Chemtrails

Tags: 

Dit onderwerp bevat 292 reacties, heeft 60 stemmen, en is het laatst gewijzigd door  Tanja 17 uur, 11 minuten geleden.

15 berichten aan het bekijken - 1 tot 15 (van in totaal 293)
 • Auteur
  Berichten
 • #448

  E123
  Bijdrager

  Jeetje, is het jullie ook niet opgevallen dat er vandaag weer extreem gesproeid is? Heb me nooit zo verdiept in chemtrails, maar vanmiddag was het toch wel overduidelijk. Zo erg heb ik het nog nooit gezien. Zal het dan toch temaken hebben met de wereldwijde protesten van morgen?

   

  http://niburu.nl/index.php?option=com_content&view=article&id=1405:nederland-gebukt-onder-dikke-laag-chemtrails&catid=11:chemtrails&Itemid=24

   

  #25190

  Rapunzel
  Bijdrager

  Precies!!! Mij is het ook opgevallen vandaag! We waren aan het fietsen en niks als van die witte strepen in de lucht, het barstte er werkelijk van …. Ik moest er de hele tijd aan denken ja, dat ze weer aan het sproeien zijn!

  #25191

  ongelovigethomaz
  Bijdrager

  Ha, ik zag het ook! Niet normaal zeg vandaag! Ik dacht dat ze ermee gestopt waren!

  #25192

  Graig3091
  Bijdrager

  Hier in Baarn is het ook zit helemaal dicht zo erg heb ik het nog niet gezien.

  Mischien extra vluchten vanwegen de herft vakantie

  Al die tanken van die low butget vliegtuigen gooien ze vol met gif en morgen zijn een hele hoop mensen buiten en dan zakt het gif naar beneden dus binnen blijven.

  Groet Hannes

  #25193

  Anoniem

  Peter Timofeeff noemde zelfs dat het bevroren contrails van reguliere vluchten waren en we ons vooral nergens zorgen over hoefden te maken. Sja..

  #25194

  Webmaster
  Bijdrager

  Mij is het ook opgevallen. Al die roostervormige trails, kan geen toeval meer zijn, toch? Ik woon vlakbij de grens met Duitsland. Wat wel heel opvallend was dat precies op de grens tussen Nederland en Duitsland de chemtrails ophielden. Als Timofeeff het op vocht in de lucht hield (contrails) dan is het toch logisch om te veronderstellen dat er evenveel vocht in de lucht in ons buurland was, of niet?

  Mike

  #25195

  Kia Ora
  Bijdrager

  Mij viel het ook al op en ik dacht ook dat ze er mee opgehouden waren, helemaal na al die ophef van die Burgermeester uit Belgie. Ik vond het knap vervelend op zo’n mooie dag. En dan vraag je je af natuurlijk, hoe lang sproeien ze dus al met bewolking?

  #25196

  E123
  Bijdrager

  De dag is nog maar net begonnen en hier hangen alweer een aantal strepen. Gelukkig bij lange na niet zo extreem als gisteren, maar dat kan nog komen vanmiddag. Las dus gisteren dat er o.a. alluminium en radioactief barium in zit. Niet echt goed voor onze gezondheid dus. We ademen het in en komt ook weer op het land over onze planten terecht, onze koeien eten het weer enz.

  Je ontkomt er dus niet aan, maar wat kunnen we doen om de schade zo veel mogelijk te beperken? Bij alluminium en radioactief-barium moet ik gelijk aan de schildklier denken. Aan de Lugols dus maar??

  #25197

  Webmaster
  Bijdrager

  De bescherming zal inderdaad van binnenuit moeten komen. Onthoud de belangrijke 4 principes van vetoplosbare vitamines, mineralen, waterstof en zuurstof. Ons lichaam heeft de capaciteit om gifstoffen effectief op te ruimen, maar moet daarin wel ondersteund worden d.m.v. deze 4 bouwstenen van het leven.

