Even Voorstellen: Iris & Ruud van RealFood

Forum Forums Stel jezelf even voor Even Voorstellen: Iris & Ruud van RealFood

Dit onderwerp bevat 2 reacties, heeft 3 stemmen, en is het laatst gewijzigd door  Tanja 3 jaren, 7 maanden geleden.

3 berichten aan het bekijken - 1 tot 3 (van in totaal 3)
 • Auteur
  Berichten
 • #119167

  Ha Beste Mensen,

  Wij zijn Iris & Ruud, ondernemers uit Eindhoven die bezig zijn met een heel tof project: Oprichten van een RealFood Restaurant met Stichting RealFood.

  We hebben vorige week uitgebreid met jullie webmaster Mike en Dennis gepraat over onze plannen, en geconcludeerd dat de Weston Price manier van eten niet kon ontbreken in ons restaurant. Dus: Uit eten a la Weston Price, bij RealFood Restaurant Revolution.

  In de basis is het een biologisch restaurant, dat uitsluitend met verse, onbewerkte en pure producten werkt. Het idee is dat gasten via een digitaal tablet menu kunnen opgeven op welke manier ze het liefst eten en in welke verhoudingen, en daarnaast via de tablet ook nog een hoop informatie kunnen krijgen over voeding: voedingswaarde, oorsprong, productinformatie etc.

  Deze informatie vertaalt zich ook naar een digitaal platform, de website van Stichting RealFood. Hiermee willen we verschillende initiatieven en ideeen op gebied van voeding bij elkaar brengen. Het restaurant zal via de Stichting ook als non-profit worden neergezet, die lokale voedselprojecten ondersteunt.

  Het restaurant wordt, als alles naar planning verloopt, in Augustus geopend in hartje Eindhoven. Dit willen we graag uitbreiden naar andere steden.

  Neem een kijkje op onze website voor meer informatie http://www.realfoodrestaurant.nl of bekijk onze promofilm http://youtu.be/qKWxt79qdAw

  #119194

  Knofje
  Bijdrager

  Wat fijn dat jullie er zijn Iris en Ruud. En ook Wapf georienteerd, hoera! Ik kom vast een keer eten en wie weet hoe het zich gaat verspreiden. Succes!!!

  #119197

  Tanja
  Bijdrager

  Welkom!
  Wat een leuk initiatief! Ik wens jullie heel veel succes!

3 berichten aan het bekijken - 1 tot 3 (van in totaal 3)

Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.