Donaties

Dit onderwerp bevat 2 reacties, heeft 1 stem, en is het laatst gewijzigd door  fatsnotbad 8 maanden geleden.

3 berichten aan het bekijken - 1 tot 3 (van in totaal 3)
 • Auteur
  Berichten
 • #170352

  fatsnotbad
  Sleutelbeheerder

  Recentelijk wees ik in de voorsteltopic van Heksje op de PayPal-knop die onderaan op dit forum te vinden is. Sindsdien heb ik enkele donaties mogen ontvangen, waarvoor hartelijk dank. Nu wordt het echter tijd om dit wat breder onder de aandacht te brengen.

  Ik ben van plan om dit forum en mijn andere sites, waaronder ConDis, onder te brengen bij de beveiligde omgeving van mijn host. Dit levert behalve betere bescherming tegen hacks ook een grotere snelheid op, iets wat dit forum zeker ten goede zal komen. Het brengt echter ook extra kosten met zich mee. Het zou mooi zijn als jullie mij hierin tegemoet willen komen, aangezien dit forum gratis is en ik hier veel vrije tijd en energie in steek, naast mijn werk als docent.

  Jullie donatie is dan ook niet alleen om extra kosten te dekken, maar ook als dank voor al het werk dat ik dagelijks verricht om dit mogelijk te maken. Zie een financiele bijdrage maar als een energieruil, waarbij je alle energie die ik voor jullie lever beloont met een tegenprestatie die je geheel uit eigen vrije wil en naar eigen inzicht doet.

  Alvast bedankt voor jullie gift!

  Mike

  #170362

  fatsnotbad
  Sleutelbeheerder

  Inmiddels heb ik al een email gekregen van een forumlid dat heel graag een donatie wil doen maar geen PayPal-account heeft of om een andere reden niet in staat is om een donatie via PayPal te voldoen. Je kunt mij in dergelijke gevallen emailen op: mikedonkers10(at)gmail(punt)com, dan stuur ik je mijn bankrekeningnummer.

  Mike

  #171630

  fatsnotbad
  Sleutelbeheerder

  Oplettende forumleden zullen misschien wel gemerkt hebben dat er nu https:// staat voor de URL van dit forum en dat je in de adresbalk een slotje ziet. Dit betekent dat dit forum nu in de beveiligde omgeving zit van de provider/webhost (Xolution). Wellicht heb je het gemerkt aan de verbeterde snelheid van het forum en dat je geen wit scherm meer krijgt soms als je de pagina ververst of een post plaatst.

  De donaties druppelen slechts zeer langzaam binnen. Dank gaat uit naar hen die donaties hebben gedaan, maar er zijn extra kosten verbonden aan deze upgrade en jullie financiele ondersteuning is nog altijd zeer welkom. Gebruik hiervoor de PayPal-knop onderaan of mail mij voor mijn rekeningnr.: mikedonkers10(at)gmail(punt)com. Alvast bedankt!

  Mike

3 berichten aan het bekijken - 1 tot 3 (van in totaal 3)

Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.