Boekwerk over verband tussen werking dikke darm en het ontstaan van fibromyalgie en CVS

Forum Forums Vragen over voeding en gezondheid Boekwerk over verband tussen werking dikke darm en het ontstaan van fibromyalgie en CVS

Dit onderwerp bevat 41 reacties, heeft 12 stemmen, en is het laatst gewijzigd door  fatsnotbad 1 jaar, 8 maanden geleden.

15 berichten aan het bekijken - 1 tot 15 (van in totaal 42)
 • Auteur
  Berichten
 • #4262

  Anoniem

  Vandaag is het in Vlaanderen de mars tegen chronische vermoeidheid en fibromyalgie, die nog altijd niet als ziekte erkend wordt.

  Na het lezen van veel boeken en het forum is me inmiddels duidelijk geworden dat de oorzaak van deze aandoening in genetisch gemanipuleerde voeding zit (veelvuldig gebruik van granen en soja zit). Zelf heb ik de pijnklachten onder controle gekregen door het schrappen van tarwe en melk uit mijn voeding.

  Hier een interview met neuropsycholoog Dr. Maes die net zoals Andreas Moritz het verband legt met een niet goede darmwerking en als arts in Vlaanderen niet serieus genomen wordt.

  Voor meer informatie zie :

  http://www.wakeupcallbeweging.be/index.php?page=interview-met-dr-maes

  Ik hoop dat er in de lage landen op het hoog niveau het verband gelegd gaat worden tussen de genetisch gemanipuleerde van o.a. Monsanto en het ontstaan van ziektebeelden.

  #88693

  ruud
  Bijdrager

  Vandaag is er in het kader van het wereldwijde protest ook de demonstratie over de falende diagnostiek en behandelingen bij de ziekte van lyme!

  Op het plein in Den Haag demonstreert men nu https://www.facebook.com/WereldwijdLymeProtestNederland .

  https://www.facebook.com/photo.php?fbid=511011408963793&set=p.511011408963793&type=1&theater

  In de ME/CVS-scene begint men nu de ogen steeds meer te openen voor wat de rol is van de genetisch gemodificeerde biowapen genaamd de borreliabacterie bij ME/CVS:

  Quote:
  According to Dr. Klinghardt, most people’s Lyme disease symptoms are not from Lyme. The primary role of Lyme disease is to suppress the immune system so that other bugs and factors can cause symptoms.

  http://www.wellsphere.com/lyme-disease-article/highlights-from-a-deep-look-beyond-lyme/1427576

  #88694

  I-lady
  Bijdrager

  Interesant! ik heb ook fybromyalgie volgens mij qua klachten..{nooit getest}..zit wel in de famillie.En bij mij is het inderdaad “ontstaan” nadat ik eerst dus darmproblemen kreeg..maar goed,de belangrijkste vraag is natuurlijk..hoe kom je er vanaf af..

  #88695

  I-lady
  Bijdrager

  http://fibromyalgie.pilliewillie.nl/fibromyalgie/behandeling.fibromyalgie.7.php

  Kwam ook deze tegen..vraag me gelijk af of waterstofperioxide hier ook bij zou kunnen helpen..

  #88696

  Webmaster
  Bijdrager

  Er staat dat een fybromyalgiepatient zijn adem langer moet inhouden. Dit klinkt als wat Buteyko beweert, nl. dat je langer je adem moet inhouden om CO2 zo lang mogelijk binne te houden voor de loskoppewling van zuurstof van hemoglobin. Het blijkt dat de zuurstofoverdracht bij fybromyalgiepatienten te wensen over laat.

  Zo bezien heeft H2O2 dan ook geen zin, omdat meer zuurstof in het bloed nog niet hetzelfde is als meer zuurstof naar de cellen. Natriumbicarbonaat zou een beter alternatief kunnen zijn. Zie ook de recente posts in de topic over natriumbicarbonaat hierover. De voorlopige theorie is dat bica wel eens een zeer effectief transportmiddel van voedingsstoffen zou kunnen zijn.

