Een ex-vegan 6+ jaar

Forum Forums Stel jezelf even voor Een ex-vegan 6+ jaar

5 berichten aan het bekijken - 1 tot 5 (van in totaal 5)
 • Auteur
  Berichten
 • #336937
  JordyGustav
  Bijdrager

  Hallo daar,

  Mijn naam is Jordy Gustav en ben 37jaar.

  Na 6+ jaar vegan weer terug naar ook dierlijk voedsel ,want merkte dat mijn lichaam, ondanks in de 1e [vegan] jaren mij beter voelde naderhand toch tekorten ging oplopen.
  Ik volg nu de keto/low carb pad ,voordat ik volledig naar vegan overstapte volgde ik ook al zulke benaderingen,dus alles is weer makkelijk op te pikken.

  Helaas heb ik al heel mijn leven last van nekklachten en neurologische klachten die ik niet opgelost krijg.
  In mijn vegan periode vrijwel alles uitgeprobeerd,vooral de rawfoods/fruits detox benaderingen gedaan met kruidenthee/supplementen + intermittent fasting.

  Ondanks ik nu officieel een ”ex vegan” ben heeft het mij ook zeker positieve dingen gebracht,maar de neurologische klachten ,zoals brainfog is misschien wel permanent door o.a vaccinatieschade als kindzijnde,chronische stres en mijn verleden in het algemeen.

  Ook de wereld waar we in leven heb ik mij nooit echt thuis in gevoeld ”samenleving” ,vooral niet met de globalistische zieke agenda wat zich nu echt steeds meer openbaart zal vast ook meespelen het is tenslotte niet alleen voeding,maar ook mentaal/psychisch wat de mens beinvloedt.

  Nu 3dagen weer met dierlijk voedsel gecombineerd met enigzins wat low carb groenten we zullen zien waar het schip strand.
  Ook heb ik nu eindelijk de westonprice boek gekocht [de nederlandse vertaling] ben benieuwd.

  Alles wat ik eet is over het algemeen biologisch of biologisch dynamisch.

  Glad to be back en groet van mij.

   

  #336982
  Anoniem
  Inactief

  Wat leuk dat je van de planten af bent gestapt en weer terug komt op de keuze van dierlijk voedsel.
  Wie weet gaan de klachten die je nog ervaart met de dierlijke voeding vanzelf ook minder worden.
  Indien dit laatste niet het geval is zou je altijd nog kunnen bekijken of je iets kunt bereiken met supplementen.

  #337724
  JordyGustav
  Bijdrager

  Hallo bedankt,alleen eet ik nog steeds ook plantaardige voeding carnivor voelt voor mij niet goed aan ik volg vooral de westonprice bewezen culturen aan hoe die aten,bv de zwitsers en dergelijke culturen 🙏🏼

  #338288
  Johnny
  Bijdrager

  Ook natuurvolkeren aten groenten of granen maar altijd met een mate van vetoplosbare vitaminen, gefermenteerde producten etc. Had je deze site al bekeken daar staan de 11 principes n.a.v. van Dr. Price zijn onderzoek.

  #338301
  jeroenvz
  Bijdrager

  Carnivoor voelt voor jou niet goed maar bedenk goed waarom sommige mensen daar voor kiezen en waarom het voor sommige mensen werkt. Je hebt de optimale voeding zonder de antinutrienten in plantvoeding. Misschien zijn die antinutrienten de oorzaak van jouw klachten. Het carnivoor dieet is een eliminatie dieet. Als dat werkt dan zou je naar verloop van tijd bepaalde planten weer kunnen introduceren en dan kom je vanzelf achter wat je wel of niet kan eten.

5 berichten aan het bekijken - 1 tot 5 (van in totaal 5)
 • Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.