Agenda 21

Dit onderwerp bevat 1,979 reacties, heeft 53 stemmen, en is het laatst gewijzigd door  Medusa 2 maanden geleden.

15 berichten aan het bekijken - 1 tot 15 (van in totaal 1,980)
 • Auteur
  Berichten
 • #126487

  vrysuyver
  Bijdrager

  Ik begrijp dat veel mensen nog niet helemaal door hebben wat Agenda 21 is, wat voor een impact het heeft, wat de geschiedenis daarvan is en onder welke sluier het de wereld in is gebracht.

  Ik wil onder dit topic alle verwijzingen, signalen en ontwikkelingen van deze Agenda 21 verzamelen.

  Er is op andere sites al heel veel er over geschreven, dus als we daarnaar kunnen linken dan heeft dat de voorkeur. Quotes, inzichten en eigen ervaringen zijn natuurlijk welkom.

  Ik trap af met het begin van Agenda 21, wat namelijk de wereld in is geholpen onder de noemer “duurzame ontwikkeling” (sustainable development).

  Hier zie je meteen een trendwoord: “duurzaam”. Maar zo’n trend is het niet, want Agenda 21 is al ruim 30 jaar in aantocht.

  De [url=http://en.wikipedia.org/wiki/Brundtland_Commission]geschiedenis van Agenda 21[/url] kun je op Wikipedia vinden.

  De [url=http://en.wikisource.org/wiki/Brundtland_Report/Chapter_2._Towards_Sustainable_Development]inhoud van Agenda 21[/url] kun je elders vinden. Ook in [url=http://conspect.nl/pdf/Our_Common_Future-Brundtland_Report_1987.pdf]PDF[/url].

  Verdiep je er maar eens in en je zult zien hoe dat in de media heel anders naar voren komt, dan wat de impact en doelen werkelijk zijn. De kern is namelijk heel communistisch, socialistisch en fabianistisch. Wat daar mis mee is, spreekt voor zich.

  #126525

  fatsnotbad
  Sleutelbeheerder

  Wie nog erover mocht twijfelen dat Agenda 21 daadwerkelijk bestaat, moet deze site van een Belgische vegetarische stichting maar eens bekijken: http://www.evavzw.be/index.php?option=com_content&view=article&id=1089&Itemid=565. Je ziet dat ze steun krijgen van zowel de Vlaamse Overheid als van de Europese Commisie!

  De Amerikaanse WAPF over Agenda 21: http://www.westonaprice.org/health-topics/agenda-21/.

  Mike

  #126526

  cham
  Bijdrager

  Wie nog erover mocht twijfelen dat Agenda 21 daadwerkelijk bestaat, moet deze site van een Belgische vegetarische stichting maar eens bekijken: http://www.evavzw.be/index.php?option=com_content&view=article&id=1089&Itemid=565. Je ziet dat ze steun krijgen van zowel de Vlaamse Overheid als van de Europese Commisie!

  Dat is duidelijk!

  Zelfs honden en katten moeten eraan geloven:

  http://www.evavzw.be/index.php?option=com_agenda&view=item&id=2228&Itemid=601

  #126527

  Marijan
  Bijdrager

  ik zie het Cham, wat een stelletje onnozelen.
  Volgens Francis Pottenger kan een kat binnen 3 generaties niet meer voortplanten op een plantaardig (of zelfs gekookt vlees) dieet.

  #126528

  fatsnotbad
  Sleutelbeheerder

  Dat is een teken van geestelijke gestoordheid, een ander woord is er niet voor. Dat je je dit jezelf aandoet als volwassene moet je zelf weten, maar dieren en kinderen? Dat staat gelijk aan verwaarlozing!

  Mike

  #126529

  Arme katten en honden, die hebben toch over duidelijk een verleden en tanden van jagers. Zo dadelijk mogen die katten ook niet meer de muizen in de moestuin van die mensen op eten.
  Wat ik me wel afvraag hoe kan het dat honden zich nog steeds kunnen voortplanten nu ze al behoorlijk wat generaties op brok zitten, het kleine beetje vlees (of vleessmaak) dat daarin zit zal waarschijnlijk niet rauw zijn. Katten kunnen vaak nog jagen, maar de meeste honden zijn volgens mij niet instaat genoeg muizen, ratten en vissen uit de tuin van hun baas te halen.

  #126530

  Marijan
  Bijdrager

  Met de honden gaat het ook niet goed Kklz. Tegenwoordig vindt men het normaal dat een hond max. rond de 10 jaar haalt, terwijl dat op goede voeding met gemak 20 jaar zou kunnen zijn.
  Sterke, boerenhondjes (hebben wij gehad en kreeg brok lang geleden) maar hij werd wel 16. Het was echter geen doorgefokt ras, dus dat scheelt ook.

  #126531

  fatsnotbad
  Sleutelbeheerder

  De waarheid over Agenda 21:

  Mike

  #126630

  Wie zitten er achter de Verenigde Nazies oftewel de VN met hun agenda 21?
  http://www.collective-evolution.com/2013/02/26/the-united-nations-exposed-who-is-in-control/

  #126735
  #126742

  fatsnotbad
  Sleutelbeheerder

  The Tap is nogal christelijk. Maar het is altijd goed om wakkere christenen of moslims te zien. Christenen moeten mij toch maar eens uitleggen waarom ze Israel blijven steunen, terwijl diezelfde lui christenen massaal hebben afgemaakt in Armenie, Oekraine en Rusland in de vorige eeuw. Het lijkt wel een soort religieus Stockholm-syndroom, waarbij je je vereenzelvigt met je onderdrukker.

  Mike

  #126744

  Godsgeschenk
  Bijdrager

  Hieronder, in de link, staat een heel lang verhaal. Ik heb er flarden van bekeken en weet niet of het allemaal waar is. Is dit een geloofwaardig verhaal (hoeft niet op alle punten te gelden hoor). Loont het zich om zich daar eens in te verdiepen of zitten hier weer andere belangen achter?
  Het is soms heel moeilijk om waarheid van onwaarheid te onderscheiden. De dingen die ik gelezen heb, lijken mij echter wel waar.
  Wat is jullie mening?
  https://sites.google.com/site/alarmuwordtvergiftigduf/artikel-120-als-zelfstandig-artikel-in-de-grondwet-betekent-dat-de-rechter-daaraan-niet-meer-mag-toetsen-en-misbruikt-wordt-voor-de-globale-genocide

  #126753

  Het lijkt wel een soort religieus Stockholm-syndroom, waarbij je je vereenzelvigt met je onderdrukker

  Klopt, dat joods-christelijke (wat het ook moge betekenen) zit er in het westen zo diep in gemasseerd dat het de standaard is geworden.
  Er zijn nog wel een paar wakkeren.

  #126986

  fatsnotbad
  Sleutelbeheerder

  De V.N. zet een media-offensief in om de massa te overtuigen van het nut van de ecofasistische Agenda 21:

  Mike

  #127435

  fatsnotbad
  Sleutelbeheerder

  Eet minder vlees, zet meer pesticides en GMO’s in om de planeet te redden:

  Mike

15 berichten aan het bekijken - 1 tot 15 (van in totaal 1,980)

Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.