Re: Vraagje aan de WAPF eters

Forum Forums Vragen over voeding en gezondheid Vraagje aan de WAPF eters Re: Vraagje aan de WAPF eters

#83866

Peti
Lid

Bedankt voor jullie antwoorden, ik merk zelf aan mijn man (sinds hij beter eten krijgt voorgeschoteld) dat zijn humeur ook beter wordt.. 🙂

Food en Moon, als jij vreugde toelaat in je leven zullen je spieren vanzelf volgen. Maar denk wel aan het bewegen, je moet spieren wel werk geven om soepel te blijven..

Djeena, krommer lopen lijkt wel bij oudere mensen vanzelf te gaan, krom lopen is je gezicht naar de aarde richten, het zegt het al….. ze zijn meer gericht op het aardse als het geestelijke deel van hun leven.

Mike, dank je voor je openhartigheid, ik wist wel dat je een goud hartje hebt…

Ooit heb ik je mogen meemaken bij een lezing, het eerste wat me opviel waren je bewegingen. Je bewoog steeds op het ene been en het andere been en wat ik nog steeds niet begrijp, je trok steeds je broek omhoog. Was je afgevallen of is dit een natuurlijke reflex? Zoek je houvast tijdens een lezing of laat je je eigen gaan?

Verkorte spieren betekent spanning, de spier is ingekort omdat hij in deze stand blijft staan.

Een spier heeft altijd zijn tegenhanger nodig om te kunnen ontspannen, spieren werken altijd samen. Dit ‘nieuwe ouderwetse’ eten is voor jou op je lijf geschreven. Je spieren zullen er wel bij varen omdat je je ‘tegenhanger’ hebt gevonden.

Spieren staan voor groei en dat is bij jou wel duidelijk geworden, groei in het lichamelijke en geestelijke en het allerbelangrijkste…. je hebt je rust gevonden.

Bedankt..