adrenaline gehalte te hoog

Forum Forums Vragen over voeding en gezondheid adrenaline gehalte te hoog

Dit onderwerp bevat 7 reacties, heeft 5 stemmen, en is het laatst gewijzigd door  Moondust 4 jaren, 7 maanden geleden.

8 berichten aan het bekijken - 1 tot 8 (van in totaal 8)
 • Auteur
  Berichten
 • #3944

  keizertje
  Bijdrager

  Mike, Ik las een net dat je bij één van de commentaren schreef dat als je adrenaline gehalte te hoog is , je niet tegen dierlijk bijnierextract kan. Kan je dit eventjes toelichten?

  #83855

  Webmaster
  Bijdrager

  In dierlijk bijnierextract zitten alle bijnierhormonen, incl. adrenaline. Als je al teveel adrenaline hebt, is dit de bekende druppel die de emmer doet overlopen.

  Mike

  #83856

  keizertje
  Bijdrager

  misschien een stomme vraag ,maar kan je bijnieruitputting hebben en toch teveel adrenaline?

  #83857

  Webmaster
  Bijdrager

  Jazeker, ter compensatie voor een te laag cortisolgehalte:

  Quote:
  In later stages of adrenal fatigue, the body may produce adrenaline (“fight or flight” hormone) in an attempt to compensate for low cortisol.

  http://www.naturalnews.com/024985_cortisol_blood_fatigue.html

  Mike

  #83858

  keizertje
  Bijdrager

  ha , dat verklaart waarom ik liquorice verslaafd ben, helpt de cortisol.En ja die lage bloeddruk en zwakke spieren en hypoglycemie herken ik duidelijk.Ik heb een maand geleden op iherb adrenal besteld, maar nog niet toegekregen. Is het dan wel ok om adrenal te nemen?

  #83859

  Zonne
  Bijdrager

  En als je dan toch een bijniersupplement slikt, wat gebeurd er dan ? Hartkloppingen ?

  #83860

  E123
  Bijdrager

  Ik heb een jaar geleden ofzo ook bijnierextract geprobeerd. Bij mij werkte het ook niet goed. Werd er een beetje depressief, moe, chagrijnig van. Het duurde alleen even voordat ik erachter kwam dat het aan de bijnierextract lag.

  Ik zat op dat moment ook al tijden aan de schildklierhormoon. Van de thyreoidum merkte ik niks, alleen in de portemonnee, dus hier ben ik ook mee gestopt. Maar het zou natuurlijk ook kunnen dat het juist de verkeerde verhouding tussen schildklier- en bijnierhormoon was waardoor ik me zo slecht voelde.

  Ik slik nu al tijden geen enkel supplement en voel me beter en gezonder dan ooit. Al die supplementen zijn echt helemaal niks voor mij, ik ben er echt helemaal klaar mee. Levertraan, heel af en toe een drupje jodium en daar houdt het voor mij echt mee op.

  Gewoon ouderwetse VOEDING, dat werkt voor mij.

  #83861

  Janse, is het probleem met supplementen ook niet dat je met de dosering en combinaties heel makkelijk fout kan gaan, terwijl je met WAPF-voeding altijd goed zit?

8 berichten aan het bekijken - 1 tot 8 (van in totaal 8)

Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.