  Mike

  #25198

  corneliahz
  Bijdrager

  Naast bescherming van binnenuit kun je ook van externe middelen ondersteuning krijgen.

  Bijvoorbeeld door middel van een zogenaamde ‘ChemBuster’. Ooit is Don Croft (je weet wel, de man achter onze zapper) in 2002 ook bezig geweest met het maken van deze dingen die de zogenaamde ‘orgone energy’ genereren.

  Vind er van wat je er van vindt, maar als je zo’n ding in je tuin hebt, krijg je geheid reactie van bezoekers die denken dat het een of ander exentriek kunstwerk is en dat is het ook een beetje. Zorgt weer voor de nodige gespreksstof tussen jou en je gasten 😉

  Info over chembusters

  Info Orgone Energy

  #25199

  Louise
  Bijdrager

  Ik zie dit bericht nu pas… 😛

  Ik heb al enkele jaren meerdere busters (3Baby 1tafel) zoals lady Marian meldt ja ze werken heeft ook met je eigen intentie te maken daarnaast veel meer soorten orgonite energie. Daarnaast weet ik hier wel meer over maar vind dit forum er niet helemaal geschikt voor omdat Weston Price zich met voeding en gezondheid bezighoud.

  Kijk ook eens op Zweden geeft al toe….. en op: Chemtrails Alert Nederland.

  Daarnaast was het de afgelopen weken weer heel druk in de lucht hopelijk hebben jullie dit ook gezien.

  #25200

  Anoniem

  @remco, zo nu en dan glippen er ook andere topics tussendoor. Het heeft naar mijn idee nog steeds allemaal met elkaar te maken.

  Ik wil zelf ook nog steeds een buster fabriceren of op z’n minst orgonite. Maar waar vind je goede, betaalbare kristallen die er in kunnen? Ik vind de meeste prijzen over de top namelijk.

  Enige tips?

  #25201

  Louise
  Bijdrager

  @vrysuyver Ja tips heb ik zeker en ook wat je meld over de prijs die is te hoog. Het heeft inderdaad wel een verband alleen iets minder direct met voeding en Weston Price wel met gezondheid in het algemeen.

  tip1 gebruik toermalijn voor staling daarnaast kun je er altijd bergkristal amethist rozekwarts toevoegen en natuurlijk je eigen favoriet of wat je wilt.

  tip2 kijk zelf hoe die het word bv zoals lady Marian meld met het bovenste linkje of maak er zelf iets moois van als ze een vaste plaats hebben bv piramide vorm

  tip3 Kijk op Zoekresultaat zelf bouwen.

  Daarnaast is het natuurlijk wel wat je er zelf mee wilt doen en bereiken ze doen meer als alleen chemtrails weghalen ook andere negatieve energie. Mail me anders remengoatyahoopuntcom

  #25202

  Louise
  Bijdrager

  Zijn wij het experiment? Ook ziek geweest de laatste weken? Luister en huiver!

  Hieronder een docu van 29 minuten helaas in Engels maar wel goed onderbouwt en helder voor degene die (nog) niet in Chemtrail geloven of niet weten wat het is.

  Ook ziek geweest de laatste weken?

  De hele wereld wordt (zeer berekenend) geo-engineerd, van voedsel tot orkanen en aardbevingen tot mensen dieren planten tot zelfs onze gedachten en het weer/klimaat. ‘Klimaatverandering’ wordt veroorzaakt door Geavanceerde Militaire Klimaatverandering Technologie. “WE ARE IN A FREEFALL TO AN UNKWON REALITY”. Beluister dit extreem belangrijke telefoon interview in het Engels. Chemtrails.

  #25203

  Gadsie
  Bijdrager

  Maar waarom zou wie dan ook chemtrails sproeien? Ze lopen zelf toch niet in gasmaskers?

15 berichten aan het bekijken - 1 tot 15 (van in totaal 293)

Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.