Epilepsie en hormonale klachten; ligt de oorzaak bij vaccins en kwik?

Forum Forums Vragen over voeding en gezondheid Epilepsie en hormonale klachten; ligt de oorzaak bij vaccins en kwik?

Dit onderwerp bevat 1 reactie, heeft 2 stemmen, en is het laatst gewijzigd door  Janneke 3 weken, 6 dagen geleden.

2 berichten aan het bekijken - 1 tot 2 (van in totaal 2)
 • Auteur
  Berichten
 • #249001

  Herr Sens
  Bijdrager

  Hallo beste mensen,

  Ik lees dit forum al jaren met grote interesse en heb onlangs beslist me nu dan toch eindelijk te registreren. Hopelijk kan ik op die manier een kleine bijdrage leveren aan het forum.
  Ik heb wel een achtergrond in de complementaire geneeskunde maar er zitten nog veel hiaten wat betreft de mechanismen die ons juist gezond dan wel ziek maken.
  Die interesse in geneeskunde komt ook voort omwille van het feit dat ik al van jongs af aan met wat gezondheidsproblemen kamp; angststoornissen, kleine vorm van autisme (?) en van in de puberteit dus ook epilepsie.
  Misschien even kort, ik ben nu zelf 39 jaar en ik heb een tijdje fulltime gewerkt tot ik een totale burn-out kreeg (in 2015) en de epilepsieproblemen te erg werden. In die periode was zelfs een opname nodig voor enkele maanden omdat ook de psychische klachten een piek bereikten.
  Daarnaast is er sinds die periode ook een duidelijk hormonaal probleem. Mijn testosteronwaarden zijn zeer laag (weet ik sinds een aantal jaar, meten is weten), ontregelde vochthuishouding, gynecomastie, gewichtsproblematiek etc enz ..
  Momenteel ben ik vooral op zoek naar een manier om de medicatie=drugs wat af te bouwen en te vervangen door een gezonder alternatief (CBD – THC olie ?) want ik heb stellig de indruk dat ik mijn lichaam langzaam maar zeker aan het vergiftigen ben. De bijwerkingen worden met het jaar erger; brainfog, soms complete verwarring, oncontroleerbare gewichtstoename enz ..
  Uiteraard wil ik ook graag weten wat nu eigenlijk de echte OORZAAK is. Sinds kort ben ik vooral bezig met het onderzoeken van een amalgaam belasting (vergiftiging door zware metalen in het algemeen ook) omdat ik dit een interessante piste vind als hoofdoorzaak voor veel neurologische en hormonale problemen als ik alles zo op een rijtje zet na al die jaren van onderzoek.
  Ik zal mijn steentje proberen bij te dragen op dit forum en mensen mogen mij natuurlijk ook altijd zelf dingen vragen. Ik kan hier en daar ook wel tips geven.
  Als er mensen zijn die zich in dit beeld herkennen en ondertussen “genezen” zijn of toch een aanzienlijke verbetering ervaren van hun klachten, zij mogen mij zeker iets laten weten ! Ook tips geven en interessante info over het onderwerp zijn zeer welkom.
  Alvast bedankt,
  Met vriendelijke groeten,
  Herr Sens

  #249866

  Janneke
  Bijdrager

  Zou begeleiding zoeken en dingen laten uittesten. Zelf goede ervaringen met Mindlink maar doe waar je je goed bij voelt.
  Medicijnen knoeien met je neurotransmitters en zorgen er onder andere voor dat vitaminen en mineralen verminderd worden opgenomen dan wel verhoogd worden uitgescheiden, waardoor dus tekorten kunnen ontstaan. In elk geval dus zorgen voor aanvulling. Bij epilepsie schijnt gaba een rol te spelen. De aanmaak daarvan kan je met natuurlijke middelen verbeteren. Bij gynaecemastie kan de balans tussen dopamine en prolactine verstoord zijn.
  Je kan nog kijken naar de rol van exorfinen en histamine bij epilepsie. Stofjes als histamine en tyramine zorgen, afhankelijk van de hoeveelheid en persoonlijke gevoeligheid, voor het vrijmaken van adrenaline in je lichaam.

2 berichten aan het bekijken - 1 tot 2 (van in totaal 2)

Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.