Even tekenen..

Dit onderwerp bevat 3 reacties, heeft 3 stemmen, en is het laatst gewijzigd door  Kaaskanlekkerzijn 2 jaren, 8 maanden geleden.

4 berichten aan het bekijken - 1 tot 4 (van in totaal 4)
 • Auteur
  Berichten
 • #120257

  Gerard
  Bijdrager

  Ik had al een berichtje met en link geplaatst in “EU”, maar daar werd niet echt enthousiast op gereageerd, dan maar even een apart onderwerp:

  Waarom een parlementaire enquête over de invoering van de euro?

  Lezen en tekenen, als je wilt:

  https://www.peuro.nl/

  #120263

  fatsnotbad
  Sleutelbeheerder

  Getekend. Ik betwijfel echter of het er daadwerkelijk van gaat komen.

  Mike

  #120332

  Gerard
  Bijdrager

  Ik ook, maar hoe meer handtekeningen, hoe groter de kans, vandaar mijn postje hier. Nog suggesties voor andere fora?

  #120334

  Ik had het al getekend toen ik het in het topic EU zag staan. Ik weet ook niet wat er mee gedaan gaat worden. Als er al een enquête gaat dan nog zal het niet veel uithalen, de mensen van toen zijn weg en er zal hooguit een enkele van de huidige politici bij aanwezig zijn. De rest zal het verslag waarschijnlijk niet lezen hooguit een samenvatting van iemand anders. Wakker worden zullen ze er niet van. En als ze al snappen dat het toen niet had moeten gebeuren, dan zullen ze zo iets hebben van er is nu niks meer aan te doen, we moeten er mee door gaan. En we doen er alles aan om niet nog zo’n fout te maken. Ze weten alleen dan niet dat ze nog steeds bij alles op dezelfde adviseurs afgaan zonder hun vragen te stellen omdat ze onder de indruk zijn van de kennis van die adviseurs.

4 berichten aan het bekijken - 1 tot 4 (van in totaal 4)

Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.