Dora63 stelt zich voor

Forum Forums Stel jezelf even voor Dora63 stelt zich voor

Dit onderwerp bevat 8 reacties, heeft 4 stemmen, en is het laatst gewijzigd door  Dora63 4 dagen, 11 uur geleden.

9 berichten aan het bekijken - 1 tot 9 (van in totaal 9)
 • Auteur
  Berichten
 • #239053

  Dora63
  Bijdrager

  Hoi forumleden,
  Een aantal jaar geleden had ik me hier al aangemeld, maar toen onder een andere gebruikersnaam. Omdat die naam vrij makkelijk was terug te vinden, vond ik het twee jaar geleden een goed idee om dat te veranderen en wat anoniemer hier te mogen zijn. Na die tijd is voor mij het forum een beetje naar de achtergrond gegaan, maar nu ben ik er weer en stel me gelijk maar even voor.
  Wij zijn sinds 4 jaar Wapfers, maar kunnen nog steeds veel leren. Mijn partner was vegetarier, maar toen ik hem over Weston Price vertelde, zag hij gelukkig weer het licht. Als ik nu aan hem vraag, wat wil je vanavond eten, zegt hij steevast: een lap vlees. Mede ook door mijn interesse in American natives, vertelde ik hem jaren geleden al, hoe deze natuurvolkeren ooit aten en dat dat toch heel natuurlijk is.
  Goed, ik heb de nodige psychische problemen achter de rug. Daar ga ik verder niet over uitweiden. Het is me nog steeds niet gelukt om van de medicijnen af te komen, maar ik blijf hoop houden.
  Waarom ik nu weer hier ben, komt eigenlijk door het volgende. Het ging niet helemaal lekker met mij de afgelopen periode. Veel stress en toestanden. Mijn vader overleden aan slokdarmkanker. Hij zou volgens ons 100 zijn geworden en daarvan was ik ook heilig van overtuigd. Maar het is bij 85 gebleven. Als je dan plots hoort dat je vader misschien nog 3 maanden te leven heeft… afijn, dat was een gigantische dreun voor de hele familie. En wat zijn het akelige maanden voor hem geworden. Hij is sinds de uitslag niet van de voedingssonde afgeweest.
  Dus door alles wat er het afgelopen jaar gebeurd is en waarschijnlijk daarvoor ook al, kreeg ik deze week van mijn huisarts te horen, dat ik een burn out heb. Nou, ik heb er inmiddels redelijk wat over gelezen en ik moest hem jammer genoeg gelijk geven. Ik kan amper nog een fatsoenlijke wandeling maken. Ik was met conditietraining bezig, nou daar ben ik maar mee gestopt. We gaan het heel rustig aan doen.
  Nu heb ik gelijk een vraag. Sinds een week gebruik ik de schildkliernorm van AOV. Nu kan ik mij herinneren, dat ik hier gelezen heb, ooit, dat je die beter niet kunt gebruiken, als je een burn out hebt, maar dat je beter aandacht kunt geven aan de bijnieren. Heb ik dat goed? Want dan ga ik met die schildkliernorm stoppen en neem ik daarvoor in de plaats de Adrenacomplex. Ik hoop dat ik hier reakties op krijg. Alvast bedankt daarvoor!

  #239091

  I-lady
  Bijdrager

  Welkom terug en allereerste, sterkte met je verlies!

  Het klopt dat het niet handig is om je schildklier te ondersteunen zonder eerst je bijnieren te ondersteunen.

  #239094

  Dora63
  Bijdrager

  Dank je I-lady.
  Gelukkig blijkt ergens mijn geheugen nog te werken. De schildkliernorm heb ik aan de kant gezet, nu wachten op de Adrenanorm, die me in het verleden ook veel goed heeft gedaan.
  Ik heb heel veel klachten, maar waar ik best van baal, is dat mijn concentratie vreselijk slecht is. Daar had ik een paar jaar geleden al last van, maar nu ben ik me er meer van bewust. Ik zou graag willen lezen, maar binnen no time, komt er niets meer binnen. Dus dat gaat bij stukjes en beetjes.
  Alles gaat heel moeizaam. En het is heel frustrerend, als je lichaam gewoon niet meer wil.

  #239095

  Romagi
  Bijdrager

  Wat voor medicijnen gebruik je nog.
  Waarom is het zo moeilijk om dat niet meer te gebruiken?
  Wat zijn de bijwerkingen van jouw medicijnen?

  Lees eens de laatste post op Poliepen, blijkbaar hebben de leverdrankjes mij veel goed gedaan. Zou lever-ontgiften jou kunnen helpen bij afbouwen?
  Het is als een ketting, hij is zo sterk als de zwakste schakel.

  #239096

  Romagi
  Bijdrager

  Vanmorgen las ik nog een stuk van de candidadokter. Ik heb al heel lang candida. Wil maar niet weg.
  Het artikel gaat over synthetische vitamines die niet opgenomen worden in het lichaam maar bij een bloedcontrole bv. lijkt het dan alsof er voldoende vitamines aanwezig zijn.
  En de meeste supplementen zijn synthetisch.
  Er worden miljarden verdiend met suppl./vitamines dus als het niet voldoende wordt opgenomen in het lichaam – zelfs eerder slecht voor ons is – zullen ze ons dat niet vertellen.
  Mijn arts zegt dat het goed is om af en toe te stoppen met suppl/vit. dus dat komt mooi in mijn straatje.

  #239226

  Dora63
  Bijdrager

  Ik ben me er van bewust, dat het voor mezelf beter zou zijn, als ik mijn medicijnen zou afbouwen, alleen heb ik nu wat anders aan mijn hoofd: uit de burnout komen. Ik gebruik antidepressiva en slaapmiddelen. Momenteel heb ik ook weer paniekaanvallen en daar heb ik ook de antidepressiva voor. Ik wil vooral niet, dat die klachten erger gaan worden. Daarvan heb ik er in het verleden 3x erger gehad, met de nodige ellende. Dus medicijnen afbouwen staat even in de ijskast.

  #239241

  Binc
  Bijdrager

  Hallo Dora,

  Welkom!
  Ben je toevallig al begonnen met bijnierextract? Zo ja, welke? Die met adrenaline of alleen cortex?

  Misschien heb je al een alternatief gebruikt, maar er zijn andere alternatieven beschikbaar iplv reguliere slaappillen. Heb je jezelf daar weleens in verdiept?

  #239271

  Romagi
  Bijdrager
  #240093

  Dora63
  Bijdrager

  Ik doe niet heel erg veel momenteel, zelfs op internet houd ik me heel rustig. Ik kan overal gestresst op reageren, zelfs angstig. Maar hier ook even een url, die voor mij heel treffend is. https://www.isamupsychologen.nl/de-eerste-fase-van-herstel-burn-out-less-is-more-en-vermijding-is-functioneel/
  Ik gebruik van AOV de Adrenacomplex. Is me een paar jaar geleden goed bevallen. En niet te duur, wat ook heel belangrijk is voor mij. Ruim een week geleden bij de huisarts geweest. Alles wat hij daar kon onderzoeken was goed, hartslag, saturatie, longen, bloeddruk en ingewanden gaven ook geen tekenen voor ongerustheid. Volgende week bloedonderzoek. Ben benieuwd wat daar uitkomt. Misschien wel te hoog cholesterol – mag ik aan de statines haha. Dat zeg ik met een valse glimlach op m’n gezicht.
  Medicijnen wil ik zeker gaan aanpakken, maar momenteel ben ik mentaal ook een wrak. Stapje voor stapje.

9 berichten aan het bekijken - 1 tot 9 (van in totaal 9)

Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.