BIO KULT

Tags: ,

Dit onderwerp bevat 40 reacties, heeft 19 stemmen, en is het laatst gewijzigd door  AlexR 3 jaren, 10 maanden geleden.

15 berichten aan het bekijken - 1 tot 15 (van in totaal 41)
 • Auteur
  Berichten
 • #136

  eeli
  Bijdrager

  Er zijn hier een aantal mensen die aan de biocult zijn

  Nog steeds ben ik erg gevoelig voor biocult en kan ik nog maar een deel van 1 capsule innemen. Ik ga wel weer beginnen met yogurt en gefermenteerde kool.

  omdat ik nu vlak voor het slapen de oxypowder inneem, kies ik liever een ander moment voor de biocult. Hoe doen jullie dat.

  #18037

  ruud
  Bijdrager

  ik neem geen biocult, uberhaupt geen probiotica op het moment.

  er waren tijden dat ik niet zonder kon, dan kreeg ik direct een blaasontsteking.

  nu kan ik niet meer met.

  wat mij betreft houdt jouw gevoel je niet voor de gek.

  een protocol is een protocol.

  die kan nooit elk individueel geval in acht nemen.

  #18038

  Rapunzel
  Bijdrager

  Precies dezelfde vraag heb ik Gerrit ooit gesteld Albert! Hij vond het geen probleem om de Bio-Kult + Oxypowder samen in te nemen. Maar….ik neem er maar eentje! Je kunt er ook voor kiezen om je Bio-Kult nu ‘s-morgens als eerste werk te nemen.

  #18039

  HeleenQ
  Bijdrager

  Oxypower en Bio-Kult kun je gerust samen innemen als je dit beter uitkomt zo in de avond.

  Meer informatie over Bio-Kult dosering en inname vind je in deze pdf.

  Het idee achter het gebruik van Bio-Kult is om met deze krachtige probiotica je flora weer op orde te brengen in +/- paar maanden. Hierna afbouwen en een onderhoudsdosis aanhouden.

  Daarbij kun je altijd het beste ook probiotische voeding blijvend blijven gebruiken, zoals zelfgemaakte zuurkool/yoghurt/kefir etc. Zelf kom ik er ook steeds meer achter wat deze probiotische voeding (naast Bio-Kult) doet met je lijf. Naast het in balans houden van de flora krijg ik er ook energie van op de lange termijn, dit omdat de algehele balans weer in orde komt en zijn werk goed kan uitvoeren (vertering voeding/tegenhouden slechte jongens, opruimen van zware metalen!, etc.)

  #18040

  eeli
  Bijdrager

  mooi bedankt

  biocult verdraag ik nog steeds in een heel kleine hoeveelheid

  #18041

  Webmaster
  Bijdrager

  Albert,

  Kun je nagaan hoezeer jouw darmflora verstoord zijn. Dit verklaart ook waarom je zo’n slechte ontgifter bent. Zodra jij je darmfora d.m.v. BK aanvult gaan die goede bacterien meteen aan de gang met het opruimen van alles wat er in je darmen niet thuishoort. Gevolg: gifstoffen komen vrij, slechte bacterien leggen het loodje (die-off). Er zijn eigenlijk 4 verdedigingslinies van het lichaam, in deze volgorde:

  1. maaguur + darmflora

  2. lever

  3. hormoonstelsel (bijnieren, schildklier)

  4. huid + longen

  Bij jou werken in ieder geval 1 t/m 3 verre van goed. Vraagje: heb je regelmatig last van huid- en/of longklachten, of dat in het verleden gehad?

  Mike

  #18042

  HeleenQ
  Bijdrager

  Albert,

  Zoals ik al eerder meerdere malen tegen je hebt gezegd. Je zult je darmverstopping/plak/troep/slechte flora moeten zien kwijt te raken!

  Dus zeker doorgaan met hogedarmspoelingen en lever/gal reinigingen om zo geleidelijk aan de plak en allerlei andere rotzooi los te krijgen en af te voeren (waarvan we weten dat je daarbij goed hulp kunt gebruiken, reken er de oxypowder en klysma’s ook onder)! Ga hier uiteraard niet maand in maand uit mee door, maar zolang als nodig is, uiteindelijk moet je ook weer opbouwen.

  Is dit eenmaal opgeruimd dat is het super belangrijk om de flora opnieuw op te bouwen. Een stap die je niet moet onderschatten, niet voor niets staat GAPS bijvoorbeeld zo voor probiotische voeding eten en ook die Bio-Kult innemen (tot een dosis van 8-10 pillen per dag!). Op deze manier druk je de slechte jongens eruit en zorgt je voor een herstelde balans, waarna het opruimen pas echt goed kan beginnen, het afsterven van en afvoeren van de slechte bacterien.

  Natuurlijk gaan beide samen op vanaf het begin, het is opruimen en aanvullen met probiotische voeding en probiotica maar tegelijkertijd ook opruimen en losweken.

  Gezien je gezondheidsproblemen (neurologische problemen) verwacht ik dat er ontzettend veel vastgekoekte ellende vastzit in je darmen. Heb je dit eenmaal onder controle inclusief een betere vertering (wat inherent verbonden is aan een betere darmflora) dan kan je lichaam weer voedingsstoffen verteren en opnemen en kan de volgende weg van herstel ingeslagen worden. Een ongoing process wat niet zonder slag of stoot zal gaan, maar hou het doel voor ogen!

  Suc6!

  Gerrit

  #18043

  Webmaster
  Bijdrager

  Gerrit,

  Ik onderschrijf dit 100%! Wat je zegt komt ook overeen met de principes van WAPF. Ik heb de naam aangepast aangezien ‘Albert’ op dit forum om privacyredenen onder die naam bekend wil staan.

  Mike

  #18044

  eeli
  Bijdrager

  Mike en Gerrit

  jullie hebben natuurlijk gelijk…dat is mijn doel….ik ben onderweg !!!

  #18045

  eeli
  Bijdrager

  Mike

  longklachten en/of huidklachten heb ik niet en volgens mij ook nooit gehad

  #18046

  Webmaster
  Bijdrager

  Albert,

  Dit betekent dat je op geen enkele manier ontgift, de gifstoffen vinden op geen enkele manier hun weg naar buiten. Daarom mag je in je handjes wrijven dat die OxyPowder je hiermee ondersteunt!

  Mike

  #18047

  eeli
  Bijdrager

  Ja dat klopt, voor een periode is dit nu goed.

  ik besef heel goed dat klysma, L&G flush, voeding, HD spoeling ….uiteindelijk moeten gaan zorgen voor een permanente oplossing

  #18048

  Angela
  Bijdrager

  AL een tijd de Biokult in huis. Er nu sinds 4 dagen mee begonnen. En…. ik word alweer verkouden… Volgens mij doet ‘t z’n werk! Welke ‘bij’werkingen kan ik nog meer verwachten?

  #18049

  ikke
  Bijdrager

  Toevallig ook een week of 3 geleden opnieuw begonnen, maar ik kan vrij veel hebben. Inmiddels zit ik op 4 caps per dag zonder last van wat ook.

  Maar bijwerkingen…. hoofdpijn, gasbuik, vermoeidheid…. standaardontgiftingsklachten eigenlijk vooral. Tenminste, dat is wat ik ervaren heb.

  #18051

  Bull
  Bijdrager

  Zijn er mensen hier op het forum die nu de bio-kult nog gebruiken.

  Ik vraag mij af of het nog iets toevoegt als je al rauwe melk kefir en yoghurt neemt.

15 berichten aan het bekijken - 1 tot 15 (van in totaal 41)

Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.