Dat komt omdat ze helemaal niet leven, het is DOOD CELMATERIAAL! En wat te denken van deze onzin:

  When you are dealing with something too small to see directly, or a process that is very slow or occurred in the past, we rarely have a single smoking gun that by itself establishes the reality of the phenomenon. Instead, the science is built upon a large body of evidence, direct, indirect, and inferential.

  Het is dus een onzichtbaar organisme, waarvan het bestaan alleen maar kan worden ‘aangetoond’ middels direct, indirect en op basis van deductische logica verkregen ‘bewijs’. WELK direct en indirect bewijs? Direct bewijs bestaat pas als het virus zichtbaar gemaakt kan worden en ontmaskerd als een piepklein levend organisme, dus ze kletsen uit hun nek. Maar het mooiste moet nog komen:

  In the case of measles, perhaps the ultimate test was the measles vaccine, which clearly works. If measles were a myth, then a vaccine would have been frustratingly impossible to develop.

  Allereerst, Lenka beweert niet dat mazelen een mythe zijn, maar dat het mazelenVIRUS een mythe is. Groot verschil. Daarnaast moeten we nu dus overtuigd zijn van het bestaan van het virus omdat er een effectief vaccin tegen bestaat? Weet je wat effecief is tegen mazelen en heel veel andere ziekten? Hygiene!

  En is dat vaccin werkelijk zo effectief tegen mazelen? Sinds die tijd hebben we ineens ‘vijfde ziekte’ of ‘zesde ziekte’. Dat was er voorheen helemaal niet! Waar komen die ineens vandaan? Ik weet het: als het gevaccineerde kinderen overkomt, heet het ‘5e/6e ziekte’ en als het ongevaccineerde kinderen overkomt, dan is het mazelen. Zie je wel dat je je kinderen moet vaccineren tegen deze ‘levensgevaarlijke’ ziekte, die we vroeger zagen als onschuldige KINDERziekte? En hoe verklaar je de mazelenuitbraak in Disneyland 3 jaar geleden, die GEVACCINEERDE kinderen trof? Dit hele verhaal rammelt aan alle kanten, liesje, je bent hopeloos naief!

  Mike

  #181024

  fatsnotbad
  Sleutelbeheerder

  De auteur van bovenstaand artikel, Pepijn van Erp, blijkt WISKUNDIGE te zijn. En die weet het beter dan een VIROLOOG als Lenka? Hij blijkt ook lid te zijn van St. Skepsis. What can I tell you? I smell bullshit…

  Mike

  #181035

  liesje
  Bijdrager

  Welk artikel bedoel je precies van Pepijn van Erp?
  Ik heb nu gegoogeld op: virussen herkennen met elektronenmicroscoop en kwam terecht op http://www.WUR.nl. = Universiteit van Wageningen.
  Daar hebben ze een plantenvirus blijkbaar onder de microscoop gezien. Tenzij een plantenvirus anders is dan een mazelen-virus.
  Ik heb hem een mail gestuurd.
  Dat lange verhaal over Bardens vs Lanka heb ik wel eens in het nederlands ergens gelezen dacht ik. Eventueel lees ik liever in het Duits.

  #181036

  liesje
  Bijdrager

  Oh dat is jammer, mail antwoord = out of office until 28 august.

  #181037

  fatsnotbad
  Sleutelbeheerder

  Welk artikel bedoel je precies van Pepijn van Erp?

  Het artikel genaamd ‘The Proof in Bardens vs. Lanka – Measles in Court’ waaruit ik citeer in mijn post.

  Ik heb nu gegoogeld op: virussen herkennen met elektronenmicroscoop en kwam terecht op http://www.WUR.nl. = Universiteit van Wageningen.
  Daar hebben ze een plantenvirus blijkbaar onder de microscoop gezien. Tenzij een plantenvirus anders is dan een mazelen-virus.

  Allereerst is een plantenvirus anders dan een mazelenvirus, aangezien planten veel simpelere organismes zijn. Dr. Lanka zal echter met evenveel gemak die lui in Wageningen voor het gerecht kunnen slepen, aangezien hij uitsluitend in nog eenvoudigere organismes (algen) virussen heeft aangetroffen, nanobacterien die het organisme HIELPEN. Volgens mij dus wat ze tegenwoordig ‘bacteriefagen’ noemen.

  Mike

  #181060

  Binc
  Bijdrager

  Als virussen niet bestaan (waar ik in mee ga) wat spuiten ze dan bij je naar binnen als enting?
  Ze spuiten virussen bij je naar binnen met de bedoeling dat je daar immuun voor wordt toch?
  Ik geloof daar niet in. Had ik er eerder maar niet in gelooft. Dan had ik geen vaccin genomen voordat ik naar Brazilië ging.

  En hoe zit dat dan met dieren?
  Jonge honden en kittens hebben wel entingen nodig. Later kan je af met een titer test. Vaccineren op maat. Alleen als het nodig is. Werkt bij dieren ook zo met dode cellen?

  Liesje, misschien een onterechte vraag van mij, maar je denkt toch hoop ik niet dar je zelf een virus hebt?

  #181062

  fatsnotbad
  Sleutelbeheerder

  Als virussen niet bestaan (waar ik in mee ga) wat spuiten ze dan bij je naar binnen als enting?
  Ze spuiten virussen bij je naar binnen met de bedoeling dat je daar immuun voor wordt toch?

  Pasteur, de uitvinder van vaccins, koesterde oorspronkelijk wel deze intentie. Hij bewees met een experiment met schapen die hij had ingeent met een verzwakte variant van een dodelijke ziektekiem (anthrax, miltvuur) dat de schapen niet stierven maar juist weerstand hiertegen opbouwde. Er is dus eigenlijk niets mis met de gedachte achter vaccins!

  Helaas zijn de Rockefellers er met dit idee vandoor gegaan en zij voegden kwik en andere rotzooi toe aan de vaccins. De dodelijke Spaanse griep van 1918 werd verspreid door Amerikaanse soldaten die waren INGEENT! We zien dus nu dat de vaccins het omgekeerde doen van wat men zegt dat ze doen, nl. ziektes VERSPREIDEN.

  Technisch gezien bevatten vaccins dus wel virussen – als je een ‘virus’ definieert als gifstof, tenminste. Ze bevatten wel meerdere virussen als je het zo bekijkt!

  En hoe zit dat dan met dieren?
  Jonge honden en kittens hebben wel entingen nodig. Later kan je af met een titer test. Vaccineren op maat. Alleen als het nodig is.

  En hoe doen al die ongevaccineerde dieren in het wild dat dan? Ongelooflijk, hoe hardnekkig de gedachte is dat vaccins een absolute noodzaak zijn. Deze gedachtengang brengt ons voortdurend in oorlog met de natuur. Er bestaat geen beter vaccin dan natuurlijke immuniteit. Parvo en niesziekte zijn GEINTRODUCEERD via vaccins. Wij thuis hebben een 18-jarige ongevaccineerde kat in perfecte gezondheid, die nooit niesziekte heeft gehad en ook geen vlooien!

  Mike

15 berichten aan het bekijken - 1 tot 15 (van in totaal 47)

Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.