De biologisch-dynamisch boederij in delftgauw verkoop die grasgevoerd vlees?

Forum Forums Vragen over voeding en gezondheid De biologisch-dynamisch boederij in delftgauw verkoop die grasgevoerd vlees?

Dit onderwerp bevat 3 reacties, heeft 2 stemmen, en is het laatst gewijzigd door  Webmaster 4 jaren, 8 maanden geleden.

4 berichten aan het bekijken - 1 tot 4 (van in totaal 4)
 • Auteur
  Berichten
 • #3336

  Rox
  Lid

  IK vroeg me af of de biologisch-dynamisch boederij in delftgauw grasgevoerd vlees verkoop zonder dat de dieren krachtvoer hebben gekregen. ik koop soms me vlees bij de natuurwinkel van merk puur biologisch maar op hun website staan niet echt duidelijke infomatie op alleen dat de dieren natuurlijk geleefd hebben zijn se verplicht om op de etiket te zetten dat om biologisch grasgevoerd vlees gaat ?

  #76992

  Webmaster
  Bijdrager

  Rox,

  Het gaat nog steeds erg goed met je spelling. En niet om de haverklap een nieuwe topic beginnen, vooral niet als deze gaat over een bd-boerderij in Delftgauw.

  Mike

  #76993

  Rox
  Lid

  Het gaat inderdaad goed met mij spelling. maar je mag toch vragen wat je wilt ook als het om de bd-boerderij gaat daar is toch niks raars aan wat ik vraag. ik was alleen nieuwsgierig of de bd-boerderij ook grasgevoerd vlees verkoop of zie ik dat verkeerd.

  #76994

  Webmaster
  Bijdrager

  Hoe relevant is deze topic voor lezers en forumleden in heel Nederland en Belgie? Alleen als je in Delftgauw of omgeving woont, kan dit interessant zijn. Deze vraag had je makkelijk in een bestaande topic kunnen stellen.

  Mike

4 berichten aan het bekijken - 1 tot 4 (van in totaal 4)

Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.