assymetrie in gezicht verhelpen met orthotropics

Forum Forums Vragen over voeding en gezondheid assymetrie in gezicht verhelpen met orthotropics

Dit onderwerp bevat 17 reacties, heeft 5 stemmen, en is het laatst gewijzigd door  organica 1 jaar, 9 maanden geleden.

15 berichten aan het bekijken - 1 tot 15 (van in totaal 18)
 • Auteur
  Berichten
 • #141729

  organica
  Bijdrager

  Hallo,

  Ik ben mezelf al een aantal jaar aan het verdiepen in http://www.claimingpower.com
  en orthotropics. ik zou heel graag mijn gezichtsvorm willen verbeteren. Het zou zo fijn zijn als er hier in nederland ook mee gewerkt word.
  Als iemand meer info heeft over bepaalde behandeltechnieken in nederland dan hoor ik het heel graag. Ik weet gewoon niet waar ik moet zijn en waar te beginnen. Myobrace al geprobeerd maar dat was geen succes.

  Alvast bedankt

  #141736

  Lievergezond
  Bijdrager
  #141744

  organica
  Bijdrager

  Ben al bij praktijk solleveld geweest, hij kwam met de myobrace, dit werkte helaas niet. Kennen jullie de website http://www.claimingpower.com ?
  Wie zou me kunnen helpen. Wil zo graag geholpen worden

  #141756

  Debsy
  Bijdrager

  Deed de myobrace ook niks met je gebit?

  Ik heb daar aan gedacht want ik zou mijn gebit wel iets meer naar buiten willen hebben of ietwat breder? Of gaat dat niet meer op je 36e 🙂

  Sorry maar met je eigen vraag kan ik je niet helpen..

  #141759

  organica
  Bijdrager

  nee dat ging helaas niet. Er moeten denk ik meer drastische maatregelen genomen worden zoals orthotropics. Zit in Londen. Heb al gebeld, want wilde daar graag naartoe maar op dit moment kunnen ze me niet helpen omdat ze nog onderzoek aan het doen zijn met volwassenen. Over 9 maanden kan ik wel een afspraak maken. Ze kunnen het gezicht van een volwassen ook verbeteren. Dus alles is mogelijk.
  Bot kan van vorm veranderen, dus gezichtsverbreding en dergelijke is allemaal mogelijk. Kijk maar eens op de hun website en kijk ook maar eens op http://www.claimingpower.com dan gaat er echt een wereld voor je open.

  Hoop dat steeds meer nederlanders op den duur hier van op de hoogte zijn zodat hier in Nederland er ook mee gewerkt kan worden. Zou zo blij zijn!

  #141814

  Debsy
  Bijdrager

  website doet het niet??

  #141932

  organica
  Bijdrager

  dit is vreemd zeg, lijkt wel of de website ineens niet meer bestaat. Ik zal eens een mailtje sturen. Stonden zoveel belangrijke dingen op, echt jammer. Heb gelukkig wel wat uitgeprint erover

  #141933

  organica
  Bijdrager

  je kan misschien ook eens een kijkje naar de techniek starecta, is ook erg bijzonder

  #141958

  Debsy
  Bijdrager
  #141962

  Debsy
  Bijdrager
  #141963

  Debsy
  Bijdrager
  #142251

  organica
  Bijdrager

  de website http://www.clamingpower.com lag er even uit maar hij is terug, dus hoop dat iedereen zich hier eens in kan verdiepen. Is echt super interessant! er gaat een wereld voor je open

  #142253

  organica
  Bijdrager
  #142255

  Acquired Taste
  Bijdrager

  Mij is de site ook al een tijdje bekend. Er staat inderdaad veel handige informatie op. Omdat hier in NL inderdaad niet echt iets voor is pas ik eigenlijk alleen maar de oefeningen toe die in de orthotropics worden toegepast. Dus het door de neus ademen, mond dicht, tong tegen het gehele gehemelte, meer kauwen, correct slikken etc. Voor mij helpt het met name tegen het klemmen/kaakgewrichtspijn. Ik ben erg blij hier tegenaan gelopen te zijn. Het vergt wel veel aandacht, omdat je gewoontes aan het omzetten bent.

  #142398

  organica
  Bijdrager

  bij mij lijkt niet mogelijk om heel mn tong mn tegen gehemelte te houden, wel het puntje van mn tong en iets verder, maar heb het idee dat hij niet helemaal aansluit, dit lukt ook niet, enkel door een soort vacuum te zuigen met mn tong, maar dat hou je maar even vol. Verder heb ik geen problemen met kaakgewricht enz maar. hoe denken jullie over starecta? wat zou nou het beste zijn? starecta of orthotropics

15 berichten aan het bekijken - 1 tot 15 (van in totaal 18)

Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.