  Mike

  #88697

  Madelief
  Bijdrager

  Even over die wereld demonstratiedag ziekte van Lyme.

  dat er iets niet klopt bij de diagnoses en behandelingen lijkt me duidelijk. Ik hoor veel meer over deze ziekte

  Dan vroeger.

  Ik liep vandaag op blote voeten door het park en werd gelijk gewaarschuwd voor teken.

  Ik had meteen zoiets van bangmakerij, de natuur keert zich niet tegen mij.

  Kan iemand meer over vertellen?

  #88698

  ruud
  Bijdrager
  Quote:
  de natuur keert zich niet tegen mij.

  Hoi Madelief, in principe heb je gelijk: de natuur keert zich niet tegen je.

  Het punt is alleen: in hoeverre heb je, als het gaat alleen al gaat om de huidige vorm van de bacterie van de ziekte van lyme, nog te maken met “de natuur”?

  Dit is een genetisch gemanipuleerde bacterie uit een laboratorium Madelief.

  #88699

  I-lady
  Bijdrager

  Ah ja dat is natuurlijk ook zo van de H202..ik ga eens even over de bica lezen.

  #88700

  Webmaster
  Bijdrager

  Maar waar is nou eigenlijk dat boekwerk dat beloofd wordt in de titel van deze topic?

  Mike

  #88701

  ruud
  Bijdrager

  Het boek ¨Nooit meer moe¨ van Michael Maes?

  #88702

  Anoniem

  Oeps, we zijn hier weer terug.

  Het gaat om inderdaad het boek met de titel ” Nooit meer moe “.

  #88703

  Zonne
  Bijdrager

  Staat er ook in het boek hoe je die darmwerking kan verbeteren ?

  #88704

  ruud
  Bijdrager

  Hoi Zonne: van iemand die dit boek las, kreeg ik het volgende te horen: die zei dit nav een conversatie over de hoge darmspoeling waar ik geen beste ervaring mee had:

  Quote:
  ¨… wat darmspeoeling betreft, ik zit net een boek te lezen van Proff. Mischael Maes over het immuunsysteen wat 80 % in de darmen aangemaakt wordt. En de barrieres waar en bacterie doorheen moet voordat hij leaky gut ontwikkelt, dit zijn 4 lagen. Deze lagen (voornamelijk slijm) was je ook schoon met een darmspoeling en die moet je juist niet verwijderen uit het lichaam, daar nestelen zich de goede bacterieen in die je immuunsysteem bevorderen. Een gezond mens kan opzich die goede bacterieen wel weer aanvullen, maar een ziek mens krijgt dat niet voor elkaar, dus je moet meteen aan een de immuunherstellers. Dit zijn selenium, zink, NAC, DHEA, Q10 (200 mg), taurine, gluthation. Het duurt gemiddeld 2 jaar voordat de darmen weer hersteld zijn, en het immuunsysteem zichzelf weer kan bedruipen.¨

  #88705

  Zonne
  Bijdrager

  Hoi Lievergezond !

  Dank je voor je antwoord. Dus darmspoeling + die supplementen voor 2 jaar lang zou de oplossing moeten zijn ? Of nog meer ?

  #88706

  ruud
  Bijdrager

  Zonne, nee juist expliciet geen hoge darmspoeling volgens Michael Maes van het boek Nooit meer moe bij een lekke darm.

  De lage darmspoeling (die beperkt blijft tot de endeldarm) is echt iets anders qua impact en is juist wel aan te raden bij een lekke darm, met name de koffieklysma die de lever reinigt, alleen al vanwege de enorme boost in glutathion waar Michael Maes het dus ook over heeft bij het herstel van de darmwand.

  Ik heb het boek dus zelf niet gelezen Zonne, excuses, ik reproduceer een verhaal uit de eerste hand van iemand die het boek gelezen heeft.

15 berichten aan het bekijken - 1 tot 15 (van in totaal 42)

Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.