Re: Zwak vlees

#25641

autumn
Bijdrager

@ Caveman

Ja we staan aan de vooravond van een groots kosmisch spektakel. De astrologisch grootmachten pluto, uranus en saturnus komen dit jaar met elkaar in verbinding te staan. Dit komt niet zo vaak voor. De laatste keer was ten tijde van de renaissance, wat letterlijk ‘wedergeboorte’ betekent. Op 21 decemer 2012 staat jupiter in verbinding met uranus, pluto, mercurius, venus, saturnus en de maan. Al deze planeten wijzen naar jupiter, die staat voor verruiming en horizonverbreding.

Pluto staat sinds 2008 in steenbok en is sindsdien alle oude machtsstructuren omver aan het werpen. Toen begon de crisis en stortte de huizenmarkt in. Uranus staat vanaf 20 maart 2010 in ram (Fukushima!). Dit heeft het volk wakker en strijdbaar gemaakt tegen de onrechtvaardigheid in de wereld. De Arabische lente en de Occupy-beweging zijn hier het directe gevolg van. Op 4 februari 2012 komt Neptunus in Vissen, zijn eigen teken. Neptunus staat dan op zijn sterkst en zal een sfeer van kosmische eenheid in de aarde brengen.

Maar dat is nog lang niet alles. Er komt een uitlijning met Alcyone, de grootste zon van de Pleiaden en er komt een uitlijning met Hunab Kuh, het centrum van de melkweg. Dit komt respectievelijk 2x in de 26.000 jaar en 2x in de 240.000.000 jaar voor. Dat lijken me toch geen kleine dingen, zeker niet in het licht van het watermantijdperk dat is aangebroken! Er zijn al vele duizenden jaren voorbereidingen getroffen voor de tijd waarin we nu leven. Dit is de gouden eeuw voor de ziel! In deze tijd zijn dingen mogelijk die voorheen niet mogelijk waren en in de toekomst ook niet zo maar mogelijk zullen zijn. Nu krijgen we een kans om te ascenderen! Laten we kans voorbij gaan, dan zitten we weer lang vast aan de reïncarnatiecyclus van de 3e dimensie. Ik weet wel waar ik voor ga!

In andere topics heb ik ook wat geschreven over dit soort onderwerpen:

DNA-activatie

Het onderscheid maken tussen goed of slecht

@ Dirtsa

Ik vind het jammer dat ik niet iedereen kan aanspreken met mijn idee├źn en visie. Het maakt ook niet uit dat het misschien jouw ding niet is. Maar waarom bekritiseer je dan mijn uitleg? Als je er niks mee wilt, dan doe je er toch gewoon niks mee. En als je er wel iets mee zou willen, kan je dan aanwijzen waar je de draad kwijt raakt?