Donaties

Dit onderwerp bevat 111 reacties, heeft 8 stemmen, en is het laatst gewijzigd door  fatsnotbad 5 dagen, 9 uur geleden.

15 berichten aan het bekijken - 1 tot 15 (van in totaal 112)
 • Auteur
  Berichten
 • #170352

  fatsnotbad
  Sleutelbeheerder

  Recentelijk wees ik in de voorsteltopic van Heksje op de PayPal-knop die onderaan op dit forum te vinden is. Sindsdien heb ik enkele donaties mogen ontvangen, waarvoor hartelijk dank. Nu wordt het echter tijd om dit wat breder onder de aandacht te brengen.

  Ik ben van plan om dit forum en mijn andere sites, waaronder ConDis, onder te brengen bij de beveiligde omgeving van mijn host. Dit levert behalve betere bescherming tegen hacks ook een grotere snelheid op, iets wat dit forum zeker ten goede zal komen. Het brengt echter ook extra kosten met zich mee. Het zou mooi zijn als jullie mij hierin tegemoet willen komen, aangezien dit forum gratis is en ik hier veel vrije tijd en energie in steek, naast mijn werk als docent.

  Jullie donatie is dan ook niet alleen om extra kosten te dekken, maar ook als dank voor al het werk dat ik dagelijks verricht om dit mogelijk te maken. Zie een financiele bijdrage maar als een energieruil, waarbij je alle energie die ik voor jullie lever beloont met een tegenprestatie die je geheel uit eigen vrije wil en naar eigen inzicht doet.

  Alvast bedankt voor jullie gift!

  Mike

  #170362

  fatsnotbad
  Sleutelbeheerder

  Inmiddels heb ik al een email gekregen van een forumlid dat heel graag een donatie wil doen maar geen PayPal-account heeft of om een andere reden niet in staat is om een donatie via PayPal te voldoen. Je kunt mij in dergelijke gevallen emailen op: mikedonkers10(at)gmail(punt)com, dan stuur ik je mijn bankrekeningnummer.

  Mike

  #171630

  fatsnotbad
  Sleutelbeheerder

  Oplettende forumleden zullen misschien wel gemerkt hebben dat er nu https:// staat voor de URL van dit forum en dat je in de adresbalk een slotje ziet. Dit betekent dat dit forum nu in de beveiligde omgeving zit van de provider/webhost (Xolution). Wellicht heb je het gemerkt aan de verbeterde snelheid van het forum en dat je geen wit scherm meer krijgt soms als je de pagina ververst of een post plaatst.

  De donaties druppelen slechts zeer langzaam binnen. Dank gaat uit naar hen die donaties hebben gedaan, maar er zijn extra kosten verbonden aan deze upgrade en jullie financiele ondersteuning is nog altijd zeer welkom. Gebruik hiervoor de PayPal-knop onderaan of mail mij voor mijn rekeningnr.: mikedonkers10(at)gmail(punt)com. Alvast bedankt!

  Mike

  #194009

  fatsnotbad
  Sleutelbeheerder

  Zojuist heb ik twee donaties mogen ontvangen voor mijn inspanningen. Deze donaties helpen om de kosten voor dit GRATIS forum te dekken. Mocht je in een gulle nieuwjaarsbui verkeren, gebruik dan de PayPal-knop onderaan op de homepage van dit forum of mail mij voor mijn rekeningnr.: mikedonkers10(at)gmail(punt)com. Alvast bedankt!

  Mike

  #194011

  fatsnotbad
  Sleutelbeheerder

  Bedankt voor je donatie, johnny!

  Mike

  #194029

  fatsnotbad
  Sleutelbeheerder

  Dankjewel voor jullie donaties, Medusa en jasper!

  Mike

  #194039

  fatsnotbad
  Sleutelbeheerder

  Dank aan de stille meelezer die heeft gedoneerd!

  Mike

  #194070

  fatsnotbad
  Sleutelbeheerder

  Dankjewel voor je donatie, Kees! Ik laat je achternaam achterwege i.v.m. privacy, maar je weet wie je bent.

  Mike

  #194144

  fatsnotbad
  Sleutelbeheerder

  Joost en Pascale, bedankt voor jullie donaties!

  Mike

  #194145

  fatsnotbad
  Sleutelbeheerder

  Joes, bedankt voor je donatie!

  Mike

  #194185

  fatsnotbad
  Sleutelbeheerder

  Dank aan Karien voor je donatie. Dank ook aan de persoon die mij bijna elke maand een klein bedrag toestuurt. Jullie blijk van waardering stel ik zeer op prijs!

  Als jullie het niet erg vinden ga ik vanaf nu elke maand om jullie steun vragen. Jullie bijdrages dienen niet alleen om de kosten voor dit forum te dekken, maar ook om meer betrokkenheid te creeren. Het is superbelangrijk dat dit soort informatie gratis beschikbaar is en blijft als burgerinitiatief dat van onderuit is ontstaan en niet van bovenaf bepaald wordt middels censuur of andere bemoeienis van autoriteiten. Hiervoor hebben we een ‘community’ nodig, een gemeenschap, we moeten het SAMEN doen. Om die reden heb ik ook de vorm van een forum gekozen, om iedereen de mogelijkheid te geven om zijn/haar zegje te kunnen doen.

  Ik mis echter al jaren het gemeenschapsgevoel, het voelt alsof ik teveel de kar alleen moet trekken. D.m.v. VRIJWILLIGE maandelijkse financiele steun kunnen jullie mij laten weten hoezeer jullie het bestaan van dit informatieplatform op prijs stellen. Het maakt dat jullie hier d.m.v. donaties, hoe klein of hoe groot ook, medeverantwoordelijk voor worden. Ook dit is een vorm van participatie, dit hoeft niet enkel te gebeuren door te reageren op posts.

  Uiteindelijk is de keus aan jullie of je hier wel of niet toe bereid bent, evenals de hoogte van het bedrag of de bedragen die je hier voor over hebt. Voor wie dit ziet als een goed voornemen en nog niet heeft gedoneerd, je kunt gebruik maken van de PayPal-knop onderaan de homepage of mij mailen op mikedonkers10(at)gmail(punt)com voor mijn IBAN. Dank alvast!

  Mike

  #194198

  fatsnotbad
  Sleutelbeheerder

  Dank voor je donatie, muis!

  Mike

  #194215

  muis
  Bijdrager

  Hé toch doorgekomen dus?! Mooi zo.

  PayPal leek het niet te doen, dus dacht komt later wel, maar dus toch.

  #194305

  fatsnotbad
  Sleutelbeheerder

  Ik heb het niet via PayPal binnen gekregen, maar rechtstreeks op de rekening.

  Mike

  #194329

  muis
  Bijdrager

  Oke Top!!

15 berichten aan het bekijken - 1 tot 15 (van in totaal 112)

Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.