Re: Wie weet waaraan Barry Groves is overleden?

Forum Forums Vragen over voeding en gezondheid Wie weet waaraan Barry Groves is overleden? Re: Wie weet waaraan Barry Groves is overleden?

#99583

Webmaster
Bijdrager

Ik heb het in ieder geval niet naar buiten gebracht en heb me daarmee dus aan mijn belofte gehouden. Wat de WAPF in Londen schrijft, klopt. Het was SVT, supra verticular tachycardia. Het was inderdaad erfelijk, zijn vader en broer hadden het allebei en hij heeft hen beiden overleefd. Barry leed niet aan ‘ouderdomskwalen’ en dit heeft ongetwijfeld met zijn goede voeding te maken, maar zijn voedingspatroon heeft niet kunnen voorkomen dat hij de derde telg is in zijn familie die hieraan is komen te overlijden.

De reden waarom ik, los van mijn belofte aan zijn weduwe Monica, niet graag met dergelijke info naar buiten kom is omdat het een HARTaandoening betreft en dit is munitie voor zowel de reguliere als de vegetarische hoek om een relatie te leggen met zijn voeding, terwijl het juist de voeding is geweest die ervoor gezorgd heeft dat hij de OUDSTE is uit de familie met deze aandoening. De voeding heeft dus een VERTRAGENDE werking gehad, maar is helaas niet voldoende regeneratief geweest om deze aangeboren zwakheid volledig om te keren.

De les die je hieruit kunt trekken is dat bepaalde ernstige familiaire zwakheden, die van generatie op generatie worden doorgegeven, nog niet zo makkelijk de wereld uit te helpen zijn. Let wel, ik spreek van ERNSTIGE zwakheden. Iedereen heeft inderdaad wel iets wat ‘in de familie zit’, maar bij lang niet iedereen is dit van ernstige aard. Bij Barry was dit wel zo. Zijn vader en broer bewijzen dat dit een levensbedreigende zwakheid was en dit bleek uiteindelijk voor Barry ook zo uit te pakken. Het is niet anders. Hij heeft goed werk afgeleverd en hij heeft gelukkig nog tijdens zijn leven de publicatie van zijn Nederlandse boek mee mogen maken!

Mike