bilderberg feestje nadert zijn einde!

Forum Forums Wereldpolitiek & nieuwsachtergronden bilderberg feestje nadert zijn einde!

Dit onderwerp bevat 449 reacties, heeft 54 stemmen, en is het laatst gewijzigd door  fatsnotbad 2 maanden, 1 week geleden.

15 berichten aan het bekijken - 1 tot 15 (van in totaal 450)
 • Auteur
  Berichten
 • #4586

  zizou789
  Bijdrager

  Positieve ontwikkeling! DeBildenberg group, wordt steeds meer onder druk

  gezet, en is voor het eerst toegankelijk voor de pers! Ik denk dat onze gekke

  wereld leiders, het steeds benauwder krijgen, nu ook GMO, er niet doorkomt

  in europa!

   

  http://www.ftm.nl/original/het-bilderberg-feest-is-voor-het-eerst-open-voor-de-pers.aspx

   

  #92287

  Alexandra
  Bijdrager

  Toegankelijk voor de pers is een groot woord. Er is pers aanwezig in hetzelfde gebouw. En veel meer zal t ook wel niet zijn denk ik.

  #92288

  Webmaster
  Bijdrager

  Hier ook een optimistisch artikel over hoe ‘het gepeupel’ het niet meer pikt, al die geheime clubjes:

  Special Report: World To Unite Against Bilderberg Bullies

  Zie ook:

  https://www.fatsforum.nl/topic/godsdienst/page/2#post-58438

  Mike

  #92289

  robinAlexander
  Bijdrager

  De bilderberg gaat met een aantal jaar weg Denken we…

  Ze gaan gewoon ondergronds.

  #92290

  Anoniem

  De schokkende agenda van de Bilderberg Conferentie

  THE BILDERBERG GROUP

  (Global Research | door Patrick Henningsen) Iets dat veel mensen graag zouden willen weten is wat er dit jaar op de agenda van de Bilderberg Conferentie staat.

  Het antwoord is niets minder dan wereldschokkend en staart ons recht in het gezicht.

  Vandaag over een week begint in het Engelse Grove Hotel net ten noorden van Londen, de jaarlijkse Bilderberg Conferentie waar de rijken en machtigen der aarde het lot van de wereld weer zullen gaan bepalen. Iedere deelnemer houdt zoals gewoonlijk de kaken stijf op elkaar, want wat ons bestemming ook zal worden, we komen het meestal pas te weten als het te laat is.

  Nu wil het toeval dat er deze week nog een belangrijke bijeenkomst plaatsvindt in hetzelfde Grove hotel. Dat is een bijeenkomst georganiseerd door Google onder de naam “Big Tent”.

  Nu heeft Google de afgelopen weken geweldig onder vuur gelegen in Engeland vanwege het feit dat de onderneming niet of nauwelijks belasting betaalt in de UK en dit heeft er weer voor gezorgd dat politici en criticasters nu roepen om een wereldbelasting.

  Dit wordt dan ook het belangrijkste gespreksonderwerp op een aantal belangrijke bijeenkomsten dit jaar. Dit is het geval op de Google Big Tent bijeenkomst, de Bilderberg Conferentie en de G8 bijeenkomst enige tijd later.

  Het is dan ook wederom niet toevallig dat je op de Google bijeenkomst ook mensen ziet die zullen aanschuiven bij de Bilderberg Conferentie zoals bijvoorbeeld Bill Clinton. Maar, ook de Engelse Minister van Financiën is aanwezig, George Osborne, en de Labour partijleider Ed Miliband. Het zijn de laatste twee die in het openbaar de laatste weken optraden als dé grote tegenstanders van Google in het belastingverhaal.

  Ook voor de deelnemers van de Google bijeenkomst geldt “kaken stijf op elkaar” en ook hier worden zaken besproken die de hele wereld aangaan. Verder is het bijzonder te noemen dat deze summit van Google en die van de Bilderberg elkaar in veel opzichten overlappen. Een scala aan genodigden wonen dan ook beide bijeenkomsten bij.

  Het is niet zo vreemd dat wereldzaken worden besproken en gepland door Google, want dat is tenslotte hét bedrijf dat wereldwijd in het leven van bijna iedereen is doorgedrongen. Onze communicatie, ons werk, ons sociale leven en onze geschiedenis zijn ermee gelardeerd. Het is dus ook niet vreemd dat de agenda van de Google bijeenkomst vlekkeloos overgaat in die van Bilderberg.

  Wat er gebeurd is de afgelopen tijd in Engeland betreffende Google en het belastingverhaal is geen toevalligheid. Ongeveer twee weken geleden brak er een geweldige “ruzie” uit tussen Google en Downing Street over het ontwijken van belasting door Google. Zo betaalde Google niet meer dan 6 miljoen Pond belasting in Engeland in 2011, terwijl het een omzet maakte van 3 miljard Pond.

  Terwijl voor het publiek de show werd opgevoerd dat Britse politici als Osborne en Milliband tekeer gingen tegen Google, dienden ze in werkelijkheid de Bilderberg agenda. Beide heren zijn regelmatige Bilderberg gasten en zijn ook bij de Google bijeenkomst aanwezig.

  Om een heel lang verhaal kort te maken: De wereld wordt rijp gemaakt voor een wereldbelasting. Dit is dan ook het voornaamste agendapunt op de Bilderberg Conferentie dit jaar.

