Elkedageenei

Forum Forums Stel jezelf even voor Elkedageenei

Dit onderwerp bevat 3 reacties, heeft 4 stemmen, en is het laatst gewijzigd door  Medusa 2 jaren, 1 maand geleden.

4 berichten aan het bekijken - 1 tot 4 (van in totaal 4)
 • Auteur
  Berichten
 • #157161

  Elkedageenei
  Sleutelbeheerder

  Goedemorgen,
  Ik ben hier nog niet zo actief, wel lees ik heel veel op voedingisgezondheid.nl (is mijn gezondheidswiki geworden :- ) ).
  Ik ben 51, getrouwd en heb 2 zoons.
  Mijn bewustwording begon eerst mentaal na bijna burn-out te zijn geweest in 2008. Toen heb ik het roer omgegooid en ben uit de financiele wereld gestapt, omgeschoold tot stresscounselor en voor mezelf begonnen. (hoera die burn-out, is het beste wat me is overkomen)
  Ik heb er een boek over geschreven en in het schrijfproces groeide ik meer en meer in de lichamelijke bewustwording. Hoe kan je gezond zijn als je jezelf niet met het beste voedt, in je lichaam en in je hoofd? In die tijd was ik bij een lezing van Mike en besloot dat ik zelf ook een lezing zou organiseren waar Mike zou spreken, dat heeft vorige week plaats gevonden!
  Inmiddels heb ik samen met een collega op onze site een zelfhulpdatabank gemaakt voor psychisch gerelateerde klachten zoals depressie, angst, stress, burn-out, ook prikkelbare darm en vele andere zaken. De lijst groeit nog steeds.
  Omdat ik heilig geloof in ons zelfgenezend vermogen. Zowel mentaal als fysiek.
  Ik ben erg kritisch op medicijngebruik, vind het bijv. absurd dat in NL 1,1 miljoen mensen antidepressiva slikken. Een deel zal het nodig hebben maar 1 op de 10??

  #157163

  fatsnotbad
  Sleutelbeheerder

  Ja, was leuk en doen we snel weer! Welkom!

  Mike

  #157178

  naief
  Bijdrager

  Welkom!

  #157242

  Medusa
  Bijdrager

  Hoi Elkedageenei,

  Welkom hier! Je schreef:

  Inmiddels heb ik samen met een collega op onze site een zelfhulpdatabank gemaakt voor psychisch gerelateerde klachten zoals depressie, angst, stress, burn-out, ook prikkelbare darm en vele andere zaken.

4 berichten aan het bekijken - 1 tot 4 (van in totaal 4)

Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.