biologische tandarts en emotionele blokaddes

Forum Forums Vragen over voeding en gezondheid biologische tandarts en emotionele blokaddes

Dit onderwerp bevat 20 reacties, heeft 6 stemmen, en is het laatst gewijzigd door  Jeanetta 1 jaar geleden.

15 berichten aan het bekijken - 1 tot 15 (van in totaal 21)
 • Auteur
  Berichten
 • #132654

  Leske
  Bijdrager

  Hallo ,

  Heeft iemand hier
  ervaring met een biologische/holistische tandarts en emootionele belastingen/blokades en dat je door die emotionele belastingen/blokades niet in de mond behandeld zou morgen worden ?

  Groetjes Leske

  #132655

  Leske
  Bijdrager

  En eerst de emotionele belastingen/blokades bij een therapeut moet gaan wegwerken/oplossen en als die weg zijn dat je pas behandeld mag worden in de mond door de tandarts ?

  #132658

  fatsnotbad
  Sleutelbeheerder

  De perfecte methode hiervoor is die van de Duitse tandarts Lechner. Hier in Nederland doet het echtpaar Peter Dros en Nini Kalisvaart deze combinatie, Peter voor de tandheelkunde en Nini voor de emotionele blokkades:

  http://www.biologischetandarts.nl
  http://www.mindlinkcoach.nl

  Mike

  #132659

  Leske
  Bijdrager

  @Fatnotbad bedankt voor je reactie. Ik ben bij een bio tandarts geweest maar mag niet in de mond behandeld worden omdat ik emotionele blokades zou hebben volgens een kinelogische test bij natuurgeneeskundige. En kreeg het advies om eerst de emoties eruit te behandelen. Maar zit ook met behandelingen die spoed nodig hebben anders kan ik niet verder met mijn ziekte behandelen en als mijn ziekte lange tijd niet behandeld word zal dit heel erstige gevolgen hebben. Daarom snap ik niet dat de tandarts me niet zou willen behandelen omdat de emotionele belastingen te hoog zouden zijn. De gevolgen van niet behandelen zullen veel ernstigere gevolgen hebben

  #132660

  fatsnotbad
  Sleutelbeheerder

  Peter en Nini kunnen je verder helpen.

  Mike

  #132671

  naief
  Bijdrager

  De reden Leske is dat problemen als uien zijn. Je begint met de buitenste schil en dan ga je 1 voor 1 naar binnen naar de volgende laag. Je lichaam prefereert deze methode. Dan kan het zich op 1 probleem tegelijk focussen en daar de energie naar toe sturen. Je lichaam kan ook zelf aangeven wel probleem de buitenste schil vormt. En dus de volgorde van aanpakken aangeven.
  Deze methode wordt alleen toegepast door goede alternatieve genezers. De rest doet maar wat. Dat is niet ideaal, maar meestal trekken we dit wel. Maar bij sommige zaken niet! En dan kan aan een verkeerde schil poeren vervelende consequenties hebben.
  Schroom niet om uitleg te vragen bij je behandelaar.

  #132672

  fatsnotbad
  Sleutelbeheerder

  Via de MindLink kan Nini Kalisvaart achterhalen welke laag de meeste prioriteit heeft en of er al of niet een tandheelkundige handeling moet plaatsvinden. De Assyra en andere bioresonantiesystemen leggen geen relatie met het gebit, de MindLink wel. Bedenk dat een visionaire TANDARTS dit heeft bedacht!

  Mike

  #135391

  Leske
  Bijdrager

  Heeft iemand ervaring met tandarts J. Cuijpers in sittard ?

  #135392

  Tanja
  Bijdrager

  Cuijpers werkt ook met de mindlink weet ik, niet uit persoonlijke ervaring trouwens. Hij werkt goed voor zover ik weet en is al twee keer op het Nederlandse wapf congres geweest.

  #135394

  Lievergezond
  Bijdrager
  #137111

  Leske
  Bijdrager

  @tanja wat is het Nederlandse wapf congres ?

  Wat is jou ervaring met tandarts Abeling ?

  #137114

  Tanja
  Bijdrager

  Er zijn in 2014 en 2015 weston price congressen geweest in NL: http://congres.westonprice.nl/

  Ik heb goede ervaring met Abeling, ben zeer tevreden.

  Hij werkt niet met de mindlink trouwens

  #137116

  Leske
  Bijdrager

  @tanja heb jij ook eerst emtionele belastingen/blokades moeten behandelen bij een therapeut of met druppels voordat je in de mond behandeld mocht worden ?

  #137117

  Leske
  Bijdrager

  Ik moest eerst emotionele belastingen/blokades wegbehandelen ik was na een therapeut gestuurd maar de afspraken zijn daar 1 keer in de t weken en het mocht niet sneller. Ik ben zelf nog met een andere therapeut bezig geweest waardoor mijn emotionele blokades nu gezakt zouden zijn heb dat terug gekopeld na de tandarts maar nu moet ik nog laten testen of ik geen voorgeprogrameerde blokades heb dit had niets met het emotionele te maken. En word ik hiervoor na een mindlinkcoach weer gestuurd.

  #137118

  Leske
  Bijdrager

  voor mijn gevoel schiet het niet echt op en het behandelen heeft eigenlijk noodzaak dat het snel gebeurd. Aangezien ik een dode tand heb en hieronder een onstekingshaard zit met een bacterie wat ook in mijn bloedbaan is gekomen en andere organen waar ik erg ziek van ben. En nu antbiotica is meer dwijlen met de kraan open omdat die onstekingshaard nog onder mijn dode tand zit.

15 berichten aan het bekijken - 1 tot 15 (van in totaal 21)

Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.