  Voor het oog van de wereld wordt dit dan de manier om op te treden tegen grote ondernemingen die overal proberen belasting te ontwijken. Door het instellen van een wereldbelasting zal het niet meer uitmaken van waaruit ze officiëel opereren want iedere locatie op aarde valt onder deze wereldbelasting. De opbrengsten ervan zullen dan evenredig verdeeld worden tussen de landen (redatcie: evenredig volgens welke maatstaf?).

  Als dit idee wordt goedgekeurd via de Bilderberg Conferentie, wat zal gebeuren, dan komt het later dit jaar op tafel bij de G8 die het ook zal goedkeuren. Als je een wereldbelasting invoert dan heb je ook het administratieve systeem/regering nodig om dat allemaal bij te houden. Daarom staat het invoeren van een wereldbelasting in feite gelijk met het installeren van een wereldregering.

  Het is totaal naïef om te denken dat je een wereldbelasting kunt invoeren zonder het creëren van een lichaam dat daarop toeziet. En omdat het gaat over belasting is daar altijd een “overheid” aan gekoppeld.

  Zo breidt het concept van overkoepelende organen zich steeds verder uit en worden binnenkort definitieve plannen gesmeed voor de laatste fase: een wereldbelasting met een wereldoverheid. Wat ons betreft kun je dus de komende agenda van de Bilderberg Conferentie niets anders noemen dan “wereldschokkend”.

  Het smerige, geniepige en achterbakse van het geheel is dat het allemaal gebeurt zonder dat hier ook maar één wereldburger over mag meestemmen(!).

  Bron:

  globalresearch.ca

  Vertaling:

  niburu.co

  Geplaatst door Natasja Depassé

  #92291

  Nou klinkt wel als New World Order zo.

  #92292

  Alexandra
  Bijdrager

  Klinkt aannemelijk, jammer genoeg….

  #92293

  ruud
  Bijdrager

  Het is te gek voor woorden maar hele grote bedrijven met moederbedrijven in een ander land zoals Shell hoeven in NL zowiezo geen belasting te betalen. Nederland is net zoiets als de Kaaymaneilanden voor grote bedrijven in de wereld. Ik noem nu Shell, maar dat is niet toevallig omdat Oranje ook veel banden heeft met zowel Shell als met Bilderberg. Dus zelf in de wereld met het bedrijf geen belasting betalen maar wel alle burgers dus.

  #92294

  zizou789
  Bijdrager

  Of wat dacht je van een mooi vakantie villa in Mozambique, van ons belastinggeld!

  Ziekelijke lui zijn het! Maar het meest trieste vind ik nog, dat met koningsdag, al

  die armoedzaaiers speciaal naar de inhuldiging gaan, voor zo’n gedateerde ceremonie

  bij te wonen! Dat soort geldverspilling zou eigenlijk verboden moeten worden! Wat

  mij betreft mogen ze dat hele koningshuis afschaffen.

  #92295

  Alexandra
  Bijdrager

  Ze trouwen ook wel hele rare mensen…. Of banden met nazi duitsland of banden met mensen die niet misplaats zouden zijn in nazi Duitsland.

  #92296

  naief
  Bijdrager

  Ik was altijd een fan van het koningshuis, maar sinds ik wakker ben geworden, vraag ik mij het volgende af:

  Is willem-alexander nu slechter toneel gaan spelen? Of valt het me nu pas op?

  Zoals het interview voor de kroning en wat beelden van de kids en met name Amalia. Wat houterig en wat een toneelspel van die Maxima als aanrecht vrouwtje. Die Amalia keek niet fris uit haar ogen.

  Worden ze te gretig en kunnen ze niet meer alles binnen houden of is het mijn kritische blik en keek ik er altijd overheen?

  O, en over die huldiging. Ik vond dat WA wel heel erg aan het kijken was naar al die handtekeningen. Alsof het een duivelsritueel was en hij een grotere macht hierdoor zou krijgen, of heb ik te veel Disney gekeken?

  #92297

  zizou789
  Bijdrager

  Of wat dachten jullie van dat smakeloze koningslied, dat door

  ik weet niet hoeveel componisten is bedacht! Met de tekst, doe

  drie vingers in de lucht voor Willem! Nou, 1 vinger zou ik nog wel willen doen,

  maar drie…?!

  #92298

  Alexandra
  Bijdrager

  Hahahahahaha, meen je niet, drie vingers in de lucht 😀 Het is me goed gelukt om heel weinig mee te krijgen van het hele kroningsgebeuren. Leek wel een massahysterie….. En dat net in de periode dat ik me verdiepte in Mind Control. Ik heb me ervoor afgesloten. Pure geldverspilling!

  #92299

  zizou789
  Bijdrager

  De ‘Elite’ krijgt het steeds benauwder

  dit artikel over de werkwijze van de wereldelite.

  Beijk ook het youtube filmpje over jacob rotschild.

  De interviewers stellen hem behoorlijk wat kritische vragen,

  en hij krijgt het er behoorlijk benauwd van. Je ziet aan deze

  kerel, dat hij totaal niet deugd!

  #92300

  Webmaster
  Bijdrager

  naief,

  Ja, het valt je nu pas op nu je wakker bent geworden, het was er eerst ook maar toen sliep je nog. Dus ja, je keek er altijd overheen.

  En ja, je was getuige van een duister ritueel. En Disney deugt ook niet!

  Mike

15 berichten aan het bekijken - 1 tot 15 (van in totaal 450)

Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.