Re: ziekte als leermeester: wat te doen bij aangeboren afwijkingen ?

Forum Forums Vragen over voeding en gezondheid ziekte als leermeester: wat te doen bij aangeboren afwijkingen ? Re: ziekte als leermeester: wat te doen bij aangeboren afwijkingen ?

#42790

Webmaster
Bijdrager

Dan had ik in ieder geval goed onthouden dat het jou betrof. Het was dus niet als gevolg van antibiotica maar van aspirine. Kun je nagaan hoe belastend ‘medicatie’ kan zijn voor de bijnieren.

Nog niet zo lang geleden hadden we hier ‘snah’ (Hans, maar dan omgekeerd). Hij had me eind vorig jaar gemaild met een aantal vragen die ik beantwoord heb. Hij zat aan maagzuurremers, cholesterolverlagers en bloedverdunners. Hij had allerlei maag- en darmklachten. Ik wees hem op de bijwerkingen van de afzonderlijke ‘medicijnen’ en op de interactie tussen deze medicijnen. Hij besloot naar mij te luisteren en ging op de homeopathische toer (ik had overigens niet specifiek (homeopathie geadviseerd). Recentelijk begon hij zich hier bijzonder negatief uit te laten over homeopathie, zonder enige vorm van onderbouwing. Ik heb hem noodgedwongen verwijderd van het forum. De ontgifting die hij doormaakte als gevolg van de zelfgekozen onthouding van de ‘medicatie’ maakte hem letterlijk en figuurlijk giftig, waardoor hij negatief en irrationeel werd, op het agressieve af. Dit is wat ‘medicatie’ met de bijnieren kan doen.

Gisteravond sprak ik in Nederweert en tijdens mijn presentatie was een vrouw op de voorste rij hevig aan het hoesten. Bij navraag bleek dit al een half jaar aan de gang te zijn en te zijn veroorzaakt door gebruik in dezelfde periode van ‘medicatie’ tegen een te hoog cholesterol en door consumptie van Becel Pro-Aktiv, uiteraard op advies van de dokter. Zoals je misschien nog wel weet proberen de bijnieren gifstoffen te lozen via de longen en luchtwegen.

Doofheid, duizeligheid, agressief en negatief gedrag, hevig hoesten, het is allemaal bijniergerelateerd en er is een rechtstreekse link met de uiterst giftige ‘medicatie’ die menigeen slikt en de consumptie van plastic plantaardige ‘boter’. Laat dit een waarschuwing zijn voor iedereen die dit leest!

Mike