5G

Tags: , ,

Dit onderwerp bevat 7 reacties, heeft 3 stemmen, en is het laatst gewijzigd door  Medusa 1 week, 1 dag geleden.

8 berichten aan het bekijken - 1 tot 8 (van in totaal 8)
 • Auteur
  Berichten
 • #244144

  Elkedageenei
  Sleutelbeheerder

  Aangezien dit over ons uitgestort zal gaan worden verdient dit ook een eigen topic.
  Timmermans leest het rapport niet maar haalt zijn kennis uit de media (we weten wat dat betekent), en deze nitwit moet over dit belangrijke onderwerp stemmen..

  Ontkennen is zó 1980: anno 2019 ga je op een sophisticated manier met weerstand om. Je benoemt de zorgen, neemt ze schijnbaar serieus, juicht kritische vragen toe om vervolgens via de media tegenstanders behendig van het veld te spelen.

  Fake nieuws
  Nieuwsuur maakte melding van een vooral op internet groeiende onrust op basis van fake nieuws, waarna een item over doodvallende spreeuwen in Den Haag werd getoond. Direct aansluitend kwam ‘een stuk serieuzer ogende’ petitie van artsen en wetenschappers voor een moratorium op de uitrol van 5G aan de orde. Door de petitie te koppelen aan een item over fake nieuws en daarna het woord ‘oogt’ te gebruiken was het bijna onmogelijk de enige getoonde zin uit de petitie nog serieus te nemen. Na de melding dat er meerdere versies op internet in omloop zijn kreeg de petitie de schijn nog meer tegen.

  #244159

  Medusa
  Bijdrager

  @Elkedageenei, goed dat je hier een draadje over hebt geopend!
  Toevallig kreeg ik deze net in mijn mailbox, sluit er mooi op aan:

  Nu de Zionistische Deep State op het punt staat haar greep op de mensheid te verliezen en geen nucleaire Wereldoorlog III heeft kunnen veroorzaken, of de mens met bio wapens uit te roeien, lijkt het erop dat ze 5G-technologie proberen te gebruiken om de klus te klaren.

  #244163

  Elkedageenei
  Sleutelbeheerder

  Ja het begint erg actueel te worden..

  “5G zal wel 100 keer sneller zijn dan de huidige 4G cellulaire netwerken. Het zal de manier veranderen waarop onze burgers werken, leren, communiceren en reizen. Het maakt de boerderijen productiever, de industrie competitiever en de gezondheidszorg beter en toegankelijker. Kortom, het dekt bijna alles, als je er helemaal klaar voor bent. Behoorlijk goed.”

  #244433

  Medusa
  Bijdrager

  Terwijl wij ons nog druk maken over de komst van 5G via zendantennes op aarde, wordt de ruimte ondertussen al opgevuld met internetsatellieten die straks voor een wereldwijd dekkend netwerk van draadloze internetverbindingen moeten gaan zorgen. Afgelopen week lanceerde SpaceX al de eerste zestig internetsatellieten, die ook in Nederland als een lichtsliert te zien waren.

  #244435

  Medusa
  Bijdrager

  “Er zijn zorgen over straling. Internationaal hebben Genève, Brussel, Florence, 26 staten in de VS en vier kantons in Zwitserland 5G geweigerd.

  #244449

  Medusa
  Bijdrager

  Misschien is dit wel het alternatief voor 5G wat Trump voor ons in petto heeft?

  #244890

  henkie
  Bijdrager

  Louisiana (VS) wordt de eerste staat die om onderzoek naar gezondheidseffecten van 5G vraagt !!

  Op 29 mei stemde het Louisiana House unaniem in met het Louisiana Department of Environmental Quality en het Department of Health om de effecten van 5G-technologie op het milieu en de volksgezondheid te bestuderen.

  “In de resolutie wordt ook opgemerkt dat” de verzekeringssector mogelijk uitsluitingen heeft toegestaan ​​in het beleid om schade veroorzaakt door deze technologie vrij te stellen “, een verwijzing naar rapporten dat verschillende verzekeringsmaatschappijen dekking in verband met schade hebben uitgesloten verkregen via elektromagnetische frequentiestraling.

  https://gedachtenvoer.nl/2019/06/09/louisiana-vs-wordt-de-eerste-staat-die-om-onderzoek-naar-gezondheidseffecten-van-5g-vraagt/

  #245050

  Medusa
  Bijdrager
8 berichten aan het bekijken - 1 tot 8 (van in totaal 8)

Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.