bloedneus

Dit onderwerp bevat 6 reacties, heeft 3 stemmen, en is het laatst gewijzigd door  Anoniem 4 jaren, 5 maanden geleden.

7 berichten aan het bekijken - 1 tot 7 (van in totaal 7)
 • Auteur
  Berichten
 • #4500

  Anoniem

  Mijn dochter van 9 jaar gebruikt aardig(tenminste dat denk ik)vitamine a en d enz in vorm van 4 capsule boterolie en levertraan 2 rauwe eigelen in rauwe room en ze drinkt rauwe melk ongeveer 3 glazen. Vanmiddag waren we buiten geweest en we komen binnen en ze kreeg een heftige bloedneus slecht te stoppen…duurde wel een half uur….kan het zo zijn dat ze teveel vetoplosbare vitamine binnen krijgt en te dun bloed heeft daardoor????iemand enig idee? of kun je geen bloedneus krijgen van teveel vitamines,graag jullie iedeen.

  groet lola

  #91431

  Webmaster
  Bijdrager

  Kan een omega-3 overdosis zijn, waardoor je bloedingen in de hand werkt, omdat het bloed te dun wordt. Kan zelfs gevaarlijk zijn (risico op hersenbloedingen!). Maar het kan ook gebrek aan bloedstollende vit. K2 zijn. Moeilijk om vanuit deze stoel te zeggen wat het precies is.

  Mike

  #91432

  Anoniem

  Oh getver wat een eng idee zeg!!!!zou ik nu minder vetoplosbare vitamine moeten geven??Mijn man zei net nog tegen mij(hij was er ook bij)dat mijn dochter ergens boos om werd vanmiddag en dat der hoofd van boosheid zowat uit elkaar klapte(ik heb dat niet gezien)ze werd knalrood dus….zou er toen een ader geknapt zijn???kan dat??

  Ik ben wel een beetje van slag….of moet ik iets doen met de vit K2

  Groet Lola

  #91433

  Webmaster
  Bijdrager

  Maar als ze boos werd kan dit natuurlijk ook de bloedneus hebben veroorzaakt, haar vaten zijn immers gaan uitzetten!

  Mike

  #91434

  Anoniem

  Een dochter van mijn broer kreeg vroeger ook vaak een bloedneus als ze boos werd of zich ergens te druk over maakte.

  #91435

  Webmaster
  Bijdrager

  Het kan dus een volkomen onschuldige oorzaak hebben. Daarom is het zo belangtijk om zelfs ‘onbetekende’ details te vermelden…

  Mike

  #91436

  Anoniem

  hm ik snap het Mike, als het toch een omega-3 overdosis is dan zal dat dus vaker voor gaan komen of denk jij van niet..ik zal dus moeten afwachten. Die boze buien heeft ze wel vaker en dan wordt ze ook knalrood en dan heeft ze geen bloedneus dit is echt de eerste keer. maarja eens moet miss de eerste zijn toch…ik hoop dat het weg blijft

  Groet lola

7 berichten aan het bekijken - 1 tot 7 (van in totaal 7)

